Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Ay ne tatlis o olur simdi Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin:nazar: benim oglum 4 yasinda hatta 4 bucuk
evet babası da çok istedi kızı :=) 2. dusunenler cocuk 3 yasına gelınce yapsın derler
araya fazla yaş girince kıskanclık oluyor ve kadın için cok zor oluyormus
alısıyor ya hani duruma :=)kk da baktım da çoğu kişi bu sekılde düşünüyor

evet babası da çok istedi kızı :=) 2. dusunenler cocuk 3 yasına gelınce yapsın derler
araya fazla yaş girince kıskanclık oluyor ve kadın için cok zor oluyormus
alısıyor ya hani duruma :=)kk da baktım da çoğu kişi bu sekılde düşünüyor
Bizde 3 yasinda istiyorduk oldu da ama dusuk yaptim ondan sonra da cesaretimi toplayamadim, oglumda erken dogdu baya zor gecti ilk yili.. Simdide biraz kilo vereyim falan diyorum ondan sonra yapariz insallah. Hedefim 3-4 cocuk o yuzden elimi cabuk tutmam lazim:KK70:

Bizde 3 yasinda istiyorduk oldu da ama dusuk yaptim ondan sonra da cesaretimi toplayamadim, oglumda erken dogdu baya zor gecti ilk yili.. Simdide biraz kilo vereyim falan diyorum ondan sonra yapariz insallah. Hedefim 3-4 cocuk o yuzden elimi cabuk tutmam lazim:KK70:
düşükten sonra olma ihtimali yüksek oluyormus. deneyeydınız keşke :KK53:
hazır kilo vermemısken tam gaz devam et derım :D

3 4 çocukmu o ne ya :27: deli cesareti :70:

düşükten sonra olma ihtimali yüksek oluyormus. deneyeydınız keşke :KK53:
hazır kilo vermemısken tam gaz devam et derım :KK70:
hahaha akrep nalana donecem sana kalsa:KK70: Yok benim hic hamile kalmakla bir sorunum olmadi oglum "kazayla oldu" iyi ki de olmus ikincide denememizin ilk ayinda oldu hemen. Ama bilemezsin tabi ki belki simdi zorlu olur

hahaha akrep nalana donecem sana kalsa:KK70: Yok benim hic hamile kalmakla bir sorunum olmadi oglum "kazayla oldu" iyi ki de olmus ikincide denememizin ilk ayinda oldu hemen. Ama bilemezsin tabi ki belki simdi zorlu olur
yaş kaçtı? 3-4 tane düşünüyorsan yaşını da hesap ederek hareket etmen lazım :KK53:

27 yasindayim 30lu yaslarimin sonlarina dogru cocuklarimin hepsi dogmus olsun istiyorum bakalim nasip
eşimin halası 40 küsür yasında yeni dogum yaptı
ve söyledıgı tek sey '' keşke daha önce yapsaydım'' :KK53:
1 yaş büyüğüm senden :KK53:
bu bi dogsun da
inşallah 2. yi 2 yıl sonra düşünüyorum nasip olursa çünkü.
keşke ikiz olaydı yaa:KK53: biri pıyangodan cıkmıs gıbı olurdu :D

eşimin halası 40 küsür yasında yeni dogum yaptı
ve söyledıgı tek sey '' keşke daha önce yapsaydım'' :KK53:
1 yaş büyüğüm senden :KK53:
bu bi dogsun da
inşallah 2. yi 2 yıl sonra düşünüyorum nasip olursa çünkü.
keşke ikiz olaydı yaa:KK53: biri pıyangodan cıkmıs gıbı olurdu :KK70:
yasin fazla degil ki sende 3-4 yaparsin istersen herkesi catir catir dogurtacam:KK70: en iyisi valla arada fazla yas olunca cok simarik oluyor cocuklar bizimki mesela paylasmayi bilmez cok yaramaz falan.. Abimin 3 cocugu var ucude 2-3 yil arayla falan dogdu ne guzel geciniyorlar ablalik yapiyorlar kardeslerine falan insan ozeniyor. 40lli yaslarda zor oluyor ya benim ablamda 40 yasinda yapti arkadaslariyla bulusunca hep bebek oluyor yaninda zorluk cekiyor, arkadaslari buyutmus cunku cocuklarini

yasin fazla degil ki sende 3-4 yaparsin istersen herkesi catir catir dogurtacam:KK70: en iyisi valla arada fazla yas olunca cok simarik oluyor cocuklar bizimki mesela paylasmayi bilmez cok yaramaz falan.. Abimin 3 cocugu var ucude 2-3 yil arayla falan dogdu ne guzel geciniyorlar ablalik yapiyorlar kardeslerine falan insan ozeniyor. 40lli yaslarda zor oluyor ya benim ablamda 40 yasinda yapti arkadaslariyla bulusunca hep bebek oluyor yaninda zorluk cekiyor, arkadaslari buyutmus cunku cocuklarini

Bende ikiz cok istiyorum aslinda ailemizde de var insallah olur bi dahakinde bir ekstra dogumdan hamilelikten kurtulmus olurum:KK70:

aslında her seyden önce kendımı düşünüyorum ben :KK53:
ne kadar aradan cıkarsa o kadar iyi :D
bizde ikiz yok, eşimin tarafında da yok:KK53:

Ben sevmiyorum ama ya :oops: eskiden severdim yaşlandıkça bitti hepsi onun yerine hayvan seviyoeum ben :KK53:

Benim gibi desene 2 abim var :KK51:
insallah oyle olur yada iki kizim olur zaten bir oglum var.. Kizim olmasini cok istiyorum onu boyle susleyip pusleyecem, cicikleri olunca sutyen almaya cikacaz, menapoza girerken regl olacak kizim ped kullanmayi ogretecem:KK70::KK70:nasil fantazi kuruyorum ama:KK53:

Back