Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neoliii uleennn topiğimde grup yaptırmamgidin başka topikte grup yapın bakim
:70
![]()
bibi alacagin olsun actin bu topigi uyku uyutmuyorNeoliii uleennn topiğimde grup yaptırmamgidin başka topikte grup yapın bakim
![]()
gece yarısı ne mangalı yav kilo yapar kiloMangal akşam manzaraya karşı harika
Çıkın çıkın gelin kıscelerrrrrrrr![]()
Bibi bibi bibi ailenizin soğuk çayı bibiNeoliii uleennn topiğimde grup yaptırmamgidin başka topikte grup yapın bakim
![]()
Yorumunu beğendiğim KK hatunlarınıShirine-alish 'in yol göstericiliği ile geyikte bulduğumda ben:
Bende pihter memnun oldum nice to meet youadnanı geçç behlıulune gel kuzummm![]()
Bilinç altım artık ne kadar pisse çılgınlar gibi seviştim okudum. Sonra da yazdığın şeyi anlayıp odada kahkahayı bastım.Gündüz Çılgınlar gibi alışveriş yaptım![]()
dün gece sıkıntıdan patlıyorduk halbu kibibi alacagin olsun actin bu topigi uyku uyutmuyor![]()
Yazık ya nasılda konuyu değiştirmeye çalışıyor kıyamamGündüz Çılgınlar gibi alışveriş yaptım![]()
degil mi o zaman yalnidik ondan deli gibi caps paylasip durdukdün gece sıkıntıdan patlıyorduk halbu ki
Bilinç altım artık ne kadar pisse çılgınlar gibi seviştim okudum. Sonra da yazdığın şeyi anlayıp odada kahkahayı bastım.
Dervişin fikri evet.![]()
ayyy karnima kramplar giriyoooYazık ya nasılda konuyu değiştirmeye çalışıyor kıyamam![]()
offf sus ağzımın suyu aktı..Gel mangal yetişş goşşş![]()
![]()
![]()
Patlayana kadargece yarısı ne mangalı yav kilo yapar kilo