Saç Uzatma Yöntemleri Entele Saçlari Uzatan Bitki (Arsiv)

-------------------------İSVEÇ İKSİRİ----------------------------
FAYDALARI NELERDİR ?

1.Eğer o sık sık koklanır, koku burundan çekilirse, ense kökü onunla nemlendirilir ve onunla ıslatılmış bir bez kafanın üstüne koyulursa, ağrılar ve baş dönmeleri yok olur, bellek ve beyin güçlenir.

2. Çiçek hastalığı ve her türlü egzamalar, burundaki veya bedenin herhangi bir yerindeki kabuklar, şurupla sık sık nemlendirildiklerin de yok olurlar.

3. Diş ağrılarında, biraz suyun içine bir yemek kaşığı dolusu şurup karıştırılır ve bu sıvı bir süre ağızda tutulur veya ağrıyan diş bir pamukla ıslatılır. Ağrı diner ve çürük iyileşir.

4. Dildeki kabarcıklarda veya daha başka rahatsızlıklarda, şurupla sık sık nemlendirildiğinde, kısa sürede iyileşme görülür.

5. Eğer gırtlak hasta veya yaralı ise bu yüzden yiyecek ve içecek rahat yutulamıyorsa sabah, öğlen ve akşamları şuruptan alınır ve yavaş yavaş yutulur. Gırtlağın ateşi azalacak ve yara iyileşecektir.

6. Mide kramplarında, bir yemek kaşığı dolusu alınmalıdır.

7. Kolitlerde, üç yemek kaşığı dolusu, arka arkaya ve yavaş yavaş alınmalıdır. Kısa sürede rahatlanacaktır.

8. Bedendeki gazları böler ve karaciğeri serinletir. Tüm mide rahatsızlıklarını ve bağırsak dizensizliklerini yok eder, dışkılama zorluklarını ortadan kaldırır.

9. Eğer kötü sindiriyor ve yenenleri içinde tutamıyorsa, o mide için çok iyi bir ilaçtır.

10. Aynı biçimde, safra kesesi ağrılarına da iyi gelir. Her gün sabah ve akşam bir yemek kaşığı dolusu içilip geceleri de kompres yapıldığında, tür ağrılar kısa sürede yok olur.

11. Ödemlerde, altı hafta boyunca sabah ve akşam olmak üzere, bir yemek kaşığı dolusu şurup, beyaz şaraba karıştırılarak içilir.

12. Kulak ağrısında ve kulak uğultusunda, bir pamuk parçası şurupla nemlendirilerek kulak yoluna sokulur. Çok iyi gelir ve hatta duymayan kulakların bile duymasını sağlayabilir.

13. Bir kadın dölyatağı ağrısı çekiyorsa, ona üç; gün boyunca, sabahlan birer yemek kaşığı dolusu şurup, kırmızı şarapla karıştırılarak verilir ve yarım saat sonra bir gezinti yaptırılır. Gezintiden sonra kahvaltı edebilir, ama süt içmemelidir. Şurup, hiçbir zaman sütle karıştırılmamalıdır!

14. Gebeliğin son 15 günü içinde, sabah ve akşamlan yarım tatlı kaşığı alınınca, doğumu kolaylaştırır. Son'dan kolayca kurtulabilmek için loğusaya her iki saatte bir kahve kaşığı dolusu verilir ve bu, son ağrısız bir biçimde ayrılana kadar sürdürülür.

15. Doğumdan sonra, sütlenen memeler İltihaplanırsa, uygulanan kompreslerle çabucak iyileşir.

16. Çocukların çiçekbozuğu olmalarını önler. Onlara, yaşlarına göre suyla karıştırılarak verilmelidir. Kabarcıklar kurumaya başladığında, sık sık şurupla nemlendirilmelidir. Böylece hiçbir iz kalmaz.

17. Çocuklarda ve yetişkinlerde kurtlara ve hatta şeritlere karşı başarıyla kullanılır, ama çocuklara yaşlarına göre verilmelidir. Şurupla nemlendirilmiş bir bez göbeğin üstüne bağlanır ve hep nemli kalmasına özen gösterilir.

