Saç Uzatma Yöntemleri Entele Saçlari Uzatan Bitki (Arsiv)

a.s haklısın canım bende kullanıyorum ama hıc bır zararı yok daha oncede defalarca yazdım yıne yınelıyorum arkadaslar evet ot zehırlı ama dıkkatlı kullanıldıgında sacta mucızeler yaratıyo yınede son karar sızın entele satıcısı degılız olsa bıle buradakı herkesın enteleyı bızden alacak halı yok sadece faydalı bişeyı arkadaslarımızla paylasmaya calıstık her neyse denemekte denememkte sıze kalmıslaelaelaelaelae

arkadasımm bosver ya kullanan kullansın kullanmayanda kısacık saclarıyla dolsassın oırtalıkta ,bız havamısı atarken:dance: yanı 4.uygulyısım hala ayaktayım yasıyorum :dance:

canımcım bellı zamanı yok bıtene kadar yeterkı gunes olan bıyerde bekletme,bende sırkelı olan tarıfı uyguluyorum canım plastık bır sıseye koydum bekletıyorum yanı

ben de aynı sekilde yaptım plastik bi şişede ya bi de şimdi havalar da sıcak ya sürdükten sonra hiç bişi bağlamak istemiyorum kafama normalde streçlenmesi gerkiyomus ya.. siz nasıl uyguluyosunuz sürüp açıkta mı bekletiyosunuz ?

evet ya kimseye zorla kullanın demiyoruz bi paylaşım yapılmış isteyen dikkate alır uygular istemeyen de kısacık saçlarla dolaşır :dance:

evet canımcım :dance: yapmayın yapmayın siz daha gezersiniz kısa saçlarla yada 3- 5 yıl beklersiniz uzasınlar die :dance:

canım ben acıkta bekletıyorum benım aldıgım aktar acıkta dursun dedı, ve ben oraya cok guvenıyorum.

selam kızlarr
princess.17 ya negüzel uzatmışsın saçlarını nazar degmesinn ya sana bişi soracam senin aldıgın entele de siyah _koyu kahve karışık bir renk miydi, yokss sade siyah mıydy rengiii????

öncelikle tşkler inş herkesin saçı boyle güsel şekilde uzar =) benim aldığım siyah-koyu kahve karşımı bi renk tam belli değildi yani bazen tam siyah duruyo bazen koyu kahve duruyo ama otu olmadıktan sonra yani tohumu olduktan sonra rengi fark etmes aynı etkiyi verir a.s

dün yapamadım bugün bi kız gördüm sarı ve uzun saçlı bide güzel giyinmiş dedim neden ihmal ettim ben daha var o kadar olmasına...valla ağzım açık kaldı bakarken.ya bide dümdüz saçlarım kesimden dalgalı oldu sanki uzamamış gibi duruyo.offffff yaaaaaaa yaz bitecek daha çabuk uzasın.bişey sorcam şampuana çamterebentini olduğu gibi döktüm uzattıda kapağıyla koymak yeterliymiş aynen duruyıo saç kuruyunca başka şampuana geçtim.bi tavsiyesi olan varmı arada bi kullansammı terebenti
nli şampuanı

tavsiye ederim herkese iki aydır kullanıyorum........süper.mucizede diyebiliriz benim uyuz saçlarım için.......

kızlar ben bıraktım enteleyi, yağ kullanıyorum....yılan, hint, sarmısak, biberiye yağını karıştırdım onu sürüyorum. enteleyi bıraktım çünkü yaz ayındayız saçtaki terleme kaşıntı yapabilir farkında olmadan derimizde çizikler yaratabiliriz kaşırken...riske atmak istemedim....

bende geçen hafta aldım.. yalnız arkadaşlar bir sorum var.. Ben saçlarımı yıkayıp havluyla kuruyorum nemliyken saçlarıma uguluyorum. Aldığım aktar temiz saça uygula poşet kullan demişti. saç bonesi falan aradım bulamadım poşet dediği ne ki bunun. öylesine tokayla sıkıştırıyorum saçlarımı enseme gelmesin diye o kadar.. poşet bone havlu kullanmıyorum. Ve ben sadece saç uçlarına olduğunu atlamışım sanırım.. Saç uçlarına kadar kullanıyordum.. Bu akşam tekrar uygulama günü Sadece diplere uygulayacağım öylemi?
Ben enteleyi annemin çok eski bir şifalı bitkiler kitabında okuyup öğrendim.
Entele ile saçlar yıkanırsa topuklara kadar saç uzatır yazıyordu tarifini de sizlerden öğrendim herkese teşekkürler..

NERGİSCİM NE KADAR ZAMANDA ETKİSİNİ GÖRDÜN.BİDE NASIL KULLANIYOSUN.ANLATIRSAN SEVİNİRİM.

valla mayıs ayının ortalarıydı sanırım başladım...birer gün arayla kullandım.şimdi ilkinde sirke ve zeytinyağlı tarifi yaptım.süper oldu.o bitti ikincisinde sirke ve sulu olanı yaptım uzadı ama ilki kadar parlak canlı durmadı.birde şampuana bi şişe çamterebentini döktüm o yüzden kurudu sanırım.şimdi o şampuan aynen duruyor ama başka şampuana geçtim.umarım yeterince aydınlatmışımdır..ha omuz hizasında falan kesti uyuz kadın bide kat verdi şimdi sırtımda saçlarım ama yetmiyor...:asigim:

nergiscim çok saol.benim 3. yapışım daha etkisinii görmedim o yüzden sordum.tabi daha erken biliyorum.ama sabırsızlanıyorum.:)

nergiscim çok saol.benim 3. yapışım daha etkisinii görmedim o yüzden sordum.tabi daha erken biliyorum.ama sabırsızlanıyorum.:)

bende hala sabırsızım ama sonuçta işe yaradığını biliyorum o yüzden yılmam...birdenbire farkedip şaşıracaksın...merak etme bir haftada bile farkeder şaşarsın...:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…