Delisin senBu düşüncenin bayağı avantajı oluyor. Bir örnek vereyim. Kadınlar mağazaya gider o elbise olmadı bu elbise yakisana kadar dener vakit kaybeder. Ben ise sadece ihtiyacım olanı alır çıkar zamandan tasarruf ederim. Çünkü bilirim harika olmayacak : ) bir örnek daha ,bazı kadınlar yeni tanistiysan özellikle, toplum içerisinde üste çıkmak icin hava atar .ben sadece dinlerim onda olan şeyler bende olsa dahi söylemem, o sana ki ben bunu alt ettim : ) oysa bana göre önemsizdir. Benim babam yüzüme söyledi çirkin olduğum için benimle kimsenin evlenmek istemediğini siz olsanız kafaya takarsiniz kizlar ben haklısın dedim : ) allahın takdiri ya işte evlendim , bu kezde eşimin kardeşleri babası cirkinligimi yuzume vurdu neredeyse bosatiyorlardı sırf bu sebepten : ) ben bir çaba sarfetmedim doğru diyorlardı çünkü. .eşime özel ilgi gostermedim kendi karar versin diye. Hala evliyiz ne buluyorsa bende : ) ben olsam beni beğenmem : ))) gülüyorum yazarken
bu öz güven olabilir mi acaba_sen mutluluğun yolunu bulmuşsun bacımEnteresan dedim çünkü benim gibi birine rastlamadım : ) nedir derseniz,asagilanmaktan zevk alıyorum. Evet yanlış okumadınız : ) ve ben kimseyi kıskanmam, o haketti ben hakedecek değilim ya ,derim. .yine örnek vereyim,yanınızda çok güzel bir kız arkadaşınız var mesela başka kadın olsa kiskanmasa bile imrenir, ama ben çirkin olmaktan mutluluk duyarım böylece farkedilmeden yaşarım. Aslında ben farkedilmek de istemem.silik olmak sorunları asgari düzeye indirir. .biri dese ki sen şöyle çirkinsin böyle akilsizsin alınmam, haklı derim ve gerçekten buna inanırım. .hakaret etmelerine izin vermem o ayrı bir konu .ama ima etseler kibarça birşey demem savunmam kendimi çünkü doğrusu odur. Böyle benim gibi olan var mı : )
O kovaysa ben leğenimmerakimdan soruyorum burcun kova mi değilse ne soyler misin ?
O kovaysa ben leğenim
Hayatımın 1 dakikasını bile konu sahibinin yazdıkları şeklinde geçiremem mümkün değil yahu kafama birşey takmamam için kafamın kopması gerekir