• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Entele Saçlari Uzatan Bitki (Arsiv)

ben bıraktım enteleyi bende sizdeki gibi bi etki yapmadı önceden ayda 0,5cm uzardı kullandıgım zaman 1 cm uzadı...

enteleyi bi aydır kullanıyorum saçımı çok uzattı saç çıkarttı dökülmesini de bi nebze azalttı tamamen kesmedi yani . . ama saç formuna geliyo çok sağlıklı oluyo önerebilirim sizlere aze ve nesil

inanamıyorum birbuçuk ayda yaaaaaa bu kadar olur iki yılda ancak olurdu bu kadar hayretler içersindeyim ama devam belime kadar devam

princess senin sac rengin hangi renkti ve sacının boyu ne kadardı.

saçım omzumun 2,5-3 cm falan aşağısındaydı şimdi sırtımda ilk kullanmaya başladığımda saç rengim kestane rengiydi kendi saçımdı yani şimdi siyaha boyadım ama aynı şekilde uzuyo ve boyadığım halde saç uçlarımda ne bi kuruluk ne de başka bişi oldu eski saçlarım gibi yalnız rengi farkklı işte

yeni boyatınca uzaması azalır diye duymustum bu senin için gecerli değilmiş ne güzell.....

marbling28 di sanırım bişi sorcam ben bu enteleyi aldım ama aktar bana başka bi tarif verdi su falan yok 1 kg elma sirkesine 10 gr enteleyi 30 sn kaynat dedi 2 günde 1 sür dedi ve iiide geliyo saçlarım çok yumuşak ve parlıyo uzadığınıda hisseder gibiyim sizin tariflerden farklı ama 30 yıllık aktar böle yap dedi bend eöle yapıyorum senin saçların 4.5 cm falan uzadı deidn sen nasıl bi tarif yaptın meral ettim cwp yazarsan sevinirim

Ben daha yeni kullanmaya başladım.2gün oluyor.Senin tarifte olur aynı şey zaten.önemli olan tarif değil o otun içinde olması bence.Ben etkisini göreyim yazacam zaten buraya.

ben bişi daa sorcam şimdi ben 2 gün önce kaynattım sürdüm ama daha bitmedi tekrar tekrar kullanmayı düşünüyorum ama o suyu kaç gün bekletebilirim en fazla hani çok durunca bozulma kokuşma flan yapmasın gerçi ztn sirkeden dolayı berbat bi kokusu war :S :uhm:

ben bişi daa sorcam şimdi ben 2 gün önce kaynattım sürdüm ama daha bitmedi tekrar tekrar kullanmayı düşünüyorum ama o suyu kaç gün bekletebilirim en fazla hani çok durunca bozulma kokuşma flan yapmasın gerçi ztn sirkeden dolayı berbat bi kokusu war :S :uhm:

canımcım bellı zamanı yok bıtene kadar yeterkı gunes olan bıyerde bekletme,bende sırkelı olan tarıfı uyguluyorum canım plastık bır sıseye koydum bekletıyorum yanı

kıslar bişi sorcam hani bi tane daha tarif vardı bepanthen bide badem yağınıda karıştırıp yaplıyordu ben bepentheni bulamadım şu an ama badem yağı var sadece badem yağını koysam entelenin içine olur mu bulabilirsem sonradan bepanthenide koyarım ?????

Arkadaşlar nihayet bende entele alabildim. Sağolsun bu forumdan bir arkadaştan rica ettim. Çünkü buralarda hiç yok. Bugün geldi bende 2 bardak su ve iki bardak sirke ile kaynattım şimdi dinlenmesini bekliyorum. Akşam ilk uygulamayı yapacağım. Saçım kendimi bildim bileli hiç uzun olmadı o yüzden çok özenirim upuzun saçı olanlara. Şu anda omudumda bakalım inşallah faydasını görürüm. Ancak çok inandım çünkü almaya karar veresiye kadar yazılan bütün sayfaları tek tek okudum. Hadi kolay gelsin. Gelişmeleri bildiririm.

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

gülcan inanmak başarmanın yarısıdır :) gerçekten bişeye çok inanırsan gerçekleşiyo ben çamterebentin kullandığımda hiç inanarak kullanmadım saçlarım daha kötü oldu bunu isteyerek ve uzatacağına çok inanarak kullanmaya başladım ve çok uzattı ve bende senin gibi saçlarımı hiç uzun hatırlamıyorum :( şimdi ise belime gelmesine 1 karış var baya var ama olsun 2 ayda yetişir oraya =) inş olumlu tepki alırsın yararını görürsün canım

ne sıklıkta uygulicaaz.çk teşekkürleer.tüylerden kurtulmask için bildiğniz nişeyler var mı?derya baykalın programın abi kadın çıkmıştı:hülya çabuk onun tarifini bilen var mı?kadın çok iddialıydı.otlardan lapa,özsu vardı.1ayda tamamaen bitmezse beni bulun demişti.karınca yağı,bio der hakkında firiniz var mı?veya başka bi tarif kıllardan nasıl kutulvağız ya?

gülcan inanmak başarmanın yarısıdır :) gerçekten bişeye çok inanırsan gerçekleşiyo ben çamterebentin kullandığımda hiç inanarak kullanmadım saçlarım daha kötü oldu bunu isteyerek ve uzatacağına çok inanarak kullanmaya başladım ve çok uzattı ve bende senin gibi saçlarımı hiç uzun hatırlamıyorum :( şimdi ise belime gelmesine 1 karış var baya var ama olsun 2 ayda yetişir oraya =) inş olumlu tepki alırsın yararını görürsün canım

Ne kadar güzel beline yaklaştı demek. Darısı başıma canım. İnan bende çok isterim ve çok inanıyorum. Hadi hayırlısı. a.s.

Ben daha entele otu kullanıpta zehirlenen bir kişi bile duymadım :1closedeyes:
ben 1 aydır kullanıyorum zehirlenmedim de..

zaten o kadar zehirli birşey olsa aktar bunu al kullan diye vermez ki.. ben her zaman alışveriş yaptığım aktardan aldım,fare zehiri değil ki bu canım..

oturup içmedikten sonra bir zararı olacağını düşünmüyorum ben a.s

Sana son derece katılıyorum ranıp. Hem zaten istemeyen ne alır ne kullanır.

Back