Ensest ve aile ici taciz

bizim ilçemize bağlı bir köydede buna benzer olay olmuştu kız 13 yada 14 yaşındaydı birgün intihar ettiğini duyduk nedenini bilemedik bazıları birine aşık olmuş falan dediler ama asıl gerçek sonra açığa çıktı kız abisinden hamile kalmış...

bizim ilçemize bağlı bir köydede buna benzer olay olmuştu kız 13 yada 14 yaşındaydı birgün intihar ettiğini duyduk nedenini bilemedik bazıları birine aşık olmuş falan dediler ama asıl gerçek sonra açığa çıktı kız abisinden hamile kalmış...

ayyy gerçekten ınanamıyorum ya..

rabbı tovbe tovbe sen akıl fıkır ver herkese..
kotu ınsanlardan cocuklarımızı aılemızı uzak tut

insanın içini donduruyo arkadaşlar yaaaa varmı böyle bişey çokkk kötü yaa hikaye olmasına ragmen buz gibi oldum okurken düşünsenize ufacık cocugun psikolojisini ALLAH ım gösterme yarrabbim hiç kimseye böyle bişeyi çokkk kötüüü yaaaa

çok kötü:KK43: malesef görmezden gelsekte var olan şeyler ve her saat başı yaşanıyor bir yerlerde ve küçük çocuklar korktukları için bunları anlatamıyorlar

cok kötü oldum arkadaslar elim ayagim titriyor gercekten
ya bunlar nasil insan inanamiyorum sok oldum.
kusura bakmayin ama böylelerini ibreti alem olsun diye
idam etmek lazim.aslinda ölüm bunlara kurtulus olur ama napim cok
sinirlendim yaa.

Ahlak ve maneviyat ne kadar önemli ve değerli iki unsur..
Yeri geldiğinde savunduğun arkasında durduğun helaldir haramdır diye bilgilerini paylaştığın ki bu forumda bile tepki aldığın çok hassas olgular..
Evet hayata tertemiz gözlerimizi açıyoruz önce aile içi sevgi ve eğitimle daha sonra öğretmenler gözetiminde okul yıllarıyla devam eden bir değişim ve gelişim süreci..
Tabi ki önce kendi yavrularımızdan başlayarak geniş görüşlü aydın kişiler kazandırmak en büyük görevimiz şu hayatta yalnız bunu yaparken de minicik beyinlere aşıladığımız çağdaş hayat görüşlerimizin de yanında hatta daha da önem vererek din,islam,ihlas ve iffet gibi konuları da yaşlarına göre benimsetmeye çalışalım..
Yazık diyorum yaa..ne kadar acıdır ki bas bas bağırıp sevgi toplumu olalım derken o küçücük kız çocuğu ömür boyu kimsenin onu SEVMESİNİ istemeyecek..

evet her insanlık hali her insanda varmış...ama tabi bunu kullanıp kullanmama seçimini yaradan bizlere bırakıyor.allah böylelerini ıslah etsin diyorum.ne geliyosa başımıza hep eğitimsizlikten geliyor...neler oluyor bize...nerde kaldı ahlak,nerde terketti vicdanlarımız bizi...:1no2:

kanım dondu..
çocuklarımıza sahip çıkalım..hele hele küçükken erkek kız çocuklarının odalarını ayrı yapalım..allah kimsenin başına vermesin çok çok zor bişey..

Okurken içim gitti. Ağlamaktan yazamıyorum. Sadece Allah cezalarını versin diyorum.

Kahroldum okurken..Nasıl yaratık bunlar..Allahım böylelerinin cezasını versin...

evladına,kardeşine kötü gözle bakanları allaha havale ediyorum,.......yapana bir şey olmuyor ne yazıkki,o çocukların günahı ne yarın o nasıl birine güvenecek,nasıl evlenip çocuk yapacak,onların hayatlarını alt üst edenleri nefretle kınıyorum............

