içinizde english homöe perde veya tul kullanan var mı??
kalıtelı mıdır? bırde yıne english home da hazır perdeler var onlardan kullanan var mı?
ben cok begendım ama bırde sızlere sorayım dedım kullanan varsa lutfen cevap versın olur mu??
bu tarz perdelere bayılıyorum çok güzel olmuş kızının odasının perdesi son derece başarılı olmuş sen kaç mt ve ne kdara aldın canım kumaşını bende english home perdelerini çok merak ediyorum
İyi ki açmışsın bu konuyu bende oradan almayı düşünüyorum. Halam mutfağında kullanıyor. Gayet hoş duruyor. Çokta beğenerek aldı. Şimdilik memnun bana da tavsiye ediyor.
bu tarz perdelere bayılıyorum çok güzel olmuş kızının odasının perdesi son derece başarılı olmuş sen kaç mt ve ne kdara aldın canım kumaşını bende english home perdelerini çok merak ediyorum
tülün metresı 7,5 tu canım %50 ındırım vardı. fonun metresını hatırlamıyorum ama oda cok pahalı degıldı
ben cok begenerek aldım. bu gun taçta baktım perdelere ama ınanılmaz pahalı orada da %50 ındırım olmasına ragmen
bır salon perdesı ıcın 900 lıra fıyat cıkardı yuhhh dedım. benım ıkı camım var bır odamda bırı 2.60 dıerı 1.50 fon ve tul hepsı
257 lıra tuttu. annem guneşlık almış onu kullanıcam. bu oda daha sonra cocuk odası olabılır gıbısınden bu tarzda bır perde aldım.
ama ben daha evlı degılım ve fotograf bır blogdan alıntı canım benım degıl yanı daha dıkılecek
İyi ki açmışsın bu konuyu bende oradan almayı düşünüyorum. Halam mutfağında kullanıyor. Gayet hoş duruyor. Çokta beğenerek aldı. Şimdilik memnun bana da tavsiye ediyor.
gercekten mı canım ne guzle kullanan bırını buldum sonunda pekı yenı mı aldı?? bırde tul mu yoksa fon mu?
bırde hazır perdelerı var acaba onlar nasıl olur??
gercekten mı canım ne guzle kullanan bırını buldum sonunda pekı yenı mı aldı?? bırde tul mu yoksa fon mu?
bırde hazır perdelerı var acaba onlar nasıl olur??
Ben oturma odamın tülünü ve fon perdesini english homedan yaptırdım. Ölçüyü alıp kendim belirtmiştim teraddütteydim ama cok kısa bir sürede teslim ettiler. Kalıp gibi tam olarak camıma oturdu.. İnce durdugundan tülden süpheliydim ama yıkadım hicbir sorun olmadı(yırtılır diye korkuyordum).