• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Entele Saçlari Uzatan Bitki (Arsiv)

arkadaşlar entele otunun kilosu 120milyon ve 170milyon arasında değişiyor diplomalı bi aktardan öğrendim piyasada 10grm 20 milyon 4 milyona satılıyormuş dikkat edin bunlar sahtesi saç çıkartayım uzasın derken saçlarınızdan olmayın bu arada benim saçlarım hala dökülüyor ama dökülen saçlarımın yerine saç geliyor pantogar diye bi hap var onu kullanıyorum birde vıchy çok yaralı oldu dökülme kesilmedi var oda stresten kaynaklanıyormuş neyse görüşürüz bayanlar ...

dilacım bepantenin cam t,pte olanını kullanacaksın kremini değil :1no2:
şampuanına yarım şişe çamterebentin bir kapakta badem yağı koy iyice karıştır
2 günde bir saçına masaj yaparak kullan :1yes2:

:teytey:fulyacım,ben de denemek istiyorum bu enteleyilaelaelaelaelaesen ne yaptın??????

ben şuan badem yağı hint yağı pantogar hap kullanıyorum düzenli olarak peki bi saç 3 ayda ne kadar uzar bunlarla

ben saclarimin uzamasini takip ettim. yani takip ettim derken her ay ölcüyorum. ayda 2 santim uzuyorlar. daha fazla uzamiyorlar. zaten uzasalarda saclarim dalgali ve kivircik oldugundan belli degil.:a015: istedigim uzunluga gelmesine tam yaklasik 10- 15 santim kaldi. bu enteleyi bende almayi düsündüm ama yara filan olur bi yan etkisi olur ( yani sonradan) diye korktugumdan alamiyorum. tr ye insallah gittigimde ilk isim aktara gidipde su mucizevi yilan yagi filan karisimindan almak olcak.

:teytey:fulyacım,ben de denemek istiyorum bu enteleyilaelaelaelaelaesen ne yaptın??????

azericim ben bi başlık açmıştım saçları kısa ve yıpranmışlara formül die
orada ne yaptığımı çook detaylı anlatmıştım bi bak istersen olmazsa gene anlatırıma.s

arkadaşlar henüz 10 gün oldu olmadı kullanalı.. ve saçlarım 2 cm uzadı.. ((:
mucize gibi yahu.. Saçlarımı yeni röfle yapmıştım o yüzden kolay takip edebiliyorum. En kötü tarafı saçlarınızı yeni boyattıysanız veridğiniz para boşa gidiyor dipler hemen çıkıyor o kadar ((:
ben biraz daha uzasında ay sonu kendi rengine döneceğim artık.. 3 ayda bu hızla belime ulaşır inşallah. :)

sanki eski hızı kalmadı ya etkisini yitirdi ya başka bişey üstelikte çok matlaştı saçlarım o ilk günler neydi ya süper parlıyordu yeni boyatmıştım ve canlıydı...rengide soldu kafama yapıştı bide.bence kızlar sirkeli sulu tariften dolayı .bi öncekinde sirke ve saf zeytinyağı yapmıştım şimdi tekrar ona dönücem sonucu bildiririrm .inşallah iyi olur ya yaz günü kokmaya bile razı geliyoz abim evden atacak şu sonuca bak...hemde karizması kalmadı saçın millet havalı gezerken ben fosssssssssssssss....

valla ben hiç aksatmıyorum birer gün arayla yapıyorumda daha güzel olabilirdi.ne oldu anlamadım başlarda iyiydi

princess.17 ya sen istanbulda nerde buldun bu enteleyi yaa banada sölermisin:sm_confused:ben bi arkadaşa sipariş vermiştim istanbulda bakırköyde ama bulamamış yaa çok üzülüyorum benimde o otu biran önce bulmam lazım artık saçlarımın uzamasını istiyorum:çok üzgünüm:

Kkızlar entele izmirde karşıyakada her aktarda satılıyor ben aldım 12 gr 10 ytl 2 su bardağı su ve 2 su bardağı sirkeyle karıştırıp kaynattım bugün 3. kez yaptım 2 günde bir yapıyorum sonuçları size mutlaka yazacağım :nazar:

arkadaşlar henüz 10 gün oldu olmadı kullanalı.. ve saçlarım 2 cm uzadı.. ((:
mucize gibi yahu.. Saçlarımı yeni röfle yapmıştım o yüzden kolay takip edebiliyorum. En kötü tarafı saçlarınızı yeni boyattıysanız veridğiniz para boşa gidiyor dipler hemen çıkıyor o kadar ((:
ben biraz daha uzasında ay sonu kendi rengine döneceğim artık.. 3 ayda bu hızla belime ulaşır inşallah. :)

canım bende 1 haftadır yapıyorum ama uzamadı benim saçım. yaa niye uzamıyo anladım gitti.:kızgın:

canım bende 1 haftadır yapıyorum ama uzamadı benim saçım. yaa niye uzamıyo anladım gitti.:kızgın:

sakın aldığın üründen kaynaklanmasın.. aldığım aktar çok sahtesi satılıyor dedi o yüzden. daha sonra başka bi yerden daha dene istersen. ben iki saatten bile fazla tutuyorum vaktim varsa.. iki günde bir entele uyguluyorum. haftada bir defa da susam yağı. susam yağıda saç uzatıyor, ve saçları parlatıyor. bunu da annemin kitabından okumuştum. saçlarım hem parlak, hemde hızla uzuyor.. ben dahil çevremde farkında bunu..

princess.17 ya sen istanbulda nerde buldun bu enteleyi yaa banada sölermisin:sm_confused:ben bi arkadaşa sipariş vermiştim istanbulda bakırköyde ama bulamamış yaa çok üzülüyorum benimde o otu biran önce bulmam lazım artık saçlarımın uzamasını istiyorum:çok üzgünüm:

ben d.bakırdan getirttim istde bulamadım

Back