Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Bu güzellik yarışmalarındaki ve defilelerdeki sunucular ve şarkıcılar, hiç güzellik kompleksine girmiyor mu arkadaş?

Foxda dizi başlamış polisiye,hayatımda böyle dandik,uyduruk senaryo görmedim he. Polisleri uyuşturucu kaçakçıları yakalayıp depoya tıkıyorlar,polisler elleri kollari baģlı oturup abuk sabuk sohbet ederlerken,kızlardan birini kötü adamlar alıyor,ondan sonra polislerden biri kelepćesini şak diye çıkarıyor bileklerinden. Ulan mal 20 dakika lak lak yaptıracağına baştan çöz şu kelepçeyi dimi? Sonra ne hikmetse diğerlerinin eli iple bağlı, bi buna kelepce takmışlar,hepsini çözüyor tabi yine şak diye
Bu kadar mantık hatası olurmu ya,10 dakika izledim bunlar oldu zaten izlemeye gönlüm elvermedi dahada.

kesin bizimkiler cevirmistir

Vaov çok başarılı eline sağlık
Tesekkurler
Ooo çok güzeller bayıldım canım

Gıybettttt tüüüüü pis fitneciler
Cook teşekkürler

Ne kaçırdım kız okudum hepsini

Pastalar çok başarılı,butik pasta işindemisin? Bende iki senedir kızımın doğumgünü pastalarını kendim yapıyorum. Çok eglenceliydi.
Evet butik pasta yapiyorum. Ben de cevreye yaparak basladim kendimi kaptirdim
bu pastalar çok iyi bayıldım hatta eline sağlık
cok sagooll canım

Ben arada bakıyordum survivora canım, çocuk tanıdık geldi kim bu diye düşüne düşüne izledim,sonra dank etti.

Ahh ahh eskiden yedi numara vardi. Keske ayni formatta yenisi cekilse ama duzgun birileri oynasa.. Ama nerde gunumuz dizileri ne kadar sacma sapan seyler oldu yaa. Gittikce ileri gitmemiz lazimken biz geri mi gidiyoruz ne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…