- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
neyi kıskanıyon kız kıskandıracak ne yaptık ki hepiniz benim bebeklerimsinizkıskanıyoruz amaaaa
AhahahahBanlata banlata ye beni, doyamazsın tadıma.
Ben rastladim maalesefonlara rastlamadim henuz.. sadece yazdiklari seylerden sezdigim bazi uyeler var kendilerini buranin sahibi saniyorlar..
avatardaki benim yavrumkiz harbi saka maka ben seni cok merak ediyorum he nasil bi tipsin
saf değil iyi kalplisin..kız benim hiç kib huyum yok bana hakaret edenleri bile kiblemiyorum ne safım
yalanciiii o avatarinda ki abi kel bi kereAhahahahbak bu iyidi
Ben rastladim maalesefay evett yaa,koca parasiyla övünen kaldırım taşlarina ne demeli şu hayatta bişey yap onla ovun bari
giymatimi bil 10 dk senin icin kalacam dedim kalis o kalisnaz yapıommm bananiii
sağol şekerim sende öylesin hakkında öyle düşünüyorum inan kisaf değil iyi kalplisin..
Abi deme lazım oluryalanciiii o avatarinda ki abi kel bi kere
geyikten sonra bdv ağır geldi bize yaaShirine-alish ben BDV'ye takılı kaldım bu akşam ekşınlı bir konu vardı da aslında üzüldüm de kıza, hamilelik şeysi olan konu Bebitom seni aradığımda buradan bulurum artık kız Peşindeyim adım adım
hata bende seninle ciddi konusmaya calisiyorumAbi deme lazım olur
vayyyBazı insanlar var kuzu postuna bürünmüş kurt allahtan karşılarındaki çobanda anlıyor ne olduklarını
Bende gözüm var sanıyordum
şu ton
hahh şincik olduuneyi kıskanıyon kız kıskandıracak ne yaptık ki hepiniz benim bebeklerimsiniz
yok bunu şimdi uydurdumvayyyturabi gibi konustun hee
sensiz bu kdar eğlenmiok kii. İi ki durdun yaagiymatimi bil 10 dk senin icin kalacam dedim kalis o kalis
geyikten sonra bdv ağır geldi bize yaa
hee yeni mekanımız şekermm
huhhhhuuuuu. Bu nası laf themisimmmBazı insanlar var kuzu postuna bürünmüş kurt allahtan karşılarındaki çobanda anlıyor ne olduklarını
oyle deme canim ya bak havaya ucuyorum geri indiremezsiniz pisman olursunuz yeni hanim aga kesilirim basiniza, iltifat almadim mi hepinizi kiblerimsensiz bu kdar eğlenmiok kii. İi ki durdun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?