- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
çok başarılılar.Konuya dalmak diye buna derim selam janlarim
Size pastalarimi gostermis miydim. Aklima geldi size kostum hemencecik
Bunlar benim emeklerim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok başarılılar.Konuya dalmak diye buna derim selam janlarim
Bunlar benim emeklerim.
aman ne olsun bir dedim ki ayda 12 adet prezervatif 55 yasındaki teyzeye yetmediği için benle kavga etti dedim anaaam bu mesajdan 30 sayfa çıkardılarSelam kızlar,bi yürüyüşe gittim geldim olaylar olaylar Ne oldu ne bitti anlatıverin hayrına 30 sayfa okumayayım şimdi.
Sagol canimçok başarılılar.
az çıkarmışız beaaaman ne olsun bir dedim ki ayda 12 adet prezervatif 55 yasındaki teyzeye yetmediği için benle kavga etti dedim anaaam bu mesajdan 30 sayfa çıkardılar
okumazsan pişman olursun yalnızSelam kızlar,bi yürüyüşe gittim geldim olaylar olaylar Ne oldu ne bitti anlatıverin hayrına 30 sayfa okumayayım şimdi.
Hey maşallah, helal olsun teyzeye ,iyiymişBurda gencecik hatunlar ayda 12yi bulamıyor,teyzeye yetmiyor 12 kızlar haklı canımaman ne olsun bir dedim ki ayda 12 adet prezervatif 55 yasındaki teyzeye yetmediği için benle kavga etti dedim anaaam bu mesajdan 30 sayfa çıkardılar
Yaaaaa ama ama 4km yürüyüşün üzerine olmadı bu. Neyse gidiyim bi kahve yapıyım kitap okur gibi keyifle okuyayım bari bildirimden sonrasını napim. Tecavüzz kaçınılmazsa zevk almayı biliceksin demişlerokumazsan pişman olursun yalnız
Ooo çok güzeller bayıldım canımKonuya dalmak diye buna derim selam janlarim
Bunlar benim emeklerim.
Gıybettttt tüüüüü pis fitnecilerbir içimi dökeyim dedim patladı gitti ha bunların hepsi fitne ficurcu
Ne kaçırdım kız okudum hepsini
muhabbete katılamadın o anda onu diyomOoo çok güzeller bayıldım canım
Gıybettttt tüüüüü pis fitneciler
Ne kaçırdım kız okudum hepsini
Anladım canımda yoksun bea Gelince şeyettir tekrarchoccywhoccydoodah resim diyorum anladin sen onu
Pastalar çok başarılı,butik pasta işindemisin? Bende iki senedir kızımın doğumgünü pastalarını kendim yapıyorum. Çok eglenceliydi.Sagol canim
burdayim kimildamam ahanda boyle bekliyorum.. Sana buralarda sarisin diyorlar pek gözel diyolar merak ettim napiimAnladım canımda yoksun bea Gelince şeyettir tekrar
bu pastalar çok iyi bayıldım hatta eline sağlıkKonuya dalmak diye buna derim selam janlarim
Bunlar benim emeklerim.
Bak bakalımburdayim kimildamam ahanda boyle bekliyorum.. Sana buralarda sarisin diyorlar pek gözel diyolar merak ettim napiim
O sizin güzel bakan gözleriniz canımchoccywhoccydoodah hakliymislar hocam