- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
gül çiceğim gül herşey siz gülün diyeofff karnima kramp girdi gulmekten nerden buluyorsun bunlari![]()
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gül çiceğim gül herşey siz gülün diyeofff karnima kramp girdi gulmekten nerden buluyorsun bunlari![]()
yok artık![]()
günün sorusu hadi cvplayın
efenim arka tarafa bi oyada işlesin ki afilli olsun bu defa![]()
dikilir mibdvdekiler duymasın evde dikmeye kalkabilirler
aklıma geldi şimdi kız.bizde yoktu bir ara bimden almışlar o da büyük gelmiş içerde kalmış.ertesi sabah daha karga kahvaltısını yapmadan dikilmiş ocağın kapısına ben bunu nasıl çıkarıcam ebe hanım noluur yardım et diye kadın gidince ne güldüydüm amadelüü icerde kalir bak demedi deme![]()
bunlar gerçek olamaz![]()
bdv ye gelen sorular mantığında
ne yaptın çıkarabildin miaklıma geldi şimdi kız.bizde yoktu bir ara bimden almışlar o da büyük gelmiş içerde kalmış.ertesi sabah daha karga kahvaltısını yapmadan dikilmiş ocağın kapısına ben bunu nasıl çıkarıcam ebe hanım noluur yardım et diye kadın gidince ne güldüydüm ama![]()
hayal gücü işte bdvdekilerin çoğu gibibunlar gerçek olamaz
he he çıkardım elin adamının şeyine taktığı şeyine yaptın çıkarabildin mi
yazık ya senden de neler neler isteniyor
şaka dimihe he çıkardım elin adamının şeyine taktığı şeyihem git müdürlükten al gelenlere dağıt sonunda gene beni bulsun ne günahım var benimm
![]()
bakaklıma geldi şimdi kız.bizde yoktu bir ara bimden almışlar o da büyük gelmiş içerde kalmış.ertesi sabah daha karga kahvaltısını yapmadan dikilmiş ocağın kapısına ben bunu nasıl çıkarıcam ebe hanım noluur yardım et diye kadın gidince ne güldüydüm ama![]()
ne şakası kız gerçek tabikişaka dimi![]()
bebemde@msg38 e gider çıkar deyi
izninle çüşşş defenin bale pabucu demek istiyorumne şakası kız gerçek tabiki![]()
tatlım dalga geçme amaçlı soruyorlar zatenbunlar gerçek olamaz
hee aynennbebemde@msg38 e gider çıkar deyinede olsa kkden tanıdığı
![]()
kız ben duğum atcem
ohooo daha neler geliyor nelerizninle çüşşş defenin bale pabucu demek istiyorum