• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

English topic!!Let's come here!!!!

buarada biomedical engineering ise bolumun belcika gent univesitesiyle anlasmaniz olabilir belki de.. bu univ bu alanlarda cok unlu ve basarili..
ayrica anlasmaniz yoksa bile sen veya mumkunse erasmus koordinatorunuz anlasma yapmayi teklif edebilirsiniz bu okula. cok iyidir yani. ve harika bir erasmus sistemi ve network u vardir. tavsiye ederim...
belçikada dil açısından zorlanabilirm sanırım ama bu ihtimalide değerlendireceğim..Dediğin gibi ben daha ayrıntılı bir araştırma yapmam lazım bu konuda

my lover is soldier ı long for him:78:

I'm with you,How many days left for him to come?

Which department and which university???

Son düzenleme:
belçikada dil açısından zorlanabilirm sanırım ama bu ihtimalide değerlendireceğim..Dediğin gibi ben daha ayrıntılı bir araştırma yapmam lazım bu konuda

I'm with you,How many days left for him to come?

Which department and which university???

thank you my honey :70:
77 days

sinop üniversity mathematics department

analiz dalındayım matematiğin

bu sfer bişey annamadım yaa:30:
patient hasta değil mi
petty officer:26:
proud:26:

patient kelimesini siim'in de dediği gibi sabırlı olma anlamında kullandım.petty officer astsubay demek yani benmki de bi yerde asker durumumuz aynı gibi onn için yazmştm.proud kelimesi yerine pride kullanmam gerekirdi sen yazınca farkettim. o da gurur anlamında :61:

patient kelimesini siim'in de dediği gibi sabırlı olma anlamında kullandım.petty officer astsubay demek yani benmki de bi yerde asker durumumuz aynı gibi onn için yazmştm.proud kelimesi yerine pride kullanmam gerekirdi sen yazınca farkettim. o da gurur anlamında :61:

teşekkürler tatlım

ı am very happy thank you

allah sabır versin çok zor gerçekten canım:2:

Your english is very fluently,How do you develop it?
I dont understand

thank you :69:

annadım biz sabırlı olacağız :49:

Kızlar işiniz gerçekten çok zor Rabbim yardımcınız olsun:70::70:

hi girls....:79: l think this topic will be very useful... l am an english teacher.. if you need help, i am here:34:

Heyy Girlss do you listen new album of Nilüfer???????????

I like 12DÜET..I think this is good performance

Back