wallahi ben bayıldımmmmEnglish home Wedding Gelinlik Seti... Ben bu ürünü begendim Fakat bunu ben çeyiz yatak örtüsü olarak kullanmayı düşünüyorum. Hani kafamızda hep beyazdırya gelin yatak örtüsü Sizcee bu nasıll?????Ürünün içerisindekiler;Yatak örtüsü ve 2 yastık kılıfı, çarşaf,nevresim, 4 yastık kılıfı, dekoratif yastıktan oluşan 10 parçalı çift kişilik wedding set Fiyatıda turkcellilerde kampanya oldugundan % indirimle 450 tl.Eki Görüntüle 301354
English home Wedding Gelinlik Seti... Ben bu ürünü begendim Fakat bunu ben çeyiz yatak örtüsü olarak kullanmayı düşünüyorum. Hani kafamızda hep beyazdırya gelin yatak örtüsü Sizcee bu nasıll?????Ürünün içerisindekiler;Yatak örtüsü ve 2 yastık kılıfı, çarşaf,nevresim, 4 yastık kılıfı, dekoratif yastıktan oluşan 10 parçalı çift kişilik wedding set Fiyatıda turkcellilerde kampanya oldugundan %25 indirimle 450 tl.Eki Görüntüle 301354
Yani bende illa beyaz olsun diretmiyorum içime çok sindi ama iştee kararsızz kalıyorum maalesefwallahi ben bayıldımmmm
illaki beyaz olmak zorunda değil, ki bence bu yatak örtüsü o tüllü beyazlardan çok daha şık ve her zaman da kullanabilirsin...
Evet kalitesinden yana memnun kalacagımdan eminim.Canım benim bende daha once bunun gibi bir takım almıştım ve resmen aşık olarak aldım
kesinlikle alhiç pişman olmazsın kalitesi şıklığı tartışılmazz
bence beyaz örtülerin modası geçti bile... ben kendime siyah aldım..dantelli. orda katalogdan baktım.bayanlar alma desede bnm bi hevesim vardı aldım.. sonra ordakiler görünce çok çok güzel oldugunu gördüler..üstünede krımızı küçük bi yastık yaptırdım..kızlar gerçektne muhteşeeeeem.. dantelini güzel seçmek önmli.. gerçkten beyazlar kalmadı artık.... bu senin baktıgında bence güzel..güle güle gnlerde kullanmak nasip olsun
Evett yaa benimde içime sindi aslında..bence harika al canım ,çok da rahat kullanırsın..çok güzel..
Canım dogru diyorsun ama çok şatafatlı sevmiyorum Ve ben kullanışlı olmasından yanayım daha çokcanım tabiki illa beyaz şart değil ama çooook daha güzel bişi bulabilirsin bence ne örtüler var bunuda almak istiosan al ama yatağına sereceğin ilk örtü bu olmamalı bana göre tabi zevk senin :)
canım ben bunun aynısının beyazını aldım. çok harika bir set bayılarak aşık olarak aldım diyebilirim. pembe niye almadın dersen renkli nevresimim çok fazlaydı beyaz sadece bir tane vardı bu da beyaz olsun dedim yoksa pembesi de harika bence. gelin yatağına da serersin harika durur. benim düğünüm yazın olacak ama dayanamayıp görgüsüz gibi bunu sererim yaz günü diye korkuyorum :))
Evet senin çeyizlerine baktım canım yatak odası için gerekli çogu şeyi english homeden almışssın Hepsi çok güzel Güzel günlerde kullanırzz inş.:16ayrıca fiyatı da çok uygun ben 600 civarı bi şeye almıştım 550 miydi neydi ama yanında 6 kişilik yemek takımı vermişlerdi ki ihtiyacım yoktu indirim yapsalar daha iyiydi hıhh :))
İşte bu yüzden çok kararsız kaldım cnm Çünkü bunu alırsam öylee tekrardan gelin yatak örtüsü almayı düşünmüyorum. Acaba buda çok sade demektende kendimi alamıyorumCanım bu da güzel hoş bi model kaliteside sprdir eminşm ama sanki böyle daha süslü oluyo fırfırlı bu daha çk gnlk kullanım için tülden taşlı fALn alsan daha mı güzel olur ki
Aynen resimde gözüktüğü gibi gerçekten canım çok şık amaa çok sadeee gibi geliyor...Off bu kararsızlık..tabiki zevk meselesi kızlar ama ben gelnlk yatak örtüleri piyasadan kalksn istiorm görmeye bile tahammülüm yok heralde, bence bu takım gayet hoş daha soft görünüo
ilk yatak örtün de bence bu 0labilir gayet şık, beyaz bi yatak odasıylada tercih edersen harika olurrr
Evet yatak örtüleri sırf gösteriş gibi. Bunu kullanabilirimm rahatlıkla.. O yüzden bunu tercih etmeyi düşünüyorum. Çok sagolll canımmm benimne kdr sadelk o kdr şıklık cnm bence, öle çok gösterişli seyler çok abartı ve demode bence, güzel seçim bu
sanırm bende şık bi pike takımı alıcam yada sade açık tonlarda bi yatak örtüsü, diğerlerini yıkaması zor sermesi zor kaldırıp toplaması zor çok bayılarak alanlar bile tavsiye etmio evlendkten sonra
Iyyyyy altın varaklımıı Aslaaaa. hiç tarzım değilll Yatak odamıda beyaz istiyorum zaten canım. Sade bir model tercihim.ya canım zevk meselesi tabii ama o gelinlik gibi olanlar inan ki çok sevimsiz geliyor benim gözüme.
hiç modern değil bi kere ama benim tarzım dersen; altın varaklı yatak odası alıcam altın yaldızlı yatak örtüsü isterim dersen bi şey diyemem. ona da o yakışır çünkü. ama eğer modern bi yatak odası düşünüyosan zaten çok alakasız duruyor süslü yatak örtüleri.
bir de bir kaç arkadaşta gördüm burda forumda markası taç sanırım gri ve pembe tonlarında parlak yatak örtüleri var. kapitone gibi dikişli üstü onlar da çok şık. yine de bu ürünü git english home'da gör derim evet fırfırlılara göre sade ama inan hiç basit değil. yastık kenarları ve yorganın üste gelen kısmı dantelli kırlentiyle falan çok hoş duruyor hele de yatak odanı beyaz düşünüyorsan muhteşem olur emin ol
Aynenn bende öyle düşünüyorum canım Taçın şu modelini begenmiştim aslında ama fakatt kullanışlıgı olmadıgından tercih etmedim yani almayı düşünmüyorumGüzelmiş... Ben biraz gereksiz ve kullanışsız görüyorum o çok fazla abartılı ve süslü olan yatak örtülerini, ki çoğu kişi fazla kullanamadığından yakınıyor.İlla beyaz olacak diye takıntılı olmamak lazım bence gelin yatak örtüsünde, beğendiysen gayet olabilir bu da çeyizlik yatak örtüsü. Ama tam olarak içine sinmezse de yine uzun süre kullanabileceğin daha şıkır şıkır, daha süslü bir şeyler de bakabilirsin
cnm mesela ben bu yatak odasını beğendm örtü olarak da bunu aldm bile linensten hem günlk hemde şık bence, olmadı sende sonradan daha gösterişli istersen alabilirsn ama bunu kaçırma bence
Eki Görüntüle 301466
Eki Görüntüle 301469 Eki Görüntüle 301470
Canım bu yatak odasını aldınmı Gayet güzel Nekadar fiyatı.. Yatak odası da Yatak örtüsüde???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?