heh bak dediklerim bu angelanil'in aldığı. bunlar da çok hoş oluyor. taç'ın o örtüsüne ben de bayılmıştım ama gerçekte fotoğraftaki gibi durmuyor ince bi şey. fotoğrafta sanki içinde yorgan varmış gibi kalın ve tok durmuş ama gerçekte öyle değil ben baktım
dediğim gibi sade ve asil english home'daki ama biraz daha farklı bi şe istiyosan angelanil'inki de çok hoş ben çok beğenmiştim bakarken. bi kaç kişide daha var forumda lila pembe gibi renkleri de vardı yanılmıyorsam.
evt cnm bunlarn farklı renkleri de var mürdüm vizon gbi ama taş rengi benm için daha iyi olur die düşündm, toptan eline alınca ağır ama serince ince evt, zaten bu nevresimn üstüne serilicek sabah akşam toplanıcak bişi ağır olmaması daha büyük avantaj benm için, kullanan evli kişilerden de çok olumlu yorumlar üzerine kesn almaya karar vermiştm bihterin yatak örtüsüymüş bu dizide fln bi kaç bölümde denk geldim aşkı memnuda:))
zaten ben çok dikkat ederm dizilerdeki nevresmlere yatak odalarına fln hiç gördüğünzmü öle pullu dantelli ben rastlamadm demekki şıklık sadelkle oluo
şimdiden yatak odam yok henüz ama yatak örtüm var olsn napalm
yatak üzernde böle duruo
Bende merak ediyordum bu evgörün mobilyalarını sitede biraz baktım Pek kimse memnun değil gibi.. Sorunlu bir mobilya firmasıymış Ama tabi yerinde görmek lazım canmcnm yatak örtüsünü aldm ilerde alıcam bu yatak odasını, fiyatı 3600tl
evgör sitesinden bakabilrsn enza mobilyanın yatak odası prestij modern die geçio
yatak örtüsü linens dreamer taş rengi 450 lira, bu yaz linensn yatak örtülernde %50 kampanyası vardı 225 e almıstm
Evettt bende karar kıldım aslında english homeda tşk ederim fikirleriniz içinn..heh bak dediklerim bu angelanil'in aldığı. bunlar da çok hoş oluyor. taç'ın o örtüsüne ben de bayılmıştım ama gerçekte fotoğraftaki gibi durmuyor ince bi şey. fotoğrafta sanki içinde yorgan varmış gibi kalın ve tok durmuş ama gerçekte öyle değil ben baktım
dediğim gibi sade ve asil english home'daki ama biraz daha farklı bi şe istiyosan angelanil'inki de çok hoş ben çok beğenmiştim bakarken. bi kaç kişide daha var forumda lila pembe gibi renkleri de vardı yanılmıyorsam.
Katılıyorum canım.. Alıcamm inş.çok gzl bnce...bnmkide beyaz değildi..illa beyaz olcak takıntısıda saçma zaten..yatağına odana ne güzel gidiyosa onu alırsın..sonra alınan o janjanlı gelin örtülerini hep düşünmüşümdür bi süre sonra napıyolar diye..uğraşılmaz yani..bunu her daim kullanırsın..bnde english home ürünlerine bayılıyorum ve pembeye de bayılıyorum..bnce al derim.
Bu rengini çok begendim ya.evt cnm bunlarn farklı renkleri de var mürdüm vizon gbi ama taş rengi benm için daha iyi olur die düşündm, toptan eline alınca ağır ama serince ince evt, zaten bu nevresimn üstüne serilicek sabah akşam toplanıcak bişi ağır olmaması daha büyük avantaj benm için, kullanan evli kişilerden de çok olumlu yorumlar üzerine kesn almaya karar vermiştm bihterin yatak örtüsüymüş bu dizide fln bi kaç bölümde denk geldim aşkı memnuda:))
zaten ben çok dikkat ederm dizilerdeki nevresmlere yatak odalarına fln hiç gördüğünzmü öle pullu dantelli ben rastlamadm demekki şıklık sadelkle oluo
yatak üzernde böle duruo
anaaaammm kızlar bakın ne buldm ben bu sahnesinde görmüştm benmkinin rengi
sahne de sahne ama smdii:))) ednan amca çalışıop
kuzum senin konuyuda saptırdık biraz ama bilgi paylaşıorz mazur görr
benden de bi örnek ben de çeyizimde sermek için bunu alacağım fikirlerinizi bekliyorumm?? hertürlü cevabınıza açığım kızlar
Eki Görüntüle 301641
English home Wedding Gelinlik Seti... Ben bu ürünü begendim Fakat bunu ben çeyiz yatak örtüsü olarak kullanmayı düşünüyorum. Hani kafamızda hep beyazdırya gelin yatak örtüsü Sizcee bu nasıll?????Ürünün içerisindekiler;Yatak örtüsü ve 2 yastık kılıfı, çarşaf,nevresim, 4 yastık kılıfı, dekoratif yastıktan oluşan 10 parçalı çift kişilik wedding set Fiyatıda turkcellilerde kampanya oldugundan %25 indirimle 450 tl.Eki Görüntüle 301354
evt cnm bunlarn farklı renkleri de var mürdüm vizon gbi ama taş rengi benm için daha iyi olur die düşündm, toptan eline alınca ağır ama serince ince evt, zaten bu nevresimn üstüne serilicek sabah akşam toplanıcak bişi ağır olmaması daha büyük avantaj benm için, kullanan evli kişilerden de çok olumlu yorumlar üzerine kesn almaya karar vermiştm bihterin yatak örtüsüymüş bu dizide fln bi kaç bölümde denk geldim aşkı memnuda:))
yatak üzernde böle duruo
Canım öncelikle pembe pembe çokkk ama çok güzel bayıldım.. :)) ÇAlıştığım yere bağlı AVM'de de var English home ama henüz girip bakma fırsatım olmadı. Dışardan gördüm hep abartıdan uzak, sade şık modeller var showroomda.. Seçimin harika hiç düşnmeeBenim yatak odama (düşündüğüm renkleri göz önünde bulundurursak :) uymayacak bi renk ama model duruş süpermişş..
Nazzo bu modeli nerden buldun? Herkesin kendi zevki tabi ama ben buna bayıldıımmmmmmm.. :)) Nedir nerdedir markası nedir bi diyiver hele
English home Wedding Gelinlik Seti... Ben bu ürünü begendim Fakat bunu ben çeyiz yatak örtüsü olarak kullanmayı düşünüyorum. Hani kafamızda hep beyazdırya gelin yatak örtüsü Sizcee bu nasıll?????Ürünün içerisindekiler;Yatak örtüsü ve 2 yastık kılıfı, çarşaf,nevresim, 4 yastık kılıfı, dekoratif yastıktan oluşan 10 parçalı çift kişilik wedding set Fiyatıda turkcellilerde kampanya oldugundan %25 indirimle 450 tl.Eki Görüntüle 301354
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?