Kız ne alaka müdür uyarmadımı bizi ses kaydı falan paylaşmayın diyeYasak olan konuda bigun sesler bigün fotolardan gittik burada yasak değil ama hiçbiri yok
Yasağın cazibesiydi demek
yok değişme sen bibiyken güzelsin vampirella göbek nickin olsunNicikimi değişsem mi ne
Oo hoşgeldiniz efenimşimdilik parisi çekiştiriyoruz
Her an takiptesin artık ona göree
bu benim favorim yaaaa gülüşe bak tipe bak taşşş maşallahAhan bu hem de Turk
Kız ne alaka müdür uyarmadımı bizi ses kaydı falan paylaşmayın diyebide nickli içimizden geçenleri yazamayız yani
Tamam kayınvalideciğim. Fedakar, merhametli, güzel yurekli kayınvalidelerimizzz...
bu benim favorim yaaaa gülüşe bak tipe bak taşşş maşallah
yok değişme sen bibiyken güzelsin vampirella göbek nickin olsun
Daha ne kadar foto koyalım en azından ben albüm yaptım duruyor iste isyediğinde çevir çebir bakProfile koymak serbest gı bide foti
Daha ne kadar foto koyalım en azından ben albüm yaptım duruyor iste isyediğinde çevir çebir bak
Ayyy o koca dötü beğeniyor sende zayıflamaya çalış burdaKocam dun bana dedi ki nicki minaj hamileymiş lanet olsun bidaha dinlemicem
Hah ben de metrodaki oğlana bakarım işte
geçmiş olsun neyi varGünaydın kızlar bütün gece çalışmışsınız oku oku bitmiyorbitanecik Nazlı kızım hasta ablaları öle Yatıp Kalkıyor
Günaydın kızlar bütün gece çalışmışsınız oku oku bitmiyorbitanecik Nazlı kızım hasta ablaları öle Yatıp Kalkıyor
çok güzel biri iri iri kara gözler ,dalgalı saçlar,güzel bir suratyaa görmediklerim var niye öyle diyon merak ediyomMesela Dark_Paradise herkesi gordu ama ben onu gormedim
Ayyy o koca dötü beğeniyor sende zayıflamaya çalış burdabende bu konuda çok free yim adama zorla vs defilesi izletiuorum hatta bunlar kadınsa ben neyim bebişim diyorum
çok güzel biri iri iri kara gözler ,dalgalı saçlar,güzel bir surat
Kıyamam geçmişmolsun canımGünaydın kızlar bütün gece çalışmışsınız oku oku bitmiyorbitanecik Nazlı kızım hasta ablaları öle Yatıp Kalkıyor
yok biz özelden resimleştik onunlaAa sen gordun mu koydu mu o resim tuh ben kacırmısım gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?