- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
sensiz ben nefes alamam buralarda hiç duramam tek başına yalnız kalamam senin kokunu özlerim hep yollarını gözlerim götür beni gittiğin yeresensiz bu kdar eğlenmiok kii. İi ki durdun yaa![]()
![Dark_Paradise](/data/avatars/s/694/694249.jpg?1439832396)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sensiz ben nefes alamam buralarda hiç duramam tek başına yalnız kalamam senin kokunu özlerim hep yollarını gözlerim götür beni gittiğin yeresensiz bu kdar eğlenmiok kii. İi ki durdun yaa![]()
Öp beni recep,yi beni receppphata bende seninle ciddi konusmaya calisiyorumtamam yavrummm cigerimin kosesii
huylandim bende kucuk emrah gibi boynunu bukup kaslarini catip bana bakiyor kiyamiyorumsensiz ben nefes alamam buralarda hiç duramam tek başına yalnız kalamam senin kokunu özlerim hep yollarını gözlerim götür beni gittiğin yere
Dark_Paradise bu kız sana abayı yakmış bilesin
parcala benii hahaha kiz alemsin valla senin gibisi yok burda catlaklikta son leveldesinÖp beni recep,yi beni receppp![]()
Bak yine hatirlatti ay yetisin gomsularrr bana bi haller oliyyyyyAşk, entrika, ihtiras tam Aşk-ı Memnu kıvamında bir konu
![]()
EnHarbiKiz da tüm kırmızılığıyla burada gözümü almakta kendisi selfie çubuğunu 10 tlye alan sosyetik bir aplamızdır 5 tlye aldığımı duyunca selfie çubuğu ile beni dövecek sandım zor kaçtım
![]()
kız sen ne ara bole kk nın goz bebeği oldun kii.. Bi baktım dark kk hayatımın merkezindeoyle deme canim ya bak havaya ucuyorum geri indiremezsiniz pisman olursunuz yeni hanim aga kesilirim basiniza, iltifat almadim mi hepinizi kiblerim![]()
27 senemi verdim kızım ben kolay miparcala benii hahaha kiz alemsin valla senin gibisi yok burda catlaklikta son leveldesin![]()
ya bu topik acildi acilali bdv'den uzak kaldim hee alacagin olsunBibibella
Aynen bende çok öslüyom bdv yi yabende oysaki bdv benim bebeğimdi
Dark benim bikerem ilk göz ağrısı benimkız sen ne ara bole kk nın goz bebeği oldun kii.. Bi baktım dark kk hayatımın merkezinde![]()
![]()
![]()
Gel öpem bebemÖp beni recep,yi beni receppp![]()
kız dur gece gece kuçuk emraha bağliyacam şimdi heesensiz ben nefes alamam buralarda hiç duramam tek başına yalnız kalamam senin kokunu özlerim hep yollarını gözlerim götür beni gittiğin yere
Dark_Paradise bu kız sana abayı yakmış bilesin
ev sahibi olmakta zor bibi bırakamıyorsun tabi sen şey etme biz başımızın çaresine bakıyoruzAynen bende çok öslüyom bdv yi yaneyse kızlar niz karı koca acıktık gece gece makarna yedik
ondam yok oldum yanlış anlaşılmasın
![]()
grup yapsak olmaz mııDark benim bikerem ilk göz ağrısı benim![]()
kiz valla rahatsiz oluyorum aliskin degilim hemcinsim tarafindan bu kadar ovulmeyekız sen ne ara bole kk nın goz bebeği oldun kii.. Bi baktım dark kk hayatımın merkezinde![]()
![]()
![]()
Esesimmm yirim seniiiGel öpem bebem![]()
Ay çılgın şeyyyy bana mi yazdın bu aşk nameleriniistersen yak savur beni yarala, al butun varim yogum senindir, ben yazdim seni diger yarima.. ne guzel sarkiymis ya radyoda caliyor..
yok ben themis bir cift sen harbi bir cift swinger yapalim grup kesmezgrup yapsak olmaz mıı![]()
![]()