18. Sarılıkta, eğer günde üç kere birer yemek kaşığı dolusu bu şuruptan alınırsa, şişmiş karaciğerin üstüne kompresler yapılırsa, çok kısa sürede tüm rahatsızlıklar sona erer.

19.Basurları işletir, böbrekleri iyileştirir, başka bir kür uygulamaya gerek kalmadan, beden de birikmiş olan tüm sıvıları dışarı atar. Depresyon ve melankoliyi iyileştirir, iştah açar ve sindirimi düzene sokar.

20. Başlangıçta sık sık nemlendirilip ve özellikle yatmadan önce içilip, içten de yumuşatıldığında, iç basurların işlemesini sağlar.

21. Eğer biri bayılmışsa, eğer gerekiyorsa zorla ağzı açılarak, bir yemek kaşığı şurup verilirse, o kişi hemen kendine gelir.

22. Bu ilaç, krampların ağrıların da dindirir ve sürekli alındığında, tümüyle iyileştirir.

23. Akciğer hastalıklarında, sabah aç karnına ondan alınır ve bu kür altı hafta sürdürülür.

24. Eğer bir kadın aylık temizliğini yitirir veya onu şiddetli olarak görürse, bu şurubu üç gün boyunca almalı ve bunu yirmi kere yinelemelidir. Fazla olan azalacak, az alan normalleşecektir.

25. Bu ilaç, kadınların beyaz akıntısına da iyi gelir.

26. Sara krizi geçiren kişiye, hemen orada bu şuruptan verilmelidir. Hasta, daha sonra bu ilacı sürekli olarak kullanmalıdır, çünkü o, zayıf düşmüş sinirleri ve tüm bedeni güçlendirir ve tüm hastalıkları yok eder.

27. Kötürümlükleri iyileştirir ve baş dönmesini, mide bulantısını geçirir.

28. Ateşli suçiçeğini ve yılancık hastalığını da iyi eder.

29. Bir kişi, ateşli veya üşüyor ve de güçsüzse, ona bir yemek kaşığı şurup verilir ve eğer o bedenini başka ilaçlarla yüklememişse, kısa sürede kendine gelecek, nabzı normal atmaya başlayacak ve ateş ne kadar yüksek olursa olsun, kısa sürede iyileşecektir.

30. Şurup, aynı zamanda kanseri, eski sivilceleri ve siğilleri, çatlak elleri iyileştirir.

31. Eğer sık sık bu şurupla nemlendirilirse, tüm yaralar hiçbir tehlike oluşmadan iyileşir. İster vurma sonucu, ister kesme sonucu olsunlar şuruba batırılmış bir bez yaranın üstüne örtülür Kısa sürede ağrılar diner, ne kangrene, ne de iltihaba yol açılmaz ve eski mermi yaraları bile iyileşir. Eğer yarada delik varsa, ille de önceden temizlenmesine gerek kalmadan, içine şurup damlatılır. Sık sık tazelenen kompreslerle yara kısa sürede iyileşir.

32.Bu şurupla 40 kere nemlendirildiğinde tüm yaralar ne kadar eski olurlarsa olsunlar yara izleri ile kesikler iyileşirler.

33.İyileşmesi olanaksız sayılan fistülleri kökünden yok eder. Eski veya yeni hiç fark etmez .

34 Eğer sık sık nemlendirilirse,tüm yanık ve yaraları, ateş, sıcak su veya yağın eseri olsun kısa sürede iyileştirirler. Yanıkta kabarcık oluşmaz, yanık ağrısı sona erer ve iltihaplı kabarcıklar bile temelinden iyileşirler.

35. Çarpma ve vurma sonucu oluşan şişlikleri ve lekeleri de iyileştirir.

36. İştahsız yiyen kişiye iştahını yeniden kazandırır.

37. Kansızlıkta, şurup bir süre sabahları alınırsa, kişinin yüzüne yeniden renk gelir. Kanı temizler, kan yaptırır ve onun dolaşımını sağlar.

38. Sabahları ve akşamları alındığında ve ağrılı yerlerde kompres uygulandığında, romatizma ağrıları diner.

39. Donmuş elleri ve ayakları, açık yaralar oluşmuş olsa bile iyileştirir. Elden geldiğince sık ama özellikle gece boyunca kompres yapılmalıdır.

