Yes I am a student in university.
This is very big love
You love each other with passion
I congratulate you![]()
ı am a master student in üniversity:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yes I am a student in university.
This is very big love
You love each other with passion
I congratulate you![]()
belçikada dil açısından zorlanabilirm sanırım ama bu ihtimalide değerlendireceğim..Dediğin gibi ben daha ayrıntılı bir araştırma yapmam lazım bu konudabuarada biomedical engineering ise bolumun belcika gent univesitesiyle anlasmaniz olabilir belki de.. bu univ bu alanlarda cok unlu ve basarili..
ayrica anlasmaniz yoksa bile sen veya mumkunse erasmus koordinatorunuz anlasma yapmayi teklif edebilirsiniz bu okula. cok iyidir yani. ve harika bir erasmus sistemi ve network u vardir. tavsiye ederim...
my lover is soldier ı long for him:78:
my lover is soldier ı long for him:78:
belçikada dil açısından zorlanabilirm sanırım ama bu ihtimalide değerlendireceğim..Dediğin gibi ben daha ayrıntılı bir araştırma yapmam lazım bu konuda
I'm with you,How many days left for him to come?
Which department and which university???
ı am a master student in üniversity:26:
thanks siimyou're right
![]()
very difficult to be away from him.we must be patient...
my love is petty officer, he is soldier... I'm proud of him
![]()
thank you my honey![]()
77 days
sinop üniversity mathematics department
analiz dalındayım matematiğin
You aren't be sad
He will come and you will be happy
bu sfer bişey annamadım yaa
patient hasta değil mi
petty officer:26:
proud:26:
the days will pass and then you will reach him
Your department is very good![]()
bu sfer bişey annamadım yaa
patient hasta değil mi
petty officer:26:
proud:26:
canım sanırım burada hoş görülü,sabırlı anlamında kullanmış arkadaşımız![]()
patient kelimesini siim'in de dediği gibi sabırlı olma anlamında kullandım.petty officer astsubay demek yani benmki de bi yerde asker durumumuz aynı gibi onn için yazmştm.proud kelimesi yerine pride kullanmam gerekirdi sen yazınca farkettim. o da gurur anlamında![]()
Your english is very fluently,How do you develop it?patient kelimesini siim'in de dediği gibi sabırlı olma anlamında kullandım.petty officer astsubay demek yani benmki de bi yerde asker durumumuz aynı gibi onn için yazmştm.proud kelimesi yerine pride kullanmam gerekirdi sen yazınca farkettim. o da gurur anlamında![]()
I dont understand
thank you![]()
annadım biz sabırlı olacağız![]()
aynen öyleee![]()
hi girls....:79: l think this topic will be very useful... l am an english teacher.. if you need help, i am here![]()