- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.397
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğum kontrol hapı mı onu da çiceklere veriyorlar heee ne yaratıcı teyzoşlarYok kız ebeyim saglik ocaginda dagitiyoruz.bir de teyzeler hap istiyorlar çiçeklerine koyuyorlarmış ufkumu genislettiler![]()
Tamamen 1 sene adet olmayana dek menapoz sayılmıyor canım.55 yaşında teyze adet görüyor ne yapiyim benBir soru daha kadınlar menopozluysa niye prazervatif kullanıyorlar
hamile kalacak halleri yok ya![]()
bize de dedikodu çıktı sayende sen çok yaşa emiTamamen 1 sene adet olmayana dek menapoz sayılmıyor canım.55 yaşında teyze adet görüyor ne yapiyim ben![]()
themis bu karikaturleri nasıl buluyorsun ya merak ettim ya
aynenthemis bu karikaturleri nasıl buluyorsun ya merak ettim ya![]()
çok kolay google amca sağolsun nereden bulacağımthemis bu karikaturleri nasıl buluyorsun ya merak ettim ya![]()
yok aslında bu hasta halim şekerim
ben konu dışı kaldım biz ayda bi anca yapıyoz
yok ne yazıyorsun manasında söyledim zaten hep konuya uygun karikatürler buluyorsun da anındaçok kolay google amca sağolsun nereden bulacağım
konu neyse onuyok ne yazıyorsun manasında söyledim zaten hep konuya uygun karikatürler buluyorsun da anında![]()
owww, ayy lutfen tam performans istioz bigun..yok aslında bu hasta halim şekerim![]()
Kendimi bdv'de sandim
ay 1 aydır kocam yok zaten teyze yetmiyor diye kavga ediyor benle.depresyona girdim resmen.ne yap et gel dedim kocama yoksa ben geliyorum hafta sonuna dedimbize de dedikodu çıktı sayende sen çok yaşa emi![]()