- 15 Nisan 2016
- 8
- 8
- 1
- 33
- Konu Sahibi hatice-6048
-
Ayrıntılı ultrasonda ise radyolog bakti ve böbrekler gelişim gayet normal sağlıklı bebekler gibi dedi gecen hafta..bacak uzunluğu filan iyi dedi ama sağlıklı görünüp de sağlıklı da diyemeyiz gibi bir cümle kurdu canim sıkıldı biraz..ve bende gebelik tiroidi var ama ilaç kullanıyorum bunun için her sabah düzenli 5 aydır tiroid sevigen iyi çok şükür...bu doktorların kafa karıştırıcı olması şu dönemde hic iyi olmuyorBen hamileligimde bu siteye hep iyi bisey okurmuyum acaba diye bakar dururdum.simdi benim gbi bakan olur diye yazmak istedim.benim hamileligimde bebegimde 3,5ense kalinligi vardi.down sendromundan suphelenildi hatta ayrintili ultrasonda bobrek genislemesi ve beyninde kororoid kisti goruldu bu da riski arttiriyordu.son haftalarda da doktor bacak boyu kisa biraz demisti.okadar zor bi donemdiki yasayan anliyo.simdi bebegim dogdu ve bir haftalik olduk ve rabbime binlerce sukur oyle bisey cikmadi.oyle bile olsa rabbimden gelene raziydik.
Evet ense kalınlığına bakıldı onda da birşey çıkmadı iyi dedi ve test yanlış da çıkmış olabilir dedi çünkü ben 17. Haftadaydim test yapıldığında sat a göre düzenli hesapluyorum ultrason 18. Hafta gibi göstermiş bu haftaların yanlış girilmesi bile testte doğru sonuç vermez dedi doktor tekrar yaptı dedi ben de yaptırmadım..sadece çok çelişkili konuşuyorlar bir netlik yok sağlıklı görünüyor ama oyle doğacak diyemem ne demekBize sizde zaten ense kalinligi var uclu test ikili test zaten yuksek cikcak oyuzden direk cvs testi veya amnyosentez yaptirin dediler biz de hicbirini yaptrmadik
Gecmis olsun. İnsallah benimde öyle olur. Bebegim klinefer cıktı. Kis görüldü beyinde kan testi yapıldı. Down sendromundan süphelenildi ama öyle cıkmadı. Sonuc klinefer. Kabulumuz oyle olsada. Sükür Allah bir bebis verdi bize doyurmama az kaldı bakalm.Ben hamileligimde bu siteye hep iyi bisey okurmuyum acaba diye bakar dururdum.simdi benim gbi bakan olur diye yazmak istedim.benim hamileligimde bebegimde 3,5ense kalinligi vardi.down sendromundan suphelenildi hatta ayrintili ultrasonda bobrek genislemesi ve beyninde kororoid kisti goruldu bu da riski arttiriyordu.son haftalarda da doktor bacak boyu kisa biraz demisti.okadar zor bi donemdiki yasayan anliyo.simdi bebegim dogdu ve bir haftalik olduk ve rabbime binlerce sukur oyle bisey cikmadi.oyle bile olsa rabbimden gelene raziydik.
Canım benim seni en iyi ben anlarım. Hamileliğimde bebeğimin ense kalınlığı 3.7 idi. Burun kemiği çok küçük denildi. Down sendromundan şüpelendiler ve 2li test yapmadılar. İstanbulda gidip göstermediğim hastane kalmadı. Tüm dr cvs önerdi. Korkunç operayonu hiç anlatmıyorum bile. Bende Direk cvs oldum. Hayatımın en zor günleriydi. Çok şükür cvs sonuçları temiz çıkmıştı. Down riski yoktu. Ancak detaylı ultrasonda burun kemiğinin hala çok küçük olduğunu ense kalınlığının dvm ettiğini söylediler. Tam kabus bitti geçti demişken karnım burnumdayken bide aminosentez oldum. Başka genetik hastalıklardan şüphelendiler. bebeğimin tekmelerini hissederken aminosentez oldum. Ona odalar kıyafetler bakarken genetik doktorları bana kürtaj bilgileri verdi. 7 özel 3 devlet hastanesi ve sayısız muaynane gezdik. Hepsi aynı riskten söz ettiler. Yaşadığım hamilelik süresİnce hep yüreğim ağzımdaydı. Her gece ağlayarak dua ederk uykuya dalardım.Ben hamileligimde bu siteye hep iyi bisey okurmuyum acaba diye bakar dururdum.simdi benim gbi bakan olur diye yazmak istedim.benim hamileligimde bebegimde 3,5ense kalinligi vardi.down sendromundan suphelenildi hatta ayrintili ultrasonda bobrek genislemesi ve beyninde kororoid kisti goruldu bu da riski arttiriyordu.son haftalarda da doktor bacak boyu kisa biraz demisti.okadar zor bi donemdiki yasayan anliyo.simdi bebegim dogdu ve bir haftalik olduk ve rabbime binlerce sukur oyle bisey cikmadi.oyle bile olsa rabbimden gelene raziydik.
Amin. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Banada aminosentez yaptırmadan önce bir doktor korkma bişey çılarsa alırız. Türkiyede 9. Ay bile olsa bebek engelliyse kürtaj olaniliyorsun demişti. Sanki çok kolaymış gibi hiç önemi yokmuş gibi benim duygularımı düşğnmeden canice konuşmuştu. Yanarım yanarım kendime zehir ettiğim o güzelim hamilelik günlerimin tadını çıkaramadığıma yanarım! Çok şükür bu günlerimize binlerce kere şükür.Yasdklarmz nekadar cok benzyo allahim evladini sana bagislasin gerckten doktor doktr gezmek cok zor guzel birsey duyim diye agizlarina bakiyosun ama zor bi tane doktor bana ben kontrollerini yapmicam artik gelme belli iste bebeginde bisey oldugu belirti veriyo demisti insanin cok agrina gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?