• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

english home'da ev testili ürünlerinde indirim var!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi noraz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

noraz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
520
20
118
İstanbul
$images.jpg $images (1).jpg $images (2).jpg $images (3).jpg

Son düzenleme:
kızlar ben kendime çift kişilik süpper bir pamuk saten nevresim takımı kaptım,normalde 110 lira iken 70 küsür liraya aldım.hemde pamuk saten! hemen bakın çok güzel nevresimler, yastıklar, örtüler,havlular,bilimum ev tekstili var. tarzı ise ingiliz kırevi tarzında. şöyle birkaç örnek foto koyalım.

Eki Görüntüle 149365 Eki Görüntüle 149364 Eki Görüntüle 149363 Eki Görüntüle 149362

norazcım nerdeki english home dan aldın

merhaba alex83. bana özelden yamışsın canımcevap yazdım ama yollayamadım, mesaj sayımın 100den fazla olması lazımmış:/

ben kadıköydeki english home dan aldım. 1 çarşaf, 1 nevresim ve 2 yastık kılıfından oluşuyo. ama 4 yastık kılıfı isteyenler ayrıca 2 yastık kılıfı daha alıp ekleyebiliyo takıma. öyle bi sistem var,istediğiniz desenlerden takım da yapabiliyosunuz isterseniz.

merhaba alex83. bana özelden yamışsın canımcevap yazdım ama yollayamadım, mesaj sayımın 100den fazla olması lazımmış:/

ben kadıköydeki english home dan aldım. 1 çarşaf, 1 nevresim ve 2 yastık kılıfından oluşuyo. ama 4 yastık kılıfı isteyenler ayrıca 2 yastık kılıfı daha alıp ekleyebiliyo takıma. öyle bi sistem var,istediğiniz desenlerden takım da yapabiliyosunuz isterseniz.

teşekkür ederim cnm.ben de avrupa yakasındayım. gidip almak lazıl ya bir an önce cok uygunmuş fiyatı:82:

indirim sadece nevresim takımlarında var,iki modelde geçerli. malesef bende bi hevesle gitmiştim bişi almadan çıktım. bu markanın şöle %50 indirimi falan olmuyormu?

english homea bayılıyorum. her girdiğimde küçük de olsa bişey almadan çıkamıyorum

evet ya ben de çok seviyorum tarzını. hem de fiyat açısından çok pahalı değil. elişi ürünler de çok güzel..

kızlar bugün bi arkadaşımla english home ' a gittik, başaka bi şubesine. pike takımları gelmiş, 40 küsür liraya pike ve 4 yastık kılıfı aldı. bence iyi fiyat, hem de renkleri çok hoştu, mavili, açık kahveli, romantik desenli işte bildiğimiz english home.

Çok kaliteli ismi ingiliz ama yerli üretim.Ben Egepark Balçova'ya her gittiğimde uğrarım. İstanbul Sefaköy'de
armonia alışveriş merkezinde outlet mağazası var.Orada indirim yapıyorlar belirli ürünlerde.

Çok kaliteli ismi ingiliz ama yerli üretim.Ben Egepark Balçova'ya her gittiğimde uğrarım. İstanbul Sefaköy'de
armonia alışveriş merkezinde outlet mağazası var.Orada indirim yapıyorlar belirli ürünlerde.

çok iyi oldu bu söylediğin . bana çok uzak ama yolumu o taraflara düşürmem gerekecek bu çeyiz alışverişi için.. sağol canım!

ben de bayılıyorum englısh home a anneler gununde yatak
ortulerınde yude 50 ındırım vardı ama ben 3hafta once yatak örtusu almştm çok şirin cici şeyler ama nevresım takımları da cok tatlıı ben de nevreısm takımlarımı ordan almayı planlıorum perdeler de cok hoss :49:

English home bayılıyıorum ama bizim şehrimizdeki english home e herşey gelmiyor sinir oluyorum tabloları yok meselaaa
yada ev süs eşyalarından her çeşit yok..
şimdi sitelerinde online alışveriş açacaklarmış onu bekliyorum dört gözle....

ulha Natrel Ev Tekstili

Çulha Natürel Ev Tekstili olarak kendi mağazamızda sattığımız ürünlerin tamamı denizlinin buldan ilçesinde üretilmektedir. Buldan 3000 yıllık dokuma kültürüne sahip olup, Anadolu da tekstilin başlangıç noktalarından biri kabul edilir. Özgün ürünlerin her birini, yörenin el sanatı ile bütünleştirmekte ve ev yaşamının her alanında keyifli kullanılacak ürünler ortaya çıkarmaktadır. 80 yıllık tezgâhlarda geleneksel yöntemler ile üretilmiş Kara tezgâh dediğimiz tezgâhlarda üretilen havlular sağladığı yapıları nedeniyle modern havluların sağlayamadığı sıcak ve yumuşak tutuma sahiptir. Özgün ve yenilikçi vizyonuyla her zaman en iyi olmayı hedefleyen firmamız, Ev Tekstili sektöründe sağlam ve güvenilir bir isim yaratmaya çalışmaktadır. Temel felsefesi En Kaliteli ve En Yeni Ürünleri herkesten önce değerli müşterilerine sunmaktır. Mağazamızda birinci kalite ev tekstili ürünleri, Havlu, Bornoz, Organik Havlu, Peştamal, Peştamal Bornoz, Mutfak Havlusu, Pike, Pike Takımı, Nevresim Takımı,İpek Masa Örtüsü,El Dokuması Kök boyası Masa örtüleri,İpek Fular ve Şal,Pamuklu Masa Örtüleri, Koltuk Kılıfı, Koltuk Şalı, Buldan İpeği Masa Örtüsü, Fiskos, Perde, Kırlent vs.. Ürünler stoklarımızda bulunmaktadır.

Back