Saç Uzatma Yöntemleri Entele Saçlari Uzatan Bitki (Arsiv)

kızlar 2 haftadır kullanıyorum gün aşırı saçım normalde ayda ancak 1cm uzardı,şu anda 2 cm e yaklaşıyor,şaşırtıcı bir gelişme...

Kızlar merhaba... Ben yeni üyenizim. Entele' nin Bepanthene' li karışımını uyguluyorum 2 günde 1 kere. Ancak uygulamayı yapmadan önce saçın kuru mu yoksa ıslak mı olması gerekiyor? Ayrıca Bepanthene' li karışımın içine badem yağı haricinde hint yağı, yılan yağı gibi ürünleri de eklesek nasıl olur? Bilgisi ve deneyimi olanlar varsa paylaşmanızı rica edeceğim. Sevgiyle kalın...

merhaba, hoşgeldiniz ben kuru saça uyguluyorum yaklaşık 3 ay bitti. en az iki saat kalıyor. son hazırladığım entelenin içine ikişer kapak susam ve badem yağları da kattım. bu karışımı daha da zenginleştirmek istiyordum bende.. hint yağı da alıcağım. yılan yağıda güzel fikir aslında..
geçen pazar saçıma sadece badem, susam ve aktarlarda satılan saç bakım yağı karşımından biraz biraz karıştırarak sürdüm ondanda çok memnun kaldım. saçlarım parladı ve yumuşacık oldu bu enteleyi 2 günde bir yapmak yazın kolayda kışın zor olacak sanırım. sıkıldım vallahi. dediğiniz gibi eski randıman yok sanırım ondan olsa gerek.. ben yağ karışımlarına daha güvenir oldum. enteleye devam edeceğim ama içinde yağ karışımları olmadan etmem gayri..

Teşekkürler Özlemim... Peki 3 aydır kullandığın entelenin bahsedildiği gibi bir yararını gördün mü? Ben saçlarımın çabuk uzaması için uyguluyorum. 1 ayda 4 cm' e kadar uzatıyormuş gördüğüm mesajlardan okuduğum kadarıyla. Senin saçını da 1 ayda 4 cm kadar uzattı mı? Bir de enteleyi saçına sürdükten sonra 10-15 dakika kadar saçına fön makinası tutuyor musun ayrıca?
Ben 1 aydır uyguluyorum bu yöntemi ve bahsedildiği gibi bir uzama görmedim saçımda. Acaba ben mi yanlış yöntem uyguluyorum ki? :uhm:

arkadaşlar bu arada. burada entele otunun 10 gramı 5 ytl ye satılıyor. bepanthene de 2,99 fln. ama kutunun içinde 5 ampul var.

ben iki karşımıda denedim ve kesinlikle sirkeli tarifi öneriyorum sirkeli tarif benim saçımı ayda 4,5-5 cm kadar uzattı bepanthenelide pek farkedemedim bi süre de ara vermiştim yeniden balıycam ama sirkeli tarife

yok dediğiniz gibi olsaydı şuan 12 cm uzaması gerekirdi. 6-7 cm gibi bir uzama oldu. ama her bünyede bu değişir tabi.. fön makinesi tutmadım ben hiç, faydası oluyor mu?. entele uzamayı hızlandırıyor ama rapunzelde olmuyorsunuz iki ayda.. dökülmeyi azaltıyor.. içerisine doğal yağlar eklemeyi tercih ediyorum.. tabi bende sizin gibi her öneriye açığım sizinde faydasını gördüğünüz önerileriniz var ise beklerim
sevgiler.

Ben saçlarıma karışımı uyguladıktan sonra 20 dak. kadar fön makinası tutuyordum. Sonra saçlarımı 10 dak. kadar bekletip yıkıyordum ama saçımda bahsedildiği gibi belirgin bir uzama olmadığını görünce dünden itibaren Bepanthene' li ve badem yağlı yaptığım entele karışımına göz kararı hint yağı, yılan yağı da koydum. Saç diplerime sürüp fön makinası tutmadan saçlarımı streçleyip yattım ve sabah kalkınca saçlarımı yıkadım. Belki bu şekilde bir uzama görebilirim... Bakalım...fisfisfis

arkadaşlar bilen varsa lütfen söylesin bu karışımı ne kadar sıklıkla sürecegiz cevap verirseniz sevinirimfisfisfis:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Ben iki günde bir uyguluyorum. Bildiğim kadarıyla da doğrusu "iki veya üç günde bir" uygulamakmış.

sığır iliğimi o da nasıl bişi.. sabah sabah vallahi hiçte mideme iyi gelmedi bu formül oruçtanmı acaba s.dumankaya formülü mü buda.. yakında yarasa bacağı da buldurmasınlar bunlar bize hee (

bu arada gözlemlediğim kadarıyla entele formülünü uyguladığım her geçen ayda uzama hızı düşüyor sanki.. yine uzuyor ama ilk ay hemen farketmiştim ben. biraz ara vereceğim bu gidişle sanırım.. :çok üzgünüm:

emelale, sana da sağlıklı ve uzun saçlar temenni ediyorum en kısa zamanda.. ama en iyi formülü yakalayınca paylaş mutlaka çok sevgiler..

Teşekkürler, İnşallah bakalım... Tabii paylaşırım. a.s

ben nette entelenin su ve elma sirkesiyle kaynatıldığını okudum..elma sirkesinin de parlaıcı özelliği var ya ondan galibaa...bilginize...

canım ya ben enteleyi bursadaki tüm aktarlara sordum ama
yok yok yok :1no2: aldığın yerden banada yollarmısın
lütfenn

Kızlar merhaba... Ben enteleyle kafayı bozmuşum iyice. Dün akşam yatarken telefonumun saatini sabah 09:00' a kurdum. Sabah 09:00' da telefonumun çalmasıyla uyandım tabii. Telefonumu elime aldım uyandırma sesi çalarken. Bakıyorum telefonumun ekranında "entele" yazıyo. Ne alaka derken, dikkatlice bakınca meğer "entele" diil, "ertele" yazdığını farkettim. Uyandırma saatini ertelemek için çıkan yazı yane. Ama entele diye gördüğüm yazıyla uzun süre bakıştık bayyaa. Uyku sersemi de olunca...

Heryerde enteleler görüyorum artık... kafamçokkarıştı

arkadaşlar bu entele otunu bugün denemeye başladım.tarifiyle ilgili bir sorunum yok.ama kullanımıyla ilgili zehirli diye duymuştum,gözlerimi özellikle koruyorum ama masaj yaparak uygulayın diyor ellerimizede bir zararı olurmu???kullanan arkadaşlar kullanımıyla ilgili bir bilgi verirse çok mutlu olurum.tşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…