arkadaşlar verdiğiniz bilgileri dün baya bi okudum ve aktara gittim aktar bana zehirli olduğunu ve satmadıklarını ve zehirli olduğunu söyledi kafamı karıştırdılar çok mu zehirli bu öldürüyomu ne oluyo merak ettim.
sevgili gizemm, saçlarında ki kırıkları aldırmanın saçının daha sağlıklı uzaması için gerekli olduğu kaanatindeyim. ama tabi kırık alacağım diye makası kaptırıp tüm saçı çim gibi kısaltanlar var.. benimde başıma gelmiştir. bu yüzden her kırıklarını aldırmak için gidişimde adam ne kadar kesiyor diye bakar, o koltuktan kalkana dek sürekli ikaz ederim. zaten zar zor uzuyor kalan saçıda orada bırakmayalım dimi :)
sen aldır sonra güzel bir bakım kürüne başla.. inşallah dilediğin güzellikte saçlara kavuşursun. zeytinyağı tarifini bir yerlerde bende okumuştum ama tekrar edilirse bende sevinirim. onu da katarız ne olacak :smiley-cool:sevgiler..
kızlar bende bir arkadaşımdan bir tarif almıştım fakat denemedim kesinlikle uzatıyormuş tarif şöyle:
Saçlarınızın çabuk uzaması için bir dilim taze zencefili
blender'dan geçirin ve kaynatın. Sonra da suyu ile
15 dk. masaj yapın.
30 dakika sonra saçlarınızı yıkayın.
günaydın arkadaşlar ben de sırf bu entele otu için üye oldum. 3 gündür yorumları okuyorum ve ikna oldum. yalnız burda bulamadım ve istanbula sipariş verdim.ama şöyle bi sorun var. başka sitelerde entele tohumu hakkında geniş çaplı bir araştırma yaptım . kullananlar ilk 3 ay çok memnun ama daha sonrasında saçları eski halinden daha kötü bir görünüme soktuğunu, cansız, sönük, yağlı, yapış yapış bir görünüme soktuğunu söylüyorlar. bu konuda lütfen biri beni aydınlatabilir mi. şimdiden tşkler...
sac uzatmada benden de acizane bir karısım..
bir cay bardagı zeytinyaginin icine bir bas sarımsak koyacaksınız asagı yukarı 8-10 diş felan...bir hafta bu karısımı bekletin.bir hafta sonra bu karısımı iyice ezerek bulamac haline getirin..sacınızın diplerine sürün en az bir saat bekletin sonra saclarınızı yıkayın...
istediginiz gür saglıklı saclarınız olması dilegimle..
sevgimle...
Verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim. Ben de bu konuda bilgi bulursam yazacağım.Denizcim şu an siteyi hatırlamıyorum çünkü googleye yazıyorum ve karşıma çıkan herşeyi okuyorum. yalnız sana şunun söyliim bu tohumun diğer isimleri hazeran, kara bit otu, papaz otu tohumu,mezevek olarakta bilinir. sanıyorum bu isimlerle yaptığım bir arama sonucu karşıma çıkmıştı.fisfisfis ayrıca bi de şöyle bişeyde okudum sanıyorum bağışıklık yapıyormuş yani saçları çok güzel uzattığı doğru ama kullanmayı bıraktığın anda saçlarda kötü etkileri ortaya çıkıyormuş. aşırı yağlanma, sönüklük, dökülme ve daha bunun gibi bir çok şey...senağlama zaten bu forumdaki bütün yorumları okudum ama hiç işte ben 9 aydır veya 1 senedir kullanıorum ya da atıyorum 6 ay önce kullandım ve saçlarım hala mükemmel diyenini görmedim. o yüzden tereddütte kaldım . ben de kuaför kurbanıyım dümdüz sarı rapunzel saçlarımı katlı katlı kırpıp beni küçük beslemeye çevirdi kahrolası kuaförüm ve bir haftadır araştırıyorum.klava:yalnız bazı tereddütlerim var işte. o yüzden üye oldum bakalım herşeye rağmen denemeyi düşünüyorum. kahretsin işte güzellik tutkusu:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?