- 27 Ocak 2008
- 121
- 2
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazı okudum gozlerım doldu.....
hamıleyım çocuk yetiştirmenın ne kadar zor olduğunu .marıfe cok cocuk yapmak degıl..saglıklı ,terbıyelı.ahlaklı ..vatana ve mıllete faydalı...sorunsuz coçuk yetiştirmenın ne kadar onemlı oldğunu anladım..
kız cocuklarla erkek cocukların odalarını ayrı tutmalıyız..
cocuklarımızı sureklı takıp etmelıyız..
rabbım boyle bır olayı kımseye ama kımseye yaşatmasın..
kızlar bu hikayeyide dinledigimde ben şok olmustum sizlerle paylasmak istiyorum;KADININ EŞİYLE GUZEL BİR CCİNSEL HAYATI YOKMUS HHEP KENDINI KASIYORMUS BU DA ESİNİ KIZDIRIYORMUS EŞİ KADINI ALDATMAYA BASLAMIS KADIN TELEFONDA MESAJLARI OKUMUS VE HENÜZ DAHA 5 YASINDA OLAN KIZINI KARSISINA ALMIS VE ANLATMIS''kızım babanın evımızden gitmesini istemiyorsak artık bundan sonra sen onunla birlikte uyuyacaksın ilk zamanlarda canın yanıcak sonra sende sevıceksın sana baban hep hediye alacak senı daha çok sevecek '' DER.YAVRUCAK NE BİLSİN BABAMLA UYUYACAGIM DİE PEKİ DEMİŞ BABASIDA BU TEKLİFİ KARISINDAN DUYUNCA İLK ÖNCE SASIRMIS AMA ŞEREFSİZİN İŞİNE GELMİŞ KABUL ETMIS İLK GECE KIZ HICKIRA HICKIRA AGLAMIS HERSEYI ANNESINE ANLATMIS ANNESİDE BABAN BU GECE SANA BEBEK ALACAK HEM BU GECE UYURKEN CANIN HIC YANMIYCAK DEMIS AKSAM OLMUS BABASI OYUNCAKLARLA GELMIS EWE GECE BIR DAHA KIZLA İLİŞKİYE GİRMİŞ KIZIN GİT GİDE CANI YANMAMAYA BASLAMIS KIZ 15-16 YASLARINA GELINCEYE KADAR BU İŞ 2 GUNDE BİR OLMUS KIZ ARTIK GENC KIZ OLUP KENDINI ANLAMAYA BASLAMIS VE BABASINDAN TİKSİNİR OLMUS FAKAT BABASI ACIMASIZ OLUP HER GECE ZORLA İLİŞKİYE GİRMİŞ KIZ 19 YASINA GELMIS VE EVLENME KARARI ALMIS ERKEK ARKADASIYLA BABASI BUNU KABUL ETMEYIP KIZLA GECE TEKRAR YATMIS KIZLA O GECE HER SEKILDE İLİŞKİYE GİRMİŞ VE KIZI VURUP ÖLDURMUS DAHA SONRA İSE KENDINI ÖLDURMUS... DUYDUM VE ŞOK OLDUM ARKADASLAR BÖLELERINI GERÇEKTEN ÖLDURMEK LAZIMMMM İNSAN ÖZ KIZINA BÖYLE BİR ŞEY YAPTIKTAN SONRA ONUN İNSANLIGINDAN SUPHE ETMEK LAZIMMM