40. Nasırların üstüne kompres yapılır ve ağrılı bölge sürekli olarak nemli tutulur. Nasır üç gün içinde kendiliğinden düşer veya çekilip alınabilir.

41. Zehirli ve mikroplu hayvanların ısırıklarını da iyileştirir. Bu durumlarda şurup hem içilmeli hem de yaraya kompres yapılmalıdır. '

42. Veba ve daha başka salgın hastalıklar zamanında ondan gün boyunca sık sık içilmelidir. Çünkü o, veba çıbanlarını ve yumrularını, gırtlakta olmuş olsalar bile iyileştirir.

43.Geceleyin iyi uyuyamayan kişi, yatmadan önce ondan içmelidir. Sinirsel uykusuzluklarda, kalbin üstünde kompres yapılmalıdır.

44. Sarhoş kişi, iki yemek kaşığı dolusu şurupla hemen ayıltalabilir.

45. Bu şurubu sabahları ve akşamları alanlar, başka bir iIaca gerek duymazlar. Çünkü o bedeni güçlendirir, sinirleri ve kanı tazeler, ellerin ve ayakların titremesini önler. Kısacası, tüm hastalıkları iyi eder. Beden dikleşir, yüz gençleşir ve güzelleşir.

***Şurubu, kesin alkol yasağı hallerinde günde bir çay kaşığı içerek başlamak ve sık sık böbrek ve karaciğer bölgelerinde kompres yapmak yerinde bir davranış olur. Belirti1en tüm ölçüler, biraz su veya bitki çayı ile inceltilerek kullanılmalıdır

saçlarımı kestireli yaklasık 2 ay oldu size ilk kestirdiğim günün resmin ve dün cektiğim resmi yolluycam ilk hali olan resimde arkası daha kısa sadece yanları gözüküyo o resimde ki yanlarında uzun kesmişti son halide arka dan ön kısmı daha uzun
kısa hali

uzun hali siz karar verin bakalım uzamıstı ki bakımıda cok uyguluyamadım suanda toplanıyo bide saclarım süprizzzzz

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgili arkadaşlar bu enteleye bizde sarmış durumdayız ama gittiğim aktarlar hep zehirli olduğunu ve kullanmamam gerektiğini söylüyo (yoksa öldürürmü bu bitki daha çok gencimmm) 10 gr 15 ytl kahverengi siyah buğday tanesi kadar büyüklüğü. birde bu 10 gr 2 bardak sirke ile kaynatınca tek seferdemi bitirmek gerekiyo yani herdefasında 15 ytl verip birdaha almamızmı gerekiyo, eğer öyleyse batarız senağlama

bende aynı şeyi merak ediyorum.bu 10 gr.lık entele tek sefer içinmi lütfen yardımcı olun??

ülkücüm sen nerden aldın enteleyii?

arkadaşlar bence şu entele riskini göze almayın saf defne li şampuanlar var aktarda gayet güzel oda sağlıklı uzatır

arkadaşım daha almadım bu enteleyi araştırıyorum şuan ama kaçtane yere sorduysam hep 15 ytl fiyat verdi bana birde zehirli olduğundan çekinmeye başladım ilerki dönemlerde bi etkisi çıkabilir bu 2 veya 3 sene zarfında bile çıkabilir bilmiyorum, bide marak ettiğim kaynatırken buharı filan çıkıyo oda zararlı değilmidir. anlaşılan kimse tam anlamıyla ne olduğunu bilmiyo

kızlarrrrr.....yeni bişey öğrendim...yani teyzemin kayınvalidesi yapardı...çam selvisi ağacının dalı parmak kalınlığında olacak..efem onu kesiyonuz bir dal ve yapraklarını ayıklıyonuz sadece dal kalıyor, onu yarım saat 40 dakika boyunca haşlıyorsunuz efem..dalları kesebilirsinizde ( her bir bütün dal için 1 litre su olacak ) ve efem çıkan suyu dolapta saklıyonuz, saçları yıkadıktan sonra bu suyla temiz saça friskiyon yapıp kurutuyosunuz saçınızı, durulamadan...efem ben denedim 1,5 hafta oldu şu an 1 cm oldu saç diplerim..boya yapmıştım çıkanları görüyorum o yüzden...aklınızda olsun..selvi her yerde var, çam ağacına benzer fakat yaprakları yukarı doğru kapalı şekilde, netten resmine bakabilirsiniz..sorunuz olursa burdayım efem....

