Çok düşük bi ihtimal. Ama bence egzersizlere devam et. Pes etme. Bebek olursa senin için daha zor olur. Eşlerimizle birşeyler yaşamadan bebek olmasın. Sonra sıkıntı yaşarızNisanda iki bitecek on gundur parmak egserisizi yaptim ama penis girmiyor korkuyom sanki brnde bu sekilde hamile olurum diye dusundum. İnsaallh olur sence ama yumurtlama zamanim gecti bu sekilde uc kez yaptik ayin on besi regk gunum ins olmam
Ben denedim ama tutmadı. Yumurtalıklarımda biraz sıkıntı varmış ondan galiba. Ama Allahım verirse neden olmasın. Dene ama egzersizde yap. İhmal etme bak kaç kişi yendi inşallah sende yenersinAma artik bunaldik baskidan herkes bebek soruyo.
Peki bu sekilde yumurtlama doneminde yapsam hamile kalirmiyim
Boşver milleti ağzı olan konuşuyo işte. Onlara inat yen ve sağlıklı bir şekilde hamile kal inşallah :)Yenecegime inaniyorum insallah Allah in izniyle cunku dayanmiyorum artik.
Kendimi bosyere kisir gosteriyom mileete herkes uzulup bakiyo aa yazik daha bebekleri yok diyo
Yasimiz otuz ama yas gidiyor ondan bebek istiyoruz hemde cok :'(Önce kendi cinsel hayatını düzeltmek ..
Çocuk sonraki iş ..
Doktora gidiyor musunuz?Yasimiz otuz ama yas gidiyor ondan bebek istiyoruz hemde cok :'(
niye dünyan yıkılıyor?O gun baktim annem agliyor kizimin bebegi olmuyor diye dunyam yikildi cok zordayim
NASIL YANİ ENJEKTÖRLE Mİveeee bu sekilde hamile kaldim hemde dort bucuk aylik hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?