Kizlar suanda saclarimda entele var, bu ücüncü kez kurlanisim ama bu sefer diplerimde yaniklik hissettim, hani sac boyasu sürdügünüz zamanda böyle bi yanma hissedersiniz ya ayni onun gibi. Bu uzadiginimi gösteriyo sizdede oldumu böyle?
Kızlar benim 2 ay sonra düğünüm var ama saçlarım kısa şuan kuaförümün yanlış anlamasından dolayı. Bu konuda şuan 36 sayfa var ve hepsini okudum tecrübesi olanlara soruyorum 2 ay kullansam etliki olurmu sizce gerçekten bu entele otu. Bulunduğum şehirde saç ekletme imkanımda yok çok üzülüyorum senağlama
Denizötesi Canim Bende O Ettardaki Karişimdan Kulaniyorum.12 Tane Gibi Bir Yağin Karişimi Var.kulaniyorum Ama Biraz Ağir Bir Kokusu Var Ona Dayanamiyorum Sadece.peki Sen Bunun Faydasini Ne Kadar Sürede Gördün Söylermisin.
fulyacıım tüm yazılanları okuyamadım,sıkıldım ama sanırım sen bu sayfanın titri haline geldin bir şekilde..Aktar bacı olmuşsun bile..Herkese koşup bıkmadan cevap vermişsin canım,bravo valla..
Benim de sorumu cevaplarsan seviniceem..Canım bu entele,gürleşmeye de yardımcı oluyor mu,arkadaşımın dökülme problemine önereceğim de..Onunkiler güzel uzuyorlar ama dökülme var..gürleşir mi dersin?
uykum gelmişti duş alıp yatmayı düşünüyordum ama dilanın yazısından sonra iki saati doldurmaya karar verdim,güzellik için herşeye katlanıyoruz hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?