kızlar haftada kaç kez uygulanacak saça lütfen yazarmısınız.bi de saçı entele uyguladıktan sonrayıkasak önce yıkamasak olmaz mı?

kızlar benim saçlarım sarı platin bu enteleyi kullanmak istiyorum ama saçlarımın rengine bi zarar werir mi merak ediyorum..lütfen cewap yazin..

merhaba hüzün şunun nasıl kullanıldığını tam olarak anlatırmısın sadece sürüp kaç saat bekleyeceğiz ve haftada kaç kez uygulanacak.

Ya başka bi topic altına da yazdım ama cvp veren olmadı:1no2: bu entele gerçekten de yeni saç oluşturuyo mu yoksa gürleşmeden kastınız saç tellerinin kalınlaşması mı??? lüften cvp???? yani bunu kullanıpta saç miktarımda artış oldu diyebilecek birileri var mı???? ben yılan yağı almayı düşünüyorum o yeni saç oluşumunu sağlıyomuş diye söylediler ama burda bi arkadaş yazmış kullandım faydasını görmedim diyekafamçokkarıştı benim saçlarımın uzamasıyla ilgili bi problemim yok zaten hep aynı boyda kestiririm bana yeni saç telleri lazım sırnaşık şey

Millet aktardan geliyorum ve entele hakkında öğrendiklerimi aynen yazıyorum

Enteleyi zehirli bir bitki olduğundan ve cilt kanserine neden olduğundan satmadıklarını söylediler. (((bu arada aktar dediğim kişi yaşadığım yerin en güvenilir yeri ve sahibi gıda mühendisi...kendi ürünleri var türk gıda kodeksine göre ürünleri olan bi yer....)))

Bide yılan yağıyla ilgili bişey öğrendim. aslında böyle bi yağ yokmuş.yıllar önce Suriyeden kaçak yollarla Türkiyeye sokulmuş içinde hint yağı ve gazyağı karışımı bişey varmış.yılan yağının adı ylang ylang bitkisinden uydurularak oluşturulmuş....Ben bunları öğrendim ve sizinle paylaşmak istedim....önceki tüm sayfaları okumuş biri olarak bu söylediklerime kesin tepki geleceğini biliyorum ama böyle bişeyi güvendiğim biyerden öğrenmişken paylaşmayı borç bildim... tabi kullanıp kullanmamak herkesin kendi tercihidir....

sirke ile yaptığıma bin pişman oldum yok kardeşim geçmiyo o koku 10 kere yıkasan bile öğk.

yingyang katlyorm benimde süphelerim var benim arkadsada aynisini demis aktari. Yani niye adam satmak istemesinki ona bisi olmicak sonunda gelde anlat kizlara... bence kulanmayin arkadaslar yaaa
hi bide hani masj yapyosnz ya yaglarla
sacinizi dökmyormu yaglaninca saciniz benimki cok döklyo zeytin yagi hint yagi diplerine uyguladmmi.. ayca kuaför diplere uygulanmicani söledi bu konuda aktarlarin sattgi yag karsimlarini sizin aktarlar ne diyo??

iyice kafam karıstı uzun süre yapan kişiler var onların böyle bi sikayeti oldu mu acaba

Benim gittiğim aktar saç diplerine masaj yapmamı söyledi...sonuçta istediğin etkiyi alabilmek için saç köklerine nüfuz etmesi gerekiyo o yağların dimi:uhm:

Mrb arkadaslar bizde arkadasımla bugun yaptık su meshur karısımı sirke zeytinyagı su bide mersin yapragı kattık biraz bakalım işe yarıcakmı büyük bi heyecanla yaptık ve su anda sacımdaa cok merak ediyoruz bakalım ne olcak 15 günde etkisini görürsünüz dediler inş. uzar saclarımız görüşmek üzere..

15 günde bir sacının durumunu yaz canım merak ettim. Bende yapıyorum bakalım bende sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…