Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

canım şöyle şeyler deme hoşlanmıyorum herkesler gelip gecici kimse kalıcı değil

burada o yüzden kendini birşey sananlara olmazsa olmaz sananlara gıcığım var
ya hu agiz tadiyla bir iltifatta edemeycez sana canim yao_O sevmiyorsun biliyorum ama icimden gecince bari izin ver beybi:p

Aynen themisim 2-3 kişi yazinca kendini bisey saniyolar. Halbuki sanal ortam yani hepimiz bugün variz yarın yokuz. Onlar gerçek hayatta ezik olan insanlar,burda kendilerini bişey saniyolar. Klavye delikanlilari :KK70:
aynen tatlım ben vazgeçilmezim ben birtaneyim tripleri kime yani

komik duruma düşüyorlar haberleri yok

çok sevdiğim belli başlı arkadaşlarım var tabi ama kimseyi kimseden üstün görmüyorum herkesin hakları eşit burada

aynen tatlım ben vazgeçilmezim ben birtaneyim tripleri kime yani

komik duruma düşüyorlar haberleri yok

çok sevdiğim belli başlı arkadaşlarım var tabi ama kimseyi kimseden üstün görmüyorum herkesin hakları eşit burada

ahh keske farkina varsalar ne kadar komik gorunduklerinin

Hayatta hiç kimse tarafindan değer görmemiş,hic bir vasfı olmayan kompleksi insanlar... burda kendilerince bambaska bir kimliğe burunuyorlar ama çok komikler. Sadece gülüyorum. "Kiskaniyolar beni,çok popiyim heheheh" diyolar bide :D he gülüm he çatliyoz senin ezikligini kiskanmaktan. :D

Hayatta hiç kimse tarafindan değer görmemiş,hic bir vasfı olmayan kompleksi insanlar... burda kendilerince bambaska bir kimliğe burunuyorlar ama çok komikler. Sadece gülüyorum. "Kiskaniyolar beni,çok popiyim heheheh" diyolar bide :KK70: he gülüm he çatliyoz senin ezikligini kiskanmaktan. :KK70:
aman bosver kendi hayatlarinda tek bir mesgalesi olmayinca boyle burada kendilerini hanim aga saniyorlar

Hayatta hiç kimse tarafindan değer görmemiş,hic bir vasfı olmayan kompleksi insanlar... burda kendilerince bambaska bir kimliğe burunuyorlar ama çok komikler. Sadece gülüyorum. "Kiskaniyolar beni,çok popiyim heheheh" diyolar bide :KK70: he gülüm he çatliyoz senin ezikligini kiskanmaktan. :KK70:
e7b4oa.png
43ny35.jpg

Back