• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Entele Saçlari Uzatan Bitki (Arsiv)

arkadaslar bugun ıtıbarıyle enteleyı kullanmaya basladım,ben sırkelı olan tarıfı uyguladım,hatta su an sacımda zamanın dolmasını beklıyorum.normalde daha etkılı oldugunu dusundugum için dıger tarııfı uygulayacaktım ama yagı almayı unutmusum:oklava: ılk surdugumde hafıf bı yanma oldu kafa derımde,ama su an bişey yok,yıkadıktan sonrada ne gıbı degısıklıkler oldugunu yazacagım kullanan arkadaslar da yazarlarsa sevınırım.bu arada mumkunse sırkelı tarıfı balkonda fılan kaynatın cunku evden kokusu zor cıkıyor ben pıknık tupuyle balkonda kaynattım hepnınıse kolay gelsın,kullanan arkadaslar gelısmelerı yazın beklıyorumyerimseniben

benim 2 gün sonra bir ay olcak entele kullanmaya başlayalı bugun yine aldım bu sefer başka aktardan aldım bana başka bir tarif daha verdi onu da deniycem 5 gr enteleyi cezvede suyla kaynat,kaynadıktan 8 dk sonra kapat altını bigün beklet sonra canın sıkıldıkça,istediğin zaman tarağı batır o enteleli suya saçını tara dedi bide temiz saça uygula kendi kendine kurumaya bırak dedi bi zararı olmaz dimi sürekli kullanmış gibi olur zehirli diyolar bi zararı olmasın dedim yok bi zararı olmaz daha çok etki ediyo hem de zehiri falan da yok çok kötü bi yara olursa etki eder ancak dedi 2 günde bir direk uyguluycam sirkeli tarifi fısfıslı şişeden köklere ara günlerde de aktarın dediğini yapcam sizde deneyin isterseniz yeni bişi olduğu için size de soyliyim dedim

ben bugün aldım ama adam aldiven kullan elindeki tüyleri uzatabilir dedi!
bide bana günde 2 defa yap dedi fazla olmaz mı?

ben bugün aldım ama adam aldiven kullan elindeki tüyleri uzatabilir dedi!
bide bana günde 2 defa yap dedi fazla olmaz mı?

fazla olmaz bana da bugun aldığım aktar cezvede sadece suyla kaynat sıkıldıkça canın tarağı batır enteleli suya sür dedi zararı yokmuş a.s

Ben buğün kullanacaktım ama üşendim.Yarın yapacam. ÇOK MERAK EDİYORUM KISSLAR.NE KADAR ZAMANDA SONUÇ ALIRIM BİLİYOMUSUNUZ.

aslında kullanmaya başladığın andan itibaren etkisi gösterio ama uzaması açısından diosan benim bir hafta olmadan 1 cm uzamıstı 1 ay olmak üzere kullanmaya başlayalı ve yaklaşık 4,5 cm uzamıs durumda her hafta uzuo

Kullanmadim Henüz Ama Zarar Vermez Sanirim
Ya Bi De şey Sorucam, Bu Enteleyi Kullandiktan Sonra Saçimizi Yikayacakmikyiz? Yoksa öyle Kalacak Mi?

Kızlar ben uzun süredir sizi takip ediyorum ve epeyce araştırdım.Bu bitkiyi ilk şifalı bitkiler kitabında okumuştum hindistandan gelir saçları topuklara kadar uzatır diye.Ve çok araştırdım.Siz de araştırın. Türkçe sitelerde pek bilgi vermiyor.İçinde delphinine diye bir madde var zehirli olan da bu zaten.googledan delphinine yazın. bir de hemençevir programı var ingilizce bilmeyenler için buradan da türkçeye çevirin ingilizce sayfaları.benim de otlara ilgim çok.Bu yüzden çok araştırırım.bu bitki aşırı zehirliler gurubunda ama size baktığım zaman da kullananlar çok memnun.işin açıkçası ben de getirttirdim 1,5 ay oldu.öylece duruyor.bu bitki normalde asalak böcek ve bit öldürmede kullanılırmış eskiden.fakat çok tehlikeli.bilmiyorum ben halen kararsızım. aslında saçım çok geç uzuyor benim en büyük takıntım fakat bu ot benim elime geçtiği gün memurlar nette bir başlık atmışlar.aynen şöyle asalak böcek v.söldürmede kullanılan ilaçlar beyin tümörüne yol açıyor diye.ve kafa derisi en hassa deri.yani deri içine çok daha kolay nüfuz ediyor.aman dikkat edin.

Saçiniza Entele Karişimini Sürün En Az 2 Saat Bekletip Saçi çok Fazla Yormadan Yikayin.. 3 Haftadir Kullaniyorum. Haftada 1 Cm. Uzuyor Maksimum Burda Ayda Ortalama 4 Cm. Olucak Inşallah.haftada En Az 2 Kez Uyguluyorum.

Ben daha entele otu kullanıpta zehirlenen bir kişi bile duymadım :1closedeyes:
ben 1 aydır kullanıyorum zehirlenmedim de..

zaten o kadar zehirli birşey olsa aktar bunu al kullan diye vermez ki.. ben her zaman alışveriş yaptığım aktardan aldım,fare zehiri değil ki bu canım..

oturup içmedikten sonra bir zararı olacağını düşünmüyorum ben a.s

saç diplerine sıkıyosun aşırısı azı falan yok normal şekilde sık beklet 2-3 saat sonra yıka.bide benim aktar başka tarif verdi bu enteleli suya tarağı batır saçın tara canın sıkıldıkça hiç bi zararı yok dedi onu da deniycem yani ne kadar bekletirsen saçında o kdr iyi bi zararı olmuyo ben bazen akşam 12 de sürüorm öğle 1 de yıkıyorum

aa öyle gece de bekletebiliyomuyuz ya ben dün gece yatmadan önce yıkadım yıkamıcaktım ama ddim şimdi bişi olur sabaha kdr bekletmiim die yıkadım
bi daha ki sefere sabaha kdr bekleteyim bi de enteleli suya demişsin sadece suyla yapılıyo yoksa onun içinde de sirke warmı ?:sm_confused:

Kullanmadim Henüz Ama Zarar Vermez Sanirim
Ya Bi De şey Sorucam, Bu Enteleyi Kullandiktan Sonra Saçimizi Yikayacakmikyiz? Yoksa öyle Kalacak Mi?

canım ben sırkelı olan tarıfı uyguluyorum ve ıkı saat beklettıkten sonra yıkıyorum.her ne kadar zehırloı degıl denılsede ınanmıyorum eldıven kullanın gozle temasından kacının ve mutlaka yıkayın!!!

aa öyle gece de bekletebiliyomuyuz ya ben dün gece yatmadan önce yıkadım yıkamıcaktım ama ddim şimdi bişi olur sabaha kdr bekletmiim die yıkadım
bi daha ki sefere sabaha kdr bekleteyim bi de enteleli suya demişsin sadece suyla yapılıyo yoksa onun içinde de sirke warmı ?:sm_confused:

ben 2 kez beklettim çok uykum vardı üşendim bi zararını görmedim aktarada sordum hiç bi zararı olmaz istediğin kadar beklet dedi tabiki son karar sizin

ya ben de dün gece işte çok üşendim acaip uykum wardı ama yine de ddim nolur nolmaz dışardan geldim 2 de bi de şaçlarımı yıkadım :S yinede mecbur kalmadıkça uzun süre bekletmek çok ii olmaz heralde ama bnde pek bi sorun olcağını düşünmemiştim

benim alnım biraz açık 1 aydır entele kullanıyorum sürmüştüm alnıma saç çıkardı şimdi saçlarım var ensemde ve alnımda saçlarımı da daha dolgun hissediyorum ama normal saç olan yerlerde çok artma görmedim

Haftada 1cm uzuyorsa çok iyi.Ben dün yaptım valla çok umutluyum inşallah bendede aynı etkileri gösterir.yerimseniben

marbling28 di sanırım bişi sorcam ben bu enteleyi aldım ama aktar bana başka bi tarif verdi su falan yok 1 kg elma sirkesine 10 gr enteleyi 30 sn kaynat dedi 2 günde 1 sür dedi ve iiide geliyo saçlarım çok yumuşak ve parlıyo uzadığınıda hisseder gibiyim sizin tariflerden farklı ama 30 yıllık aktar böle yap dedi bend eöle yapıyorum senin saçların 4.5 cm falan uzadı deidn sen nasıl bi tarif yaptın meral ettim cwp yazarsan sevinirim

bende yaptım ama öle değil di sirke ve su ile kaynatıyorsun bir pet şişeye koy her yıkanmadan önce saçına iyice yedir sonra 5 dk beklesin bir şişe bitsin yeter bu arada ben bu bitkinin adını unutmuştum kaç zamandır beynimi yedim neydi diye çok sağolunnnn öptümmmmm bu arada benim saçım çok geç uzar 3 ayda 7 santim uzadı mucizevi kullanın derim

marbling28 di sanırım bişi sorcam ben bu enteleyi aldım ama aktar bana başka bi tarif verdi su falan yok 1 kg elma sirkesine 10 gr enteleyi 30 sn kaynat dedi 2 günde 1 sür dedi ve iiide geliyo saçlarım çok yumuşak ve parlıyo uzadığınıda hisseder gibiyim sizin tariflerden farklı ama 30 yıllık aktar böle yap dedi bend eöle yapıyorum senin saçların 4.5 cm falan uzadı deidn sen nasıl bi tarif yaptın meral ettim cwp yazarsan sevinirim

benim ilk aldıım bitti yarın 2, ye başlıcam aldıım aktarların 2side farklı 2side farklı tarif verdi işe yarıyo merak etme

Back