tamam artık devam ederim insaallahgüzel canım iç bencede metabolizmayı hızlandırıyor ayrıca selülitleri azaltıyor bence yani bende işe yaradı diye düşünüyorum
bende hiç banlanmadımçokta yeni değilim çok usluyum demek ki
Aynen bende:) banlandım bunalıma girdim yüzüm gülmedi eşime aglıyorum oda acmış pc yi kim banlamış karımı numaralarını alıp arıycam diyorBende banlanınca hemen eşime dönüyorum pofff banladılar beni diyorum gene ne yaptın diyoroysaki uslucuk hanım hanımcıkımm ayıp yaa
güzel canım iç bencede metabolizmayı hızlandırıyor ayrıca selülitleri azaltıyor bence yani bende işe yaradı diye düşünüyorum
bende hiç banlanmadımçokta yeni değilim çok usluyum demek ki
Hackerlıktan tövbeAynen bende:) banlandım bunalıma girdim yüzüm gülmedi eşime aglıyorum oda acmış pc yi kim banlamış karımı numaralarını alıp arıycam diyorbide benim eşimde hacker lik var eskiden cok siteyi çökertmişdi tövbe etti benden sonra:) bozmasınlar kafamı diyor üzüldüm mü hiç affetmez beyim
Ay Allahım çok komiksin yaben ilk banlandıgım zaman şok olup inanmamıştım bi kaçkez girmeye çalışmıtım 3 . denemeden sonra acı gerçekle karşılaştım
Tabi herkese açık burasıMerhababir de buraya dalayım dedim benide alır mısınız aranıza?
Ben 10 u geçik banlandım ya 3 sene içinde ben ne yapayım öleyim o zamanAynen bende:) banlandım bunalıma girdim yüzüm gülmedi eşime aglıyorum oda acmış pc yi kim banlamış karımı numaralarını alıp arıycam diyorbide benim eşimde hacker lik var eskiden cok siteyi çökertmişdi tövbe etti benden sonra:) bozmasınlar kafamı diyor üzüldüm mü hiç affetmez beyim
Kızlar benim kocam geldi çıkıyom.
KOCAM GELDİ
KOCAM VAR
Hahahahahh
KOCAM
Biliyorum da ne bileyim işte sorayım dedimTabi herkese açık burası
O kipleyenler cekemiyenlerdir ben seni cok merak ediyorum yasin kac evlimisin cocugun varmiBen 10 u geçik banlandım ya 3 sene içinde ben ne yapayım öleyim o zaman
ama kibleyenleri kınıyorum geyikten filan banlanınca koymuyorda
hak etmediğin şeylerde üzülüyorsun
güle güle benimkide kapıyı çalıyor gideyim sofrayı hazırlıyım bariiiKızlar benim kocam geldi çıkıyom.
KOCAM GELDİ
KOCAM VAR
Hahahahahh
KOCAM
yaşım 25 evliyim 3 yaşına girecek bir oğlum varO kipleyenler cekemiyenlerdir ben seni cok merak ediyorum yasin kac evlimisin cocugun varmi
merak ediyorsan 292.sayfada resimlerim var yüzüm kapalı tabiO kipleyenler cekemiyenlerdir ben seni cok merak ediyorum yasin kac evlimisin cocugun varmi
Hm tamam bakiyim sen beni taniyorsundur zatenmerak ediyorsan 292.sayfada resimlerim var yüzüm kapalı tabi
Aynen oyle gozukuyorsun canim tatli birseysin saclarin falan avatarina benziyorteşekkürler doğum yaptığıma kimse inanmıyor ki benim ufaklığı kardeşim sanıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?