Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Tepemde kocaman bir kurt sineği dolanıyor vızır vızır en korktugum seydir bu kurt sineği.
Siz hiç kurt sineği öldürüp yuzlerce kurtlarının(yavruları) etrafa dagıldıgını gordunuz mu :KK70:

Hayır, görmemiştim. Hayalimde canlandı.
Ay ağlamak istiyorum şu an. :/

Haha bu nedir başlığa gel:KK53:
Çok güzel dimi :KK53:

Tepemde kocaman bir kurt sineği dolanıyor vızır vızır en korktugum seydir bu kurt sineği.
Siz hiç kurt sineği öldürüp yuzlerce kurtlarının(yavruları) etrafa dagıldıgını gordunuz mu :KK70:

O ne bea :KK45:

Günaydınlar başlık ne kadar sevimli omuş öyle,dehşet dedikodu ne ararsan var :KK53::KK53:
Bibibella Bibibella süpersin valla :KK66:
Dedim ki kadınların en sevdiği şeyleri bir araya getirelim :KK53: maksat kk hatunlarına hizmet :KK70:

Hayır, görmemiştim. Hayalimde canlandı.
Ay ağlamak istiyorum şu an. :/

Bir gun uyutmadı beni. Ben de kalktım sinek öldürücü spreylerden sıktım. Yere düştü can cekişiyor. O sırada karnından kurtlar cıkıyor canlı canlı. İlk kez görmüştüm şok olmuştum :D Ondan sonra her buyuk sinek öldürdüğümde cıktı :D Kurt sineğiymiş adı

Çok güzel dimi :KK53:

O ne bea :KK45:

Dedim ki kadınların en sevdiği şeyleri bir araya getirelim :KK53: maksat kk hatunlarına hizmet :KK70:

Kadın değilmiyiz en sevdiğimiz şeyler dedikodu edip keyfini çıkarmak :KK70:

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. abla günaydın. geçen sordum cvb verdinmi bilemiyorum görmedim.
senin kızının hiç aklına geldimi kk üye olmak.

Bibibella Bibibella merhaba :KK51: sizinle tnaışmıyoruz sanırım :cool:

Y yesil_zeytin_ cevabını yazmıştım sen görmedin herhalde,hiç düşünmüyor burayı gelirse anında yakalarım onu :KK53::KK53:

:rolleyes:
2KediAnnesi .!.:
Bir gun uyutmadı beni. Ben de kalktım sinek öldürücü spreylerden sıktım. Yere düştü can cekişiyor. O sırada karnından kurtlar cıkıyor canlı canlı. İlk kez görmüştüm şok olmuştum :KK70: Ondan sonra her buyuk sinek öldürdüğümde cıktı :KK70: Kurt sineğiymiş adı
Iyy bende öldürmüştüm spreyle.içinden yüzbin tane kurtcuk fışkırdı etrafa:rolleyes:

Bir gun uyutmadı beni. Ben de kalktım sinek öldürücü spreylerden sıktım. Yere düştü can cekişiyor. O sırada karnından kurtlar cıkıyor canlı canlı. İlk kez görmüştüm şok olmuştum :KK70: Ondan sonra her buyuk sinek öldürdüğümde cıktı :KK70: Kurt sineğiymiş adı

Sonra o kurtlar ne oluyor?
(Tırnaklarını yiyen ifade)

:rolleyes:
Iyy bende öldürmüştüm spreyle.içinden yüzbin tane kurtcuk fışkırdı etrafa:rolleyes:

Ayy cok korkunc demi yaaa kımıl kımıl

Sonra o kurtlar ne oluyor?
(Tırnaklarını yiyen ifade)

Peçeteyle bir hışımla hepsini alıp pencereden aşağı atıyorum ben :D

Ben hiç öldürmedim öyle bi sinek zaten hayvan öldürmeye karşıyım ben :KK45:

Öldürülmeyecek gibi değil o kurtları sağa sola bırakmasındansa öldürürüm valla :D

Back