He biz cevapla kısmandan bi sefer seçince hep öyle kalıyor pro olmak böyle bişey işteya bu mavi çok fosforlu gözümü kamaştırdın kız
Alıntı serbest değil mi?kavun kokusu @Kova hatunu sizleri etiketlemişmiydik hatırlamıyorum kızlar buyrun hepimize yetecek kadar yer var
valla sen daha yenisin çok beklemen lazım bu üyelikleBence de en önemlisi. :)
Geniş bilgilerimi ve hayallerimi insanlara aktarmam lazım benim.
(şuh bakan ifade)
Kaç sene beklemek lazım ki hediye için.
He biz cevapla kısmandan bi sefer seçince hep öyle kalıyor pro olmak böyle bişey işte
Hani nerede sevişme, burası neresi, ben kimim?Alıntı serbest değil mi?
EtiketlememiştinizHalbuki +18 bizden sorulur Neredesin gezginciğim Time Traveler gıybet var koooş, sevişmeli topikmiş burası
valla sen daha yenisin çok beklemen lazım bu üyeliklesanırım ikinci üyelik aldın eski adını görmüştüm şansını onunla denesen daha etkili olabilirdi
Yok ben hala aynı ben.
Sadece kullanıcı adımı değiştirdim.
Etiketledim gelmiyosunuzHani nerede sevişme, burası neresi, ben kimim?
şimdi hep +18 olmuyor mune bizi uyardı akıllı olun dedi tepenizdeyim dediKandırdılar mı yoksamTime Traveler Başlıkta +18 diyor, umutlandık da boşa mı çıktı? Niye bizi kirli emellerinize alet etmediniz Bibibella burası çok masumane
Yahu bu neden olmuyor
Kandırdılar mı yoksamTime Traveler Başlıkta +18 diyor, umutlandık da boşa mı çıktı? Niye bizi kirli emellerinize alet etmediniz Bibibella burası çok masumane
Yok orda detaylı yok ama cevapla kısmında daha fazla renk seçeneğide var ordan yapılıyordu eskidenbende diyorum napıyor bu kız profilden yapsana ya ayarlardan yapılmıyor muydu
hmm bilmiyorum o zaman ya demekki değiştirmişler ben hiç değiştiremyorum ya siyah siyah yetiniyorum artıkYok orda detaylı yok ama cevapla kısmında daha fazla renk seçeneğide var ordan yapılıyordu eskiden
Bütün gün pencerede oturan kediden ne ekşını beklenirse artık.Kandırdılar mı yoksamTime Traveler Başlıkta +18 diyor, umutlandık da boşa mı çıktı? Niye bizi kirli emellerinize alet etmediniz Bibibella burası çok masumane
Sonuncuya ödül veriyorlar mı?hmm o zaman seninin benden daha çok beklemen gerekebilir ama belli olmuyor ya yarışmalarda yapılmıyor ki önümüze gelen yarışmaya katılıp şansımızı denerdik yemek yarışması var katılalım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?