Enjekte ile gebelik

Cahillikten değil insanın bir an boşluğa düşüp de yapamayacağı bir şey yok çoktan tedavi olmuştum eşim kabul etmediği için bu durumdayım sadece bilgi almak istedim bu
Bakk hepimiz bebek için uğraşıyoruz o konuda anlıyorum en saçma şey bile bı an mantıklı geliyor. Amaa bunun yolu bu değil inanın sizin öncelikli düşünmeniz gereken başka şeyler var.
Eşinizi ikna edin sonuçta bebek tek başına olan birşey değil. Hem kendinizi hemde bebeğinizi riske atmayın derim

Hele bi ilk önce sevişinde bebek kalsın içinize penis alamıyorsunuz çocuk nasıl doğurucaksınız

Tedavi kabul etmeyen dar beyinli kocayı boşa önce
Birazda bulunduğum yer de bu konuyla ilgili hiç bir şey yok ondan çaresiz kaldık ama dilatör parmak egzersizleri bunları çok basit yapabiliyorum eşli deneme çok yapamadım ama baş kısmını alabiliyorum sadece devamında baskı oluşuyor o baskı geçse bitecek gibi

Baş oluyosa tamam zaten ki. Gebelikle ilgili zırvaya hic yorum dahi yapmıyorum.

Yani en yakınım arkadaşım böyle gebe kaldığı için olabilir mi bu düşünceye varmam
Gidin tedavi olun önce . Doktor gerek görürse sizin enjektör dediğiniz olay tıpta aşılama olarak geçiyor . Ona uygun tedavi uygulanır

Ev tipi çamaşır makinesinde yıkanmış nevresiminizin bile yeterince steril olmadığını düşünürsek hangi uygun ortamda yapacağınızı merak ettim doğrusu.

Gidin tedavi olun önce . Doktor gerek görürse sizin enjektör dediğiniz olay tıpta aşılama olarak geçiyor . Ona uygun tedavi uygulanır
Sağ olun hiç düşünemedik bunu bilmeden yorum yapmayın bence
Kendisi anestezi uzmanı ama enjektörle hamile kalacak tüp bebek merkezleri bunu nasıl düşünemedi ya
Yani bunun neresi size komik geldi sizin hiç boşluğa düştüğünüz an olmadı mı yani insanlık hali başınızda belki de bu hastalık yok diye bu kadar rahat açık fikirli siniz

22yasinda anestezi uzmani olmak mumkun mu? Mümkun ise nasil hala Boyle cahil olabiliyorsunuz ?
Ya cidden cahil olsaydım gidip direkt yapardım kimseye sorup danışmadan anlıyor musunuz buraya yazmam da ki sebepte buydu ama görüyorum ki çok da fikir alınacak bir yer değil genelde yapıcı olmak yerine yermek için konuşuyorsunuz bem sordum sizde soylediniz bitti gitti neyin uzatmasi hala ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…