Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Tamam işte şmdi sana yazarken ki yerde taslağı kaydet var ya bir sefer kaydedince hep öyle olması gerekmiyormuydu yoksa sadece forum seçeneklerinden mi oluyor
Sadece forum seceneklerinden yazi rengi boyutu ve seklini secip kaydedebilirsin. Otomatik her yerde yazar.
Nickinin yazdigi kisma gelip forum seceneklerine tikla o panelde cikar karsina zaten gorursun.

Bu daha kolay pratik

Ya ben ayri bi tarayicisan giriyorum bende herkes ayni yazi stilinde

Anladım canım orayı biliyorum zaten de eskiden prolar bu cevapla kısmından taslağı kaydet diye yapınca sanki oluyordu herzaman öyle neyse canım yapıcak bişey yok sağol

AAaaa su içmezsen tabi kabız olursun amaa

Sabahin 7 sinde gecmisi okurken sizin yuzunuzden domatesli bulgur pilavi ve yogurt aserdim.

Yaa ben unutmuştum onu bak şimdi sabahın 9unda yine aşerttirdin bana

Tepemde kocaman bir kurt sineği dolanıyor vızır vızır en korktugum seydir bu kurt sineği.
Siz hiç kurt sineği öldürüp yuzlerce kurtlarının(yavruları) etrafa dagıldıgını gordunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…