- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 36
bende banyoya soktum her gun oldugu gibi az once.. kulaklarinin ici bile kumduKızlar benim ufaklık kumda oynadı baya,banyoya sokuyorum kırklayayım gelirim![]()
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende banyoya soktum her gun oldugu gibi az once.. kulaklarinin ici bile kumduKızlar benim ufaklık kumda oynadı baya,banyoya sokuyorum kırklayayım gelirim![]()
yapar mi yaparlar he@msg38
Haplar dediğin doğum kontrol mü? O nasıl oluyor? Her isteyene veriyor musunuz?
Teyzeler için bir fikrim var.
Belki de fitne fücur kaynanalardır. Gidip oğullarının çekmecesine koyuyorlardır, gelinden çocuk yapmasın diye? Tam bdv'lik senaryo oldu.
-Kv çekmecemize prezo koyuyor sizce ne yapmaya çalışıyor?
![]()
Çitiledim,pakladım geldim. Kumda oynadı ya bembeyaz çocuğun rengi değişmiş,beyazladı çocuğumbende banyoya soktum her gun oldugu gibi az once.. kulaklarinin ici bile kumdubekliyoruz canim
Hahaha aynen ya,olurmu olur@msg38
Haplar dediğin doğum kontrol mü? O nasıl oluyor? Her isteyene veriyor musunuz?
Teyzeler için bir fikrim var.
Belki de fitne fücur kaynanalardır. Gidip oğullarının çekmecesine koyuyorlardır, gelinden çocuk yapmasın diye? Tam bdv'lik senaryo oldu.
-Kv çekmecemize prezo koyuyor sizce ne yapmaya çalışıyor?
![]()
koşun koşun dedikodu var
@2KediAnnesiBibibella
choccywhoccydoodah @Surrender @bebem-1221
Eses07
menopozlu teyzeler prezarvatif kullanıyormuş biz mantığını çözemedik sizin fikirleriniz neler kızlar![]()
he çözdüm sayılır kafalarına geçiriyorlarmış dermişimGaye ne ki çözebildinizmi ben yokken![]()
Ombre yaptırabilirsin canım,kendi saçının iki ton açığı uçlarına,ışıltı olur biraz,sacların uzun güzel durur bencekizlarr gelin ya benim derdime bir care bulun sacimi boyatasim var ama hangi renge boyatsamgordunuz beni sizce ne yakisir bana sakin siyah demeyin kac yildir ayni saclarim biktim
![]()
saclarim cok fazla kivircik canim ombre guzel durmaz.. ben ombreyi yapili sacta yada duz sacta seviyorumOmbre yaptırabilirsin canım,kendi saçının iki ton açığı uçlarına,ışıltı olur biraz,sacların uzun güzel durur bence
kızıl diyesim geldisaclarim cok fazla kivircik canim ombre guzel durmaz.. ben ombreyi yapili sacta yada duz sacta seviyorum![]()
bende kahvemsi bi kizil diye dusunuyorum sence yakisir mi? direk kizil denedim daha once cok fazla yakismadikızıl diyesim geldi
ekledim canım foto fikir olsun diye koyu kızıl gibibende kahvemsi bi kizil diye dusunuyorum sence yakisir mi? direk kizil denedim daha once cok fazla yakismadi
canim bu fazla kizil bana gore.. gozum kasim siyah bu siritir diye dusunuyorum![]()
![]()
şu ton
yakışır güzelboyle bisey dusunuyorum yakisir mi sence ?
haha yok kiz ne anketi oylesine sizin fikrinizi duymak istedimekledim canım foto fikir olsun diye koyu kızıl gibi
anket aç oylat
millet onları da boyatıyor kırdıyor ya ondan onu önerdim canımcanim bu fazla kizil bana gore.. gozum kasim siyah bu siritir diye dusunuyorum
yok ben onu sevmiyorum iste kendime yakistirmiyorummillet onları da boyatıyor kırdıyor ya ondan onu önerdim canım