Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy o 7numara benimde çok sevdiğim dizilerdendi ya. Keşke tekrarı olsada izlesem diyorum bazen.Ahh ahh eskiden yedi numara vardi. Keske ayni formatta yenisi cekilse ama duzgun birileri oynasa.. Ama nerde gunumuz dizileri ne kadar sacma sapan seyler oldu yaa. Gittikce ileri gitmemiz lazimken biz geri mi gidiyoruz ne..
ne sendeki bu turabi aşkı kedi anlatsana birazTurabiyi koysalardı izlerdim ama yiğit olmaz
anam sen banliydin demii benim jeton dusmedi sanki hep burdaymissin gibi kiz hosgeldin sefalar getirdinn mapis damlari nasildiNe konustunuz kiz 2 saat bi kayboldum baya konusmussunuz yine.
Dark_Paradise geldigimi gormedin mi kiz??
ne sendeki bu turabi aşkı kedi anlatsana biraz
turabi de turabi olsa
o zamanlar ben yoktum.. olsam sana destek cikardim merveci kardesimaynen kanka kedi bu turabi yüzünden az gıcık kapmazdı bana dimi Evelynn
hııı minnoş görmesek inanıcazÇünkü minnoş birisi o
aynen kanka kedi bu turabi yüzünden az gıcık kapmazdı bana dimi Evelynn
merveye ne hakaretler ettilero zamanlar ben yoktum.. olsam sana destek cikardim merveci kardesim
tipik turk dizisiFoxda dizi başlamış polisiye,hayatımda böyle dandik,uyduruk senaryo görmedim he. Polisleri uyuşturucu kaçakçıları yakalayıp depoya tıkıyorlar,polisler elleri kollari baģlı oturup abuk sabuk sohbet ederlerken,kızlardan birini kötü adamlar alıyor,ondan sonra polislerden biri kelepćesini şak diye çıkarıyor bileklerinden. Ulan mal 20 dakika lak lak yaptıracağına baştan çöz şu kelepçeyi dimi? Sonra ne hikmetse diğerlerinin eli iple bağlı, bi buna kelepce takmışlar,hepsini çözüyor tabi yine şak diye
Bu kadar mantık hatası olurmu ya,10 dakika izledim bunlar oldu zaten izlemeye gönlüm elvermedi dahada.
hııı minnoş görmesek inanıcaz
Aynen bibi bir bildirime bakmayinca baska bildirim gelmiuor ne yapiyosun sen simdi??Aaa okadar muhabbet etmişsiniz bende sanıyorum öteki oyun topiğindesiniz hep bana bildirim düzenli gelmiyor bi bildirime bakmayınca topiğe girmeyince gelmiyor nedense
Bazen kuytu kosedeki kanallarda gosteriyor aslinda ama denk gelmek lazim. Allahim.ne gulerdik yaAyy o 7numara benimde çok sevdiğim dizilerdendi ya. Keşke tekrarı olsada izlesem diyorum bazen.
anam sen banliydin demii benim jeton dusmedi sanki hep burdaymissin gibi kiz hosgeldin sefalar getirdinn mapis damlari nasildi
hııı çatladım da patladım dermişimOh birinci oldu işte
ben merveyi cok seviyordum ben yaa turabi'den oldum olasi hoslanmam..merveye ne hakaretler ettiler
ne bibi ne kedi sever merveyi