- 3 Haziran 2017
- 501
- 277
- Konu Sahibi Firstlight48
Çok zor gerçekten siz napıcaksınız peki Allah yardımcınız olsun amniyosentez mi yapılmıştı12.haftada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok zor gerçekten siz napıcaksınız peki Allah yardımcınız olsun amniyosentez mi yapılmıştı12.haftada
Çok sevindim sonucunuza bana umut oldunuz Bana nifty yaptılar önce cvs işlemi kaç dk sürüyor riskli değil değilmiArkadaşlar 10.haftada ense kalınlığı ve ensede kistik yapı görüldü , zaman kaybetmeden cvs yaptırdık , beklemek zor ama cvs ön sonuç 2 günde çıkıyor (bu sonuç için %99 dogruluk), tam sonuç ise 20 günü buluyor.. bizim sonuçlarımız iyi geldi o sırada ense ve kist normale döndü... cvs te alınan hücrelerin kültürü ile daha ileri testlerde yapılabiliyor, onlarıda yaptırdık.. zor bir süreç.. burayı okuyan herkese bu süreçte sabırlar...
Cvs işlemi nasıl oluyor bana da önce fetal DNA önerdiler onu yaptıracağımArkadaşlar 10.haftada ense kalınlığı ve ensede kistik yapı görüldü , zaman kaybetmeden cvs yaptırdık , beklemek zor ama cvs ön sonuç 2 günde çıkıyor (bu sonuç için %99 dogruluk), tam sonuç ise 20 günü buluyor.. bizim sonuçlarımız iyi geldi o sırada ense ve kist normale döndü... cvs te alınan hücrelerin kültürü ile daha ileri testlerde yapılabiliyor, onlarıda yaptırdık.. zor bir süreç.. burayı okuyan herkese bu süreçte sabırlar...
bizde kistik higromada vardı bu nedenle niftyde olumsız bir sonuç gelsede doktorumuz cva yaptırmamız gerektiğini bu şekilde yüzde yüz sonuç olacağını söyledi, buna ek olarak nifty testte bakılmayan birçok genetik hastalığa cvs ile bakılabiliyor.. açıkcası ben süreci hızlandırmak için ve diğer genetik testler için direk cvs tercih etttim... cvs risk oranı 2/100 olarak, amniyosentez ise 1/100 olarak doktorumuz bizi bilgilendirdi... biraz titiz davrandık 16. hafta ultrasona gittiğimiz ense ve kist normale dönmüştü sonuçlarda iyi gelmişti.. ama o 6 haftayı unutamam...Çok sevindim sonucunuza bana umut oldunuz Bana nifty yaptılar önce cvs işlemi kaç dk sürüyor riskli değil değilmi
İşlemde korkulacak birşey yokCvs işlemi nasıl oluyor bana da önce fetal DNA önerdiler onu yaptıracağım