benim 2. ay oluyo entele kullanımımda 10 gr entele yeni biticek bu hafta biter sanırım 2 kere daha yaparsam bırakmayı bile düşündüm baya baya memnunum saçımdan ama düşünüyorumda az daha uzasa fena olmaz :)
yaz geldi salına salına gezerim
Fulyacığım,nihayet saçlarında dökülme problemi olan arkadaşım için Mısır Çarşısından Entele aldık ve sabah yapmış,aynen anlattığınız gibi tarif etmiştim.Şimdi telefon etti,bir şey sormamı istedi..İlk kullanımı, bu sabah yapmış..Şampuanına da çam terebentin koymuş.Ama diyor,saçlarımı tararken,ilk defa daha önce olmadığı kadar çok saçım lavaboya aktı gitti..Ben de korktum,Kullanan diğer kızlarda da ilk kullanımda bunlar olmuş mudur,acaba saçım gürleşsin derken,hepten kaybedecek yanlış birşey mi yapıyorum;diye soruyor.
Ne dersin canım,haber bekliyor.Saçlarının normalden fazla dökülmüş olması,normal bir durum mu,kullandıkça düzelir mi?
Fulyacığım,nihayet saçlarında dökülme problemi olan arkadaşım için Mısır Çarşısından Entele aldık ve sabah yapmış,aynen anlattığınız gibi tarif etmiştim.Şimdi telefon etti,bir şey sormamı istedi..İlk kullanımı, bu sabah yapmış..Şampuanına da çam terebentin koymuş.Ama diyor,saçlarımı tararken,ilk defa daha önce olmadığı kadar çok saçım lavaboya aktı gitti..Ben de korktum,Kullanan diğer kızlarda da ilk kullanımda bunlar olmuş mudur,acaba saçım gürleşsin derken,hepten kaybedecek yanlış birşey mi yapıyorum;diye soruyor.
Ne dersin canım,haber bekliyor.Saçlarının normalden fazla dökülmüş olması,normal bir durum mu,kullandıkça düzelir mi?
yaa nasıl oluorda sizin bu kadar cabuk uzuyor anlamıs deilim:bbo:
Dikkatttttttt Dikkattttttt,,, Soranlara Merak Edenlere Duyrulur.entele, Elma Sirkesii Ve Bademyagi Karişimini Yaklaşik 10 Gündür Kullaniyorum .2-3 Günde Bir 2 Saat Kadar Bekletrek. Kullandiğim Günden Bu Güne Saçlarim 1,5 Cm. Kadar Uzadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?