- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Ben hayatımda saç boyatmadım ya canım hiç anlamıyorum böyle işlerden ama senin seçtiğin renk hoş yani oluryok ben onu sevmiyorum iste kendime yakistirmiyorum
bende onu begendimözellikle şu renkli gözlü kızın rengi şahaneymiş
ne guzel ya boyama zaten cok yakisiyor kendi rengin.. ben sIkIldIm ya sanki depresyona girdim kis gelmeden bi degisiklik olsun istiyorumBen hayatımda saç boyatmadım ya canım hiç anlamıyorum böyle işlerden ama senin seçtiğin renk hoş yani olur
Bu süpermiş gerçekten,bu da cok guzel
Foxda dizi başlamış polisiye,hayatımda böyle dandik,uyduruk senaryo görmedim he. Polisleri uyuşturucu kaçakçıları yakalayıp depoya tıkıyorlar,polisler elleri kollari baģlı oturup abuk sabuk sohbet ederlerken,kızlardan birini kötü adamlar alıyor,ondan sonra polislerden biri kelepćesini şak diye çıkarıyor bileklerinden. Ulan mal 20 dakika lak lak yaptıracağına baştan çöz şu kelepçeyi dimi? Sonra ne hikmetse diğerlerinin eli iple bağlı, bi buna kelepce takmışlar,hepsini çözüyor tabi yine şak diye
Bu kadar mantık hatası olurmu ya,10 dakika izledim bunlar oldu zaten izlemeye gönlüm elvermedi dahada.
TesekkurlerVaov çok başarılı eline sağlık
Ooo çok güzeller bayıldım canım
Gıybettttt tüüüüüpis fitneciler
Cook teşekkürler
Ne kaçırdım kız okudum hepsini
Evet butik pasta yapiyorum. Ben de cevreye yaparak basladim kendimi kaptirdimPastalar çok başarılı,butik pasta işindemisin? Bende iki senedir kızımın doğumgünü pastalarını kendim yapıyorum. Çok eglenceliydi.
bu pastalar çok iyibayıldım hatta eline sağlık
Türk dizisi evet. Survivor Yiğiti koymuşlar başrole millet izler diyekesin bizimkiler cevirmistir
Türk dizisi evet. Survivor Yiğiti koymuşlar başrole millet izler diye
Ben arada bakıyordum survivora canım, çocuk tanıdık geldi kim bu diye düşüne düşüne izledim,sonra dank etti.Hahah bak nerden anladim. Kiz ben Survivori izlemedigim icin yigiti de tanimiuorim
hııı gördüm bir 5 dk iğrenç geldi hepsini toplamışlar sankiTürk dizisi evet. Survivor Yiğiti koymuşlar başrole millet izler diye
Ben arada bakıyordum survivora canım, çocuk tanıdık geldi kim bu diye düşüne düşüne izledim,sonra dank etti.
Türk dizisi evet. Survivor Yiğiti koymuşlar başrole millet izler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?