- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
aynı konular açılıyor dimi saçına boşlan koluna boşlan filanKendimi bdv'de sandim![]()
şaşırmam yani bu konuda korunana
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı konular açılıyor dimi saçına boşlan koluna boşlan filanKendimi bdv'de sandim![]()
ben anlamiyorum bu kizlar nasil izin veriyor.. corapla birliktelige kim evet der allasenaynı konular açılıyor dimi saçına boşlan koluna boşlan filan
şaşırmam yani bu konuda korunana![]()
Allah kabul etsin devam edersin insallahkızlar ben bi namazımı kılıp gelem yoksa abdest falan kalmayacak şaka bi tarafa namaza yeniden başladım dua edinde devamı gelsin
öyleleri de var şekerim hayatın içinde olan şeyler bunlarben anlamiyorum bu kizlar nasil izin veriyor.. corapla birliktelige kim evet der allasen![]()
bu sorunun muhatabı zekeriya beyaz hocamızdı sanırsam
oyle hormon olmaz olsunnöyleleri de var şekerim hayatın içinde olan şeyler bunlar
millete hormonlar coşuyor![]()
allh daim etsin canm..kızlar ben bi namazımı kılıp gelem yoksa abdest falan kalmayacak şaka bi tarafa namaza yeniden başladım dua edinde devamı gelsin
kiz ben onu kime benzetiyorum biliyo musun mickey mouse cidden benzemiyor mu amabu sorunun muhatabı zekeriya beyaz hocamızdı sanırsam![]()
gulme kız başına gelir. Bi gun çok zor durumda falnoyle hormon olmaz olsunn![]()
niye abdestin kaçsın ayol sanki ayıplı şeyler konuşuyoruzkızlar ben bi namazımı kılıp gelem yoksa abdest falan kalmayacak şaka bi tarafa namaza yeniden başladım dua edinde devamı gelsin
kiz ben onu kime benzetiyorum biliyo musun mickey mouse cidden benzemiyor mu ama![]()
ben coraptan daha iyilerine layigim bi keremmgulme kız başına gelir. Bi gun çok zor durumda faln![]()
bilmiyorum ama 1 2 haftadır normale dönüyoruz konuştuk işteTovbe kiz o nasil oluyo? Neden ki?
Bdvdekilerin dilinden cvp vereyim kınama kınadığını yaşamadan ölmezsinoyle hormon olmaz olsunn![]()
ben coraptan daha iyilerine layigim bi keremmalsin kafasina taksin corabi
![]()
teldeydim resim istediler koydum sonra sildim komple gittiDark_Paradise şekerim profilin nirdee
Himm anladim. Hayirlisi. .bilmiyorum ama 1 2 haftadır normale dönüyoruz konuştuk işte
suna bak kurnazz seniiikız ole dimee.. Acil bi durum murum olur evde prez. Yoktr filan
![]()
![]()
![]()