Geçmiş olsun ben de Ankarada buna benzer birşey yaşamıştım. Ama sizden farkı ben uzmanın kendisini hic tanımıyordum bana uzman yapıor sanıyordum meğer yanindakiymis. Çok uzun süre izlerle mücadele ettim çok şükür o kadar siliklesti ki geçti diyebilirim. Ceviz kadar bir yeri nasıl o saat çalıştılar allahtan korksunlar. Ben o saatten az sürede tüm yüzümü yaptırıyordum.Mecidiyekoydeki kişi forumlarda ismi çok gecen zeynep hanim mi ? Bir de ikinci gittiginiz memnun olduğunuz uzman kim acaba ?
Ben sayfasında görmüştüm zeynep hanim yeni elemanlar almıştı. Aldığı kişiler tecrübesiz kişilerse uzman bir kisinin aldığı parayla yapmaları doğru değil. Bana dakikası 4 lira demişti telefonda. Herkesten pahalıya gidip tecrübesiz elemana emanet etmek doğru degil. Ben kendisinu ilk epilasyon sürecinde çok araştirmistim ama birşeyler içime sinmedi gitmedim. Profesyonel bir intiba uyandırmadı. Bunlar benim kendi izlenimlerim. İşlem yaptırmadim. Yaptirip memnun olan varsa ne güzel. Ayten hanımı duydum ama gitmedim. Başka bir uzmanda başladım çok memnundum ama ankaraya döndüm kaldı öyle yani artik zaten burada devam edicem ankarada. İyi bir yer bulmaníza sevindim.iyi uzman zor bulunuyor.
Zeynep hanımın uzmanlığı konusunda iyi şeyler duydum. 20 küsür senedir bu işi yapıyor ve artık işinde tecrübeli bir uzman. Amma velakin bir kurstan sertifika alıp aynı ücret dahilinde insanları denek olarak kullanmak meslek ahlakına sığmıyor bana kalırsa. Tecrübe etmeden konuşmak istemedim ama artık asla önermem. Ayten hanıma henüz bir seans gittim, geçmiş iğneli epilasyon tecrübelerime dayanarak iyi olduğunu düşünüyorum. Umarım randevu bulup bitirebilirim tüylerimi. Gerçekten iyi bir uzman bulmak öyle zor ki. maddi ve fiziksel külfetine katlanırım diyorsun ama gel gör ki uzman bulamıyorsun, bulsan boş saat bulamıyorsun, zor...
Oncelikle gecmis olsun. Yuzunuze yaptirdiginiz epilasyondan memnun kaldiniz mi? Ne kadar surdu ve nasil uygulandi? Ayni dert bende de var. Igneli yaptirmayi dusunuyorum ama cesaretim yok.Merhaba, yıllardır iğneli epilasyon yaptırdığım uzmanım yurt dışına taşınınca ben de yeni uzman arayışına girdim. En zorlu süreç de gerçekten işinde iyi bir uzman bulmak. Yüz, kol, alt bacak, koltuk altı ve bikini bölgemdeki tüylerden iğneli epilasyon ile kurtuldum ve şimdi sıra ense, sırt gibi bölgelere geldi. Ancak uzmanımın gidişi ufak çaplı bir kriz yarattı bende ve acaba yaptırmasam mı diye de düşünmedim değil.
Uzunca bir süre araştırma yaptım ve forumlarda oldukça ünlü olan Mecidiyeköy'deki bir uzmandan randevu aldım. Ancak kendisi yoğun olduğu için yanında çalışan başka bir sözde uzman girdi seansıma. ilk seansta 1 saat dayandım, ikinci seansta ise 44 dakika dayanabildim. Ancak bir kıl kökünü yakmak için o kadar çok çaba harcadı ki ensemde ciddi yanıklar oluştu. Özellikle ikinci seansımdan sonra kurumuş sarı iltihaplar döküldü ve tam 4 gün boyunca yanık acısı çektim. Hadi acıyı ve izi geçtim, toplam 1 saat 44 dakika yapılan bölge yalnızca bir ceviz büyüklüğünde. Ensemi burda bitirmeye kalsam sanırım 2 yıl sürerdi.
İkinci seanstan sonra çektiğim acıyla birlikte yeni bir uzman arayışına girdim ve uzmanımı bulduğuma inanıyorum. Yeni uzmanım önceki seanstan kalan ensemdeki yaraları görünce önce minik bir çığlık attı ve kesinlikle yanlış uygulama yapıldığını söyledi ve zaten ben de öyle olduğu için kendisine geldiğimi belirttim. Neyse sadece 27 dakika çalıştı ve diğer uzmanın 1 saat 44 dakikada yaptığının iki katını yalnızca 27 dakikada yaptı. Seanstan çıktığımda gözlerime inanamadım. Aşağıdaki fotoğrafta göreceksiniz, sağ taraftaki minik alan 1 saat 44 dakika sürdü ve toplamda 364 TL ödeme yaptım. Sol taraftaki geniş işaretlenmiş alan ise 27 dakika sürdü ve 80 TL ödeme yaptım. Örnek oluşturması için paylaşıyorum, kimse benim yaşadığım mağduriyeti yaşamasın.
yüzüme yapılan epilasyondan oldukça memnun kaldım. 3 yıl lazer epilasyondan sonra bütün ayva tüylerim kıl kıvamına gelmişti o yüzden 1.5 sene sürdü tam anlamıyla kurtulmam. yüzümde herhangi bir iz leke kalmadı. eğer iyi bir uzman bulursanız kesinlikle iğneli epilasyon yaptırın.Oncelikle gecmis olsun. Yuzunuze yaptirdiginiz epilasyondan memnun kaldiniz mi? Ne kadar surdu ve nasil uygulandi? Ayni dert bende de var. Igneli yaptirmayi dusunuyorum ama cesaretim yok.
yüzüme yapılan epilasyondan oldukça memnun kaldım. 3 yıl lazer epilasyondan sonra bütün ayva tüylerim kıl kıvamına gelmişti o yüzden 1.5 sene sürdü tam anlamıyla kurtulmam. yüzümde herhangi bir iz leke kalmadı. eğer iyi bir uzman bulursanız kesinlikle iğneli epilasyon yaptırın.
Igneli epilasyonu yaptirali ne kadar oldu? Ve yapilan yerlerden tuy cikti mi, birde hormon testi yaptirdinizmi?
Merhabalar şu meşhur taksimdeki Ayten hanım dedikleri giriş katta kuaför varmış o mudur acaba soyismi ve iletişim bilgilerini alabilirmiyim lütfenZeynep hanımın uzmanlığı konusunda iyi şeyler duydum. 20 küsür senedir bu işi yapıyor ve artık işinde tecrübeli bir uzman. Amma velakin bir kurstan sertifika alıp aynı ücret dahilinde insanları denek olarak kullanmak meslek ahlakına sığmıyor bana kalırsa. Tecrübe etmeden konuşmak istemedim ama artık asla önermem. Ayten hanıma henüz bir seans gittim, geçmiş iğneli epilasyon tecrübelerime dayanarak iyi olduğunu düşünüyorum. Umarım randevu bulup bitirebilirim tüylerimi. Gerçekten iyi bir uzman bulmak öyle zor ki. maddi ve fiziksel külfetine katlanırım diyorsun ama gel gör ki uzman bulamıyorsun, bulsan boş saat bulamıyorsun, zor...
Mecidiyeköydeki yaptırdığınız yerdeki izleriniz ne kadar sürede iyileşti zeynep hanım ense yapmıyormuş uzmanları yapıcakmış bu yazınızı görünce tereddüt ettim biraz görüşlerinizi almak istiyorumMerhaba, yıllardır iğneli epilasyon yaptırdığım uzmanım yurt dışına taşınınca ben de yeni uzman arayışına girdim. En zorlu süreç de gerçekten işinde iyi bir uzman bulmak. Yüz, kol, alt bacak, koltuk altı ve bikini bölgemdeki tüylerden iğneli epilasyon ile kurtuldum ve şimdi sıra ense, sırt gibi bölgelere geldi. Ancak uzmanımın gidişi ufak çaplı bir kriz yarattı bende ve acaba yaptırmasam mı diye de düşünmedim değil.
Uzunca bir süre araştırma yaptım ve forumlarda oldukça ünlü olan Mecidiyeköy'deki bir uzmandan randevu aldım. Ancak kendisi yoğun olduğu için yanında çalışan başka bir sözde uzman girdi seansıma. ilk seansta 1 saat dayandım, ikinci seansta ise 44 dakika dayanabildim. Ancak bir kıl kökünü yakmak için o kadar çok çaba harcadı ki ensemde ciddi yanıklar oluştu. Özellikle ikinci seansımdan sonra kurumuş sarı iltihaplar döküldü ve tam 4 gün boyunca yanık acısı çektim. Hadi acıyı ve izi geçtim, toplam 1 saat 44 dakika yapılan bölge yalnızca bir ceviz büyüklüğünde. Ensemi burda bitirmeye kalsam sanırım 2 yıl sürerdi.
İkinci seanstan sonra çektiğim acıyla birlikte yeni bir uzman arayışına girdim ve uzmanımı bulduğuma inanıyorum. Yeni uzmanım önceki seanstan kalan ensemdeki yaraları görünce önce minik bir çığlık attı ve kesinlikle yanlış uygulama yapıldığını söyledi ve zaten ben de öyle olduğu için kendisine geldiğimi belirttim. Neyse sadece 27 dakika çalıştı ve diğer uzmanın 1 saat 44 dakikada yaptığının iki katını yalnızca 27 dakikada yaptı. Seanstan çıktığımda gözlerime inanamadım. Aşağıdaki fotoğrafta göreceksiniz, sağ taraftaki minik alan 1 saat 44 dakika sürdü ve toplamda 364 TL ödeme yaptım. Sol taraftaki geniş işaretlenmiş alan ise 27 dakika sürdü ve 80 TL ödeme yaptım. Örnek oluşturması için paylaşıyorum, kimse benim yaşadığım mağduriyeti yaşamasın.
Mecidiyeköydeki yaptırdığınız yerdeki izleriniz ne kadar sürede iyileşti zeynep hanım ense yapmıyormuş uzmanları yapıcakmış bu yazınızı görünce tereddüt ettim biraz görüşlerinizi almak istiyorum
Kaç günde toparladı pekişu anda ensemde nokta şeklinde tenimden daha açık izler var. Bu izlerin geçeceğini zannetmiyorum. ben iğneli epilasyon yaptırmayı bıraktım, uzman bulmak ciddi mesele. zaten zamanında beni rahatsız eden tüylerimden kurtulduğum için de artık kafama takmıyorum. ense ve sırt bölgem için evde lazer epilasyon cihazı almayı düşünüyorum.
Merhaba, yıllardır iğneli epilasyon yaptırdığım uzmanım yurt dışına taşınınca ben de yeni uzman arayışına girdim. En zorlu süreç de gerçekten işinde iyi bir uzman bulmak. Yüz, kol, alt bacak, koltuk altı ve bikini bölgemdeki tüylerden iğneli epilasyon ile kurtuldum ve şimdi sıra ense, sırt gibi bölgelere geldi. Ancak uzmanımın gidişi ufak çaplı bir kriz yarattı bende ve acaba yaptırmasam mı diye de düşünmedim değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?