- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
Kurbanin olam banlat beniHepinizi banlatırım. Bu forumda dostlarım var.
Böyle diyen bir üye vardı. O aklıma geldi muhabbeti okuyunca. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurbanin olam banlat beniHepinizi banlatırım. Bu forumda dostlarım var.
tutmuş modem kablosunu koparmışgormemisin interneti olmus
degil mi ya onlar olmasa biz kiminle kafa bulacazKız bana eğlence çıkıyor varolsunlar ki bize malzeme çıksın
hahaaaa . O uyeyle tanışmayı çok istedim şuanHepinizi banlatırım. Bu forumda dostlarım var.
ruh ikizim yaw bu hatun leb demedentutmuş modem kablosunu koparmış
Aynen yaa bir de ozelden "msjlarimi begenin,begenim yüksek olsun popi olayim" diyenler var,Allah akil fikir versindegil mi ya onlar olmasa biz kiminle kafa bulacaz
Banlata banlata ye beni, doyamazsın tadıma.Kurbanin olam banlat beni
kız benim hiç kib huyum yok bana hakaret edenleri bile kiblemiyorum ne safımhuyum kurusun ne guzel egleniyoruz iste kiblemeyelim birbirimizi yeter
onlara rastlamadim henuz.. sadece yazdiklari seylerden sezdigim bazi uyeler var kendilerini buranin sahibi saniyorlar..Aynen yaa bir de ozelden "msjlarimi begenin,begenim yüksek olsun popi olayim" diyenler var,Allah akil fikir versin
benimde ya kendimi ispiyoncu gibi hissediyorumkız benim hiç kib huyum yok bana hakaret edenleri bile kiblemiyorum ne safım
Öyle deme, özel mesajla dadanır sana.hahaaaa . O uyeyle tanışmayı çok istedim şuan
canımsın kafa dengim güzel insanruh ikizim yaw bu hatun leb demeden
macera mı arıyon kızhahaaaa . O uyeyle tanışmayı çok istedim şuan
kıskanıyoruz amaaaacanımsın kafa dengim güzel insan
nirden bildiinnnnmacera mı arıyon kız
oyle deme kiz seninde bir suru arkadasin var burda ben dahilkıskanıyoruz amaaaa
amannn şaka ettiimmmÖyle deme, özel mesajla dadanır sana.
naz yapıommm bananiiioyle deme kiz seninde bir suru arkadasin var burda ben dahil