- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.079
- 898
olabilir canım sevmeyebılırsınBen sevmiyorum ama ya eskiden severdim yaşlandıkça bitti hepsi onun yerine hayvan seviyoeum ben
Benim gibi desene 2 abim var
herkes sevmek, istemek zorunda değil ki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olabilir canım sevmeyebılırsınBen sevmiyorum ama ya eskiden severdim yaşlandıkça bitti hepsi onun yerine hayvan seviyoeum ben
Benim gibi desene 2 abim var
istemiyorsan tabiki yapma herkes cocuk sahibi olacak diye bi kural yok, ama olmaz deme istedikten sonra olurKendi bebişim olsa tabiki severim ama bu yaşta sonra kaldıramam bide çok rahatıma düşkünüm ve zaten ben regli falan olmadığımdan çocuğumun olma ihtimali yok gibi
ay o rahatına düşkünlüğü bana soracaksınKendi bebişim olsa tabiki severim ama bu yaşta sonra kaldıramam bide çok rahatıma düşkünüm ve zaten ben regli falan olmadığımdan çocuğumun olma ihtimali yok gibi
insallah oyle olur yada iki kizim olur zaten bir oglum var.. Kizim olmasini cok istiyorum onu boyle susleyip pusleyecem, cicikleri olunca sutyen almaya cikacaz, menapoza girerken regl olacak kizim ped kullanmayi ogretecemnasil fantazi kuruyorum ama
Yaşlanınca bibim bakar banaolabilir canım sevmeyebılırsın
herkes sevmek, istemek zorunda değil ki..
cicikinsallah oyle olur yada iki kizim olur zaten bir oglum var.. Kizim olmasini cok istiyorum onu boyle susleyip pusleyecem, cicikleri olunca sutyen almaya cikacaz, menapoza girerken regl olacak kizim ped kullanmayi ogretecemnasil fantazi kuruyorum ama
Ay bi düşünsene ağlayıp durucak günlerce uyuyamican çok korkunçay o rahatına düşkünlüğü bana soracaksın
nasıl adet olmuyor musun ?
aynen öyle olacak. neysekı babası da varAy bi düşünsene ağlayıp durucak günlerce uyuyamican çok korkunç
Evet canım kendimi bildim bileli olmuyorum d.kontrol hapı içersem olur ama onuda içmiyorum yıllardır pek rahatlık ameliyat bile oldum olmiii
Vucuda tabiki zararı var mesela kilomun çoğu bunun yaptığı rahatsızlıklardan diye düşünüyorum ama bana sıkıntı falan yapmıyor alıştığımdan heralde.aynen öyle olacak. neysekı babası da var
yoksa ben de ugrasamazdım pek
olmamak kötü bişi değil mi? vucuda zararı yok mu yani?
vardır her seyde bır hayır. inşallah her sey gönlunce olurVucuda tabiki zararı var mesela kilomun çoğu bunun yaptığı rahatsızlıklardan diye düşünüyorum ama bana sıkıntı falan yapmıyor alıştığımdan heralde.
Bdv de bi konu kapanacak gene gelin :)
Yorum yapmışsın bilevardır her seyde bır hayır. inşallah her sey gönlunce olur
akısta gördümYorum yapmışsın bile
taze bekar, yeni bosanmis, 25 yasinda bu nasil baslik ulanGel sanada çıtır bulalım ev dildin dimi Cui Bono
Ne istersen var iştetaze bekar, yeni bosanmis, 25 yasinda bu nasil baslik ulan
aman yok istemez, en asagi 27 diyom bulacagisan oyle bulNe istersen var işte
Oo taze bekar boşanmış 25 yaşında sana bi 20lik bulalım
Dün gündüz açıldı kaç sayfa olmuş görmüyormusun e sen ilkkez mi görüyorsun ben seni etiketlemiştim sanki istediğini etiketleaman yok istemez, en asagi 27 diyom bulacagisan oyle bul
bu konuya hucum olur benden soylemesi
Aurıca 27 ne la hiç sevmem neyse 30 a kadar beklede 25 lik bulursunaman yok istemez, en asagi 27 diyom bulacagisan oyle bul
bu konuya hucum olur benden soylemesi