Heyy Girlss do you listen new album of Nilüfer???????????
I like 12DÜET..I think this is good performance
hoşgeldinnnzz inşallah çok faydalı olacak buna eminim sizlerin sayesinde [/QUOTE
thank you.....:)
hoşgeldinnnzz inşallah çok faydalı olacak buna eminim sizlerin sayesinde [/QUOTE
good night 1 am going
good by ı will came in here tomorrow
hi girls....:79: l think this topic will be very useful... l am an english teacher.. if you need help, i am here
When you listen it,Tell us their thoughtsi will listen tomorrow
İnşallah faydalı olur çünkü hepimiz yıllardır ingilizce eğitimi almış olmamıza rağmen söyleyebildiğimiz tek şey sanırım what is your namehoşgeldinnnzz inşallah çok faydalı olacak buna eminim sizlerin sayesinde [/QUOTE
Bize okul zamanında (ki hala buna devam ediyoruz ünversitede)kendimizi ifade etmek ingilizce konuşmak yada yazmak hakkında pek bir şey öğretmediler sadece gramer yüklediler yıllarca...
Bizde yarım yamalakda olsa artık biryerden başlamaya karar verdik birbirimizin hatalarını düzelte düzelte ilerleyeceğiz en azından iki gün sonra ingilizce için bir sınava gireceğimiz zaman juri karşısında 2 çift laf edelim ve işimiz konusunda bize yardımcı olsun diye ümit ediyoruz
I am wait you honey,have a good night:)
Thank you:)Our english is not very good but we try to develop it together
If you help us,we will be glad:)because we must need our english.
you can improve it by just doing practice..l think your english is not bad. the most important thing for you is vocabulary, you need to enhance it.
i love to speak english.my eng. is not bad but got to be better
türkçe anlatmam daha iyi olacak sanırım.
gramer de önemli tabi ama özellikle konuşma dili için kelime ve pratik önemlidir.
kelimeleri unutmamak için akılda kalıcı şekilde öğrenebilirsin ezberleyince unutuluyor çünkü. mesela cümle içinde kullanarak evet biraz külfetli ama emin ol hiç unutmuyorsun ben lise de hep bu yöntemi uygulardım. mesela logical mantıklı demek. çok deli dolu saçma düşünceleri olan bi arkadaşın vardır ayşe isn't a logicl girl diye kullanırsan akılda kalıcı olur....
bulabilirsin nette aratsan bile çıkar. bazı kelimeler birebir türkçeye çeviriliyor malesef bu yüzden şarkı dinlemek ingilizce film izlemek falan kulak dolgunluğu açısından çok iyi olur.
ahahahaso much exaggeration but nevertheless thank u
Yardımların fikirlerin için teşekkür ederim inşallah güzel bir ingilizceye sahip olacağız arkadaşlarımızla...
Buradan birbirimize destekçi olacağız.Zamanını ayırıp o değerli fikirlerinizi bir öğretmen olarak bizden esirgemediğiniz için tekrar teşekkür ederim iyi akşamlar:80::80:
rica ederim.........
rica ederim cnm ne demek. ustelik bu yazdigim kurallar hepinizin cok iyi bildigi seyler. sadece farkindalik eksikligi var. otomatiklesmemis kullanimlari. burda bunlara dikkat cekerek kafanizda yerlesmesini saglamaniz lazim. bu topigin en buyuk faydasi bu olur sizin icin.
ben yine ugrarim. ya da olmadi siz beni durtersiniz mesajla fln...
ayrica!!! erasmus yapma imkani olan arkadaslar; lutfen sevgiliniz vs icin boyle bir firsati tepmeyin. erasmus yapmamis bir universite ogrencisi hayatinin firsatini kacirmis demektir. hem dil acisindan hem de deneyim. ben hayatimin en guzel bir yilini erasmus surecinde yasadim. hala da ozlerim. bana kattiklarini saymakla bitiremem. kizlar genellikle sevgililerini geride birakmamak icin basvurmuyorlar bile. size diyecegim; eger erasmusa gideceginiz yil sevgilinizle evlenme ihtimaliniz yoksa hic arkaniza bile bakmadan gidin. iliskiniz kuvvetliyse dondugunuzde kaldiginiz yerden devam edersiniz. degilse zaten kuvvetli olmayan bir iliski icin erasmustan vazgecilmez. inanin bu firsat kacirilmamali. elimden gelse her yil erasmus olurdum baska bir ulkede. o kadar yani...
Yardımların fikirlerin için teşekkür ederim inşallah güzel bir ingilizceye sahip olacağız arkadaşlarımızla...
Buradan birbirimize destekçi olacağız.Zamanını ayırıp o değerli fikirlerinizi bir öğretmen olarak bizden esirgemediğiniz için tekrar teşekkür ederim iyi akşamlar:80::80:
Hayce I think it is time to sleep.I will wake up early in tomorrow and I will meet my friends
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?