Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben kendime çift kişilik süpper bir pamuk saten nevresim takımı kaptım,normalde 110 lira iken 70 küsür liraya aldım.hemde pamuk saten! hemen bakın çok güzel nevresimler, yastıklar, örtüler,havlular,bilimum ev tekstili var. tarzı ise ingiliz kırevi tarzında. şöyle birkaç örnek foto koyalım.
Eki Görüntüle 149365 Eki Görüntüle 149364 Eki Görüntüle 149363 Eki Görüntüle 149362
merhaba alex83. bana özelden yamışsın canımcevap yazdım ama yollayamadım, mesaj sayımın 100den fazla olması lazımmış:/
ben kadıköydeki english home dan aldım. 1 çarşaf, 1 nevresim ve 2 yastık kılıfından oluşuyo. ama 4 yastık kılıfı isteyenler ayrıca 2 yastık kılıfı daha alıp ekleyebiliyo takıma. öyle bi sistem var,istediğiniz desenlerden takım da yapabiliyosunuz isterseniz.
Çok kaliteli ismi ingiliz ama yerli üretim.Ben Egepark Balçova'ya her gittiğimde uğrarım. İstanbul Sefaköy'de
armonia alışveriş merkezinde outlet mağazası var.Orada indirim yapıyorlar belirli ürünlerde.
çok iyi oldu bu söylediğin . bana çok uzak ama yolumu o taraflara düşürmem gerekecek bu çeyiz alışverişi için.. sağol canım!