• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ense kalınlığı

nouvellemariee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
338
211
53
27
Bursa
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak kız arkadaşım 12+2 haftalık hamile bugün kontrole gittiğinde bebeğin ense kalınlığı 6.5 çıkmış. Kordondan sıvı alınması için fakülteye yönlendirmişler başına böyle bişey gelen var mı? Süreç nasıl devam edecek

Şu an benım de bı arkadasımda aynı durum söz konusu .baska bi yerde daha detaylı ultrason ıcın randevu aldılar.sızın arkadasınız nasıl bı yol ızlıyor

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak kız arkadaşım 12+2 haftalık hamile bugün kontrole gittiğinde bebeğin ense kalınlığı 6.5 çıkmış. Kordondan sıvı alınması için fakülteye yönlendirmişler başına böyle bişey gelen var mı? Süreç nasıl devam edecek
Merhaba cvs sonuçlarınız çıktı mı

Merhaba arkadaslar
Aynı seyi bende yasadım . 11+2 gittiğimde 5.1 ense kalınlığı çıktı 12+1 de 6.2 olmuştu cvs önerdiler işlem sırasında fenalaştığım için yapılamadı ve panaroma test yaptırdım ve sonuç turner sendromu çıktı. Bütün doktorlar aldırmamı kötü bir durum olduğundan bahsettiler aldırmadım ancak 16+1 de kalbi durmuş doğum yapmak zorunda kaldım çok üzücü yıkıcı bir süreç allah şifa versin

Merhaba arkadaslar
Aynı seyi bende yasadım . 11+2 gittiğimde 5.1 ense kalınlığı çıktı 12+1 de 6.2 olmuştu cvs önerdiler işlem sırasında fenalaştığım için yapılamadı ve panaroma test yaptırdım ve sonuç turner sendromu çıktı. Bütün doktorlar aldırmamı kötü bir durum olduğundan bahsettiler aldırmadım ancak 16+1 de kalbi durmuş doğum yapmak zorunda kaldım çok üzücü yıkıcı bir süreç allah şifa versin

Öyle tabi canım yıkıcı olmaz mı hiç. Daha o minik keseyi gördüğümüzde başlııyor hayallerimiz akışına bırakmak yerine fazla kaptırıyoruz en ufak sorunda çok fazla yıkılıyoruz. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Back