Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

güzel canım iç bencede metabolizmayı hızlandırıyor ayrıca selülitleri azaltıyor bence yani bende işe yaradı diye düşünüyorum

bende hiç banlanmadımçokta yeni değilim çok usluyum demek ki
tamam artık devam ederim insaallah

Bende banlanınca hemen eşime dönüyorum pofff banladılar beni diyorum gene ne yaptın diyor oysaki uslucuk hanım hanımcıkımm ayıp yaa
Aynen bende:) banlandım bunalıma girdim yüzüm gülmedi eşime aglıyorum oda acmış pc yi kim banlamış karımı numaralarını alıp arıycam diyor bide benim eşimde hacker lik var eskiden cok siteyi çökertmişdi tövbe etti benden sonra:) bozmasınlar kafamı diyor üzüldüm mü hiç affetmez beyim

güzel canım iç bencede metabolizmayı hızlandırıyor ayrıca selülitleri azaltıyor bence yani bende işe yaradı diye düşünüyorum

bende hiç banlanmadımçokta yeni değilim çok usluyum demek ki

Ben çok heyik yapıyorum hep ondan gidiyorum duramıyorum yaramaz çocuk gibi ben

Hackerlıktan tövbe dikkat et senide kontrol etmesin

ben ilk banlandıgım zaman şok olup inanmamıştım bi kaçkez girmeye çalışmıtım 3 . denemeden sonra acı gerçekle karşılaştım
Ay Allahım çok komiksin ya

Ben 10 u geçik banlandım ya 3 sene içinde ben ne yapayım öleyim o zaman

ama kibleyenleri kınıyorum geyikten filan banlanınca koymuyorda

hak etmediğin şeylerde üzülüyorsun

Merhaba hanımlar çok yogundum bugün almış başınızı gitmissiniz yine.
halka açık soru soruyorum aylık 12 tane verdiğim prezervatifler yetmiyor diye kavga ediyor kocaman kadınlar benle.güne böldüğümde ortalama 2 yada 3 günde bir ilişki olursa yetiyor ayda 12 tane ama yetmiyor fazla ver diye kavga ediyorlar.menapoz yaşı gelmiş teyze bile benden sık ilişkiye giriyor depresyona soktular beni bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…