Bakk hepimiz bebek için uğraşıyoruz o konuda anlıyorum en saçma şey bile bı an mantıklı geliyor. Amaa bunun yolu bu değil inanın sizin öncelikli düşünmeniz gereken başka şeyler var.Cahillikten değil insanın bir an boşluğa düşüp de yapamayacağı bir şey yok çoktan tedavi olmuştum eşim kabul etmediği için bu durumdayım sadece bilgi almak istedim bu
Ya bilip bilmeden işin aslını yorum yapmayın lütfenHele bi ilk önce sevişinde bebek kalsın içinize penis alamıyorsunuz çocuk nasıl doğurucaksınız
Birazda bulunduğum yer de bu konuyla ilgili hiç bir şey yok ondan çaresiz kaldık ama dilatör parmak egzersizleri bunları çok basit yapabiliyorum eşli deneme çok yapamadım ama baş kısmını alabiliyorum sadece devamında baskı oluşuyor o baskı geçse bitecek gibiTedavi kabul etmeyen dar beyinli kocayı boşa önce
Baş oluyosa tamam zaten ki. Gebelikle ilgili zırvaya hic yorum dahi yapmıyorum.Birazda bulunduğum yer de bu konuyla ilgili hiç bir şey yok ondan çaresiz kaldık ama dilatör parmak egzersizleri bunları çok basit yapabiliyorum eşli deneme çok yapamadım ama baş kısmını alabiliyorum sadece devamında baskı oluşuyor o baskı geçse bitecek gibi
Baş giriyor fakat sonra baskı hissediyorum beni tedirgin ediyor devamını getiremiyorumBaş oluyosa tamam zaten ki. Gebelikle ilgili zırvaya hic yorum dahi yapmıyorum.
Gidin tedavi olun önce . Doktor gerek görürse sizin enjektör dediğiniz olay tıpta aşılama olarak geçiyor . Ona uygun tedavi uygulanırYani en yakınım arkadaşım böyle gebe kaldığı için olabilir mi bu düşünceye varmam
Ev tipi çamaşır makinesinde yıkanmış nevresiminizin bile yeterince steril olmadığını düşünürsek hangi uygun ortamda yapacağınızı merak ettim doğrusu.Jinekoloji bunu da geçtim internette hiç böyle bir bilgiye vardınız mi uygun ortamda uygun bir şekilde yapılabiliyor bu dediğim olay ama tabi ki konu bu değil ben arkadaşın neden öyle dediğini merak ettiğim için sordum yani bu şekilde hamile kalan insan çok
Neyi bilmem gerekiyor konu belliYa bilip bilmeden işin aslını yorum yapmayın lütfen
Sağ olun hiç düşünemedik bunu bilmeden yorum yapmayın benceGidin tedavi olun önce . Doktor gerek görürse sizin enjektör dediğiniz olay tıpta aşılama olarak geçiyor . Ona uygun tedavi uygulanır
Yani bunun neresi size komik geldi sizin hiç boşluğa düştüğünüz an olmadı mı yani insanlık hali başınızda belki de bu hastalık yok diye bu kadar rahat açık fikirli sinizKendisi anestezi uzmanı ama enjektörle hamile kalacak tüp bebek merkezleri bunu nasıl düşünemedi ya
22yasinda anestezi uzmani olmak mumkun mu? Mümkun ise nasil hala Boyle cahil olabiliyorsunuz ?Anestezi uzmanıyım eğer bir kaç olumlu bir şey alsaydim bunu yapacaktım ama yapmamak daha doğru öncelik atlatmak sanirim
Burda son gülen iyi gülüyor yalnızAjsjsh
Çok yanlış anlasildigim içindir işine bakBurda son gülen iyi gülüyor yalnızkonu silmek yasak.
Hah uzmanlık kolay mı herhangi bi iste bu kadar yav.22yasinda anestezi uzmani olmak mumkun mu? Mümkun ise nasil hala Boyle cahil olabiliyorsunuz ?
Ya cidden cahil olsaydım gidip direkt yapardım kimseye sorup danışmadan anlıyor musunuz buraya yazmam da ki sebepte buydu ama görüyorum ki çok da fikir alınacak bir yer değil genelde yapıcı olmak yerine yermek için konuşuyorsunuz bem sordum sizde soylediniz bitti gitti neyin uzatmasi hala ya22yasinda anestezi uzmani olmak mumkun mu? Mümkun ise nasil hala Boyle cahil olabiliyorsunuz ?
Kiz anlamadimHah uzmanlık kolay mı herhangi bi iste bu kadar yav.
Ben de onu diyorum. Ben ve devrik cümlelerimKiz anlamadim
Anestezi uzmani olmak icin baya bir okumak gerekiyormus. Merak benimkisi
Bende yine benim türkcem sorun herhal dedimBen de onu diyorum. Ben ve devrik cümlelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?