Pek bi dedikodu yok havadan sudan konuştukOooooo neler olmussss 30sayfaaa pff
Hee iyi bariii fesatlanirdimPek bi dedikodu yok havadan sudan konuştuk
Otomatik yazi rengini stilini belirledigin panel var bibis , o cok ugrastirir ki insani :^Huy Meselesi cevapla kısmından yazı karakteri renk falan seçip taslağı kaydedince hep öyle yazmadı gerekmiyormuydu bir bilgin varmı help me
Tamam işte şmdi sana yazarken ki yerde taslağı kaydet var ya bir sefer kaydedince hep öyle olması gerekmiyormuyduOtomatik yazi rengini stilini belirledigin panel var bibis , o cok ugrastirir ki insani :^
Sadece forum seceneklerinden yazi rengi boyutu ve seklini secip kaydedebilirsin. Otomatik her yerde yazar.Tamam işte şmdi sana yazarken ki yerde taslağı kaydet var ya bir sefer kaydedince hep öyle olması gerekmiyormuyduyoksa sadece forum seçeneklerinden mi oluyor
Anladım canım orayı biliyorum zaten de eskiden prolar bu cevapla kısmından taslağı kaydet diye yapınca sanki oluyordu herzaman öyle neyse canım yapıcak bişey yok sağolSadece forum seceneklerinden yazi rengi boyutu ve seklini secip kaydedebilirsin. Otomatik her yerde yazar.
Nickinin yazdigi kisma gelip forum seceneklerine tikla o panelde cikar karsina zaten gorursun.
Bu daha kolay pratik
Ya ben ayri bi tarayicisan giriyorum bende herkes ayni yazi stilinde
Yok kız hamile değilim diyetteyim
Ayy nasıl canımı cektirdin yaa yanında da yogurttt
Sabahin 7 sinde gecmisi okurken sizin yuzunuzden domatesli bulgur pilavi ve yogurt aserdim.
burdayim
Haha bu nedir başlığa gelKoalina
@millan
@-huzur-
@Time Traveler
Bdv de görüp görüp etiketliyorum kızlar buyrun topiğimizeherşey var
Siyaset konuşulmuş sanırım. Açılmamak üzere kapandı konu.günaydın kızlar.. ne olduu ya konuya
Kuriyemis reflu ve gastritten dolayi yasak canm . bi de su icince midwm bulaniyor benim. Bi sicaklarda bile en fazla uc dort bardak kisin 1
Himm sagol canim. Ya annem diyor ki ottu caydi icme . onlari icince daha tembellesir diyor. Sinameke otu var kesin cozumama alışırsam diye korkuyom
Sabahin 7 sinde gecmisi okurken sizin yuzunuzden domatesli bulgur pilavi ve yogurt aserdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?