English home Wedding Gelinlik Seti

çok gzl bnce...bnmkide beyaz değildi..illa beyaz olcak takıntısıda saçma zaten..yatağına odana ne güzel gidiyosa onu alırsın..sonra alınan o janjanlı gelin örtülerini hep düşünmüşümdür bi süre sonra napıyolar diye..uğraşılmaz yani..bunu her daim kullanırsın..bnde english home ürünlerine bayılıyorum ve pembeye de bayılıyorum..bnce al derim.

evt cnm bunlarn farklı renkleri de var mürdüm vizon gbi ama taş rengi benm için daha iyi olur die düşündm, toptan eline alınca ağır ama serince ince evt, zaten bu nevresimn üstüne serilicek sabah akşam toplanıcak bişi ağır olmaması daha büyük avantaj benm için, kullanan evli kişilerden de çok olumlu yorumlar üzerine kesn almaya karar vermiştm bihterin yatak örtüsüymüş bu dizide fln bi kaç bölümde denk geldim aşkı memnuda:))
zaten ben çok dikkat ederm dizilerdeki nevresmlere yatak odalarına fln hiç gördüğünzmü öle pullu dantelli ben rastlamadm demekki şıklık sadelkle oluo
şimdiden yatak odam yok henüz ama yatak örtüm var olsn napalm

yatak üzernde böle duruo

yok yok bu çok güzel ben ağır durmuyor diye taç'ınkine demiştim :) arkadaş taç'ın velux modelini koymuş ya onun için dedim gerçeği fotoğraftaki gibi durmuyor diye :))

seninkinin bu pembesiyle mor gibisi vardı aşk ı memnuda hatırladım şimdi sen diyince

anaaaammm kızlar bakın ne buldm ben bu sahnesinde görmüştm benmkinin rengi
sahne de sahne ama smdii:))) ednan amca çalışıop

Bende merak ediyordum bu evgörün mobilyalarını sitede biraz baktım Pek kimse memnun değil gibi.. Sorunlu bir mobilya firmasıymış Ama tabi yerinde görmek lazım canm

Evettt bende karar kıldım aslında english homeda tşk ederim fikirleriniz içinn..
Katılıyorum canım.. Alıcamm inş.
Bu rengini çok begendim ya.

anaaaammm kızlar bakın ne buldm ben bu sahnesinde görmüştm benmkinin rengi
sahne de sahne ama smdii:))) ednan amca çalışıop
kuzum senin konuyuda saptırdık biraz ama bilgi paylaşıorz mazur görr

Sorun değilll canımmm paylaşımm içerisindeyimmm.. Hepicinizeeeee tşk ederimmm Fikirlerinizz içinn.. Çok iyi geldinizzz

Son düzenleme:
Benim günlük kullanım için aldığıma benziyor biraz bu Linens'inki. Ben de o çok süslü, yatağa abiye tuvalet giydirmişsin gibi görünen ( ) o örtülerden ziyade daha sade ama gözü yormayacak şekilde az süslü bir örtü düşünüyorum özel yatak örtüm için. Taç'ta filan görmüştüm sanırım, gerçi çoğu markada var bu tarz modeller ve bence daha tercih edilebilir özellikte gerek görüntü gerekse kullanışlılık açısından...

benden de bi örnek ben de çeyizimde sermek için bunu alacağım fikirlerinizi bekliyorumm?? hertürlü cevabınıza açığım kızlar

Canım öncelikle pembe pembe çokkk ama çok güzel bayıldım.. :)) ÇAlıştığım yere bağlı AVM'