kızlar bu hikayeyide dinledigimde ben şok olmustum sizlerle paylasmak istiyorum;KADININ EŞİYLE GUZEL BİR CCİNSEL HAYATI YOKMUS HHEP KENDINI KASIYORMUS BU DA ESİNİ KIZDIRIYORMUS EŞİ KADINI ALDATMAYA BASLAMIS KADIN TELEFONDA MESAJLARI OKUMUS VE HENÜZ DAHA 5 YASINDA OLAN KIZINI KARSISINA ALMIS VE ANLATMIS''kızım babanın evımızden gitmesini istemiyorsak artık bundan sonra sen onunla birlikte uyuyacaksın ilk zamanlarda canın yanıcak sonra sende sevıceksın sana baban hep hediye alacak senı daha çok sevecek '' DER.YAVRUCAK NE BİLSİN BABAMLA UYUYACAGIM DİE PEKİ DEMİŞ BABASIDA BU TEKLİFİ KARISINDAN DUYUNCA İLK ÖNCE SASIRMIS AMA ŞEREFSİZİN İŞİNE GELMİŞ KABUL ETMIS İLK GECE KIZ HICKIRA HICKIRA AGLAMIS HERSEYI ANNESINE ANLATMIS ANNESİDE BABAN BU GECE SANA BEBEK ALACAK HEM BU GECE UYURKEN CANIN HIC YANMIYCAK DEMIS AKSAM OLMUS BABASI OYUNCAKLARLA GELMIS EWE GECE BIR DAHA KIZLA İLİŞKİYE GİRMİŞ KIZIN GİT GİDE CANI YANMAMAYA BASLAMIS KIZ 15-16 YASLARINA GELINCEYE KADAR BU İŞ 2 GUNDE BİR OLMUS KIZ ARTIK GENC KIZ OLUP KENDINI ANLAMAYA BASLAMIS VE BABASINDAN TİKSİNİR OLMUS FAKAT BABASI ACIMASIZ OLUP HER GECE ZORLA İLİŞKİYE GİRMİŞ KIZ 19 YASINA GELMIS VE EVLENME KARARI ALMIS ERKEK ARKADASIYLA BABASI BUNU KABUL ETMEYIP KIZLA GECE TEKRAR YATMIS KIZLA O GECE HER SEKILDE İLİŞKİYE GİRMİŞ VE KIZI VURUP ÖLDURMUS DAHA SONRA İSE KENDINI ÖLDURMUS... DUYDUM VE ŞOK OLDUM ARKADASLAR BÖLELERINI GERÇEKTEN ÖLDURMEK LAZIMMMM İNSAN ÖZ KIZINA BÖYLE BİR ŞEY YAPTIKTAN SONRA ONUN İNSANLIGINDAN SUPHE ETMEK LAZIMMM

allah boylelerinin............ tobe tobe ya gunaha sokacaklar zorla insani yatacak yerleri yok bunlarin haberleri yok
Allahim sen boylelerini nasil biliyorsan oyle yap yarabbim

biraz insanlardada var galiba ya cocuklara cinselligi tabu gibi ayıp acma o konuyu erkek cocukları anneyle konusamaz kız cocukları hic bir sey bilmez ben evleninceye kadar cinseligin nasıl bir sey oldugunu bilmiyordum cünki ne duydum nede yanımda konusuldu e bu cocuklar dogruyu nerde ögrenecekler cocuk bunu sevme zannediyor baksanıza. aslında cocuklarıma her seyi usülüne göre öğretmek gerek sonra acısınızı biz cekiyoruz böyle bir olay arkadasımında basına geldi hemde babası tarafından bir sey oldumu bilmiyoruz ama annesi onu apar topar hemen evlendirdi bu olayı üstü kapalı olarak kendi anlatmıstı ve ozamanda cok üzülmüstüm ve insan okadar etkileniyorki sanki cevresindeki herkesde öyle olacak zanediyor

ben böle şeyleri okudukca deli oluyorum anne olma ne zor daha henüz anne değilim ama korkularım çok büyük

allahım böle şeyler yapanların din imanla alkası olmayıp akıl ve ruh sağlığıda yerinde değildir...olmaz böle bişey yaaa olmaazzzzz allahım sen böle insalardan bizi uzak tut onlara hiç fırsat verme ...

rabbım herseyı adaletlı yaratan buyuk Allah'ım.
babalara kendı kızlarına karşı cınsel ıstek duygusunu vermemiştir..

nasıl kı uykumuzdan çalar saatle zor uyanan anneye ,bır aylık bebısının kucuk bır ses cıkarmasıyla uyanan anneye sonsuz şevkat verdiği gibi..

bu tarz ınsanlar yok..AYYY boyle olaylar olamaz dememek lazım..
bazen INSANLAR YAPTIKLARIYLA HAYVANLARDAN BILE AŞAĞIYA SEVİYE INERLER..

rabbım boylerı ıslah etsın ıslah olmazlarsa IMHA ETSIN..

cocuklarımızıda kotu nıyetlı ınsanlardan uzak tutsun..

X