bu sitede biçok kişi kullanıyo bende dahil ama kimse bi zararını görmedi görmeyizde inş ama dediğiniz gibi çok zehiri olsa mutlaka etki ederdi birilerine onlar da yazarlardı bizler için . . tabi herkesin kendi fikri kendi görüşü sadece bilginiz olsun diye soyledim
ileriki sayfalarda bununla ilgili bir başlık daha var zaten entele kullanmayın diye. durduk yere insanları germenin alemi yok bunun tartışması defalarca yapıldı .
zehirli diyen arakdaşım sen yaptın mı zehirlendin mi rengin yeşerdi mii? kanına karışıpta tansiyonunu mu düşürdü nereden biliyorsun ? kötülüğünü gördüysen yaz şuraya işkembeden sallama
biz kullandık sonucunu yazdık canlı şahidiyim işe yaradığının sen neyine güvenerek bunu yazıyosun ? dikkat ama neye dikkat cahil cahil konuşup bilmeden sallayana mı?
ha de ki ben kullandım başım döndü fenalaştım ayıldım bayıldım başım üstüne
neyine güvenip söylüoysun bunu?
canımcım bellı zamanı yok bıtene kadar yeterkı gunes olan bıyerde bekletme,bende sırkelı olan tarıfı uyguluyorum canım plastık bır sıseye koydum bekletıyorum yanı
evet ya kimseye zorla kullanın demiyoruz bi paylaşım yapılmış isteyen dikkate alır uygular istemeyen de kısacık saçlarla dolaşır :dance:
ben de aynı sekilde yaptım plastik bi şişede ya bi de şimdi havalar da sıcak ya sürdükten sonra hiç bişi bağlamak istemiyorum kafama normalde streçlenmesi gerkiyomus ya.. siz nasıl uyguluyosunuz sürüp açıkta mı bekletiyosunuz ?
selam kızlarr
princess.17 ya negüzel uzatmışsın saçlarını nazar degmesinnya sana bişi soracam senin aldıgın entele de siyah _koyu kahve karışık bir renk miydi, yokss sade siyah mıydy rengiii????
tavsiye ederim herkese iki aydır kullanıyorum........süper.mucizede diyebiliriz benim uyuz saçlarım için.......
NERGİSCİM NE KADAR ZAMANDA ETKİSİNİ GÖRDÜN.BİDE NASIL KULLANIYOSUN.ANLATIRSAN SEVİNİRİM.
valla mayıs ayının ortalarıydı sanırım başladım...birer gün arayla kullandım.şimdi ilkinde sirke ve zeytinyağlı tarifi yaptım.süper oldu.o bitti ikincisinde sirke ve sulu olanı yaptım uzadı ama ilki kadar parlak canlı durmadı.birde şampuana bi şişe çamterebentini döktüm o yüzden kurudu sanırım.şimdi o şampuan aynen duruyor ama başka şampuana geçtim.umarım yeterince aydınlatmışımdır..ha omuz hizasında falan kesti uyuz kadın bide kat verdi şimdi sırtımda saçlarım ama yetmiyor...:asigim:
nergiscim çok saol.benim 3. yapışım daha etkisinii görmedim o yüzden sordum.tabi daha erken biliyorum.ama sabırsızlanıyorum.:)
bende hala sabırsızım ama sonuçta işe yaradığını biliyorum o yüzden yılmam...birdenbire farkedip şaşıracaksın...merak etme bir haftada bile farkeder şaşarsın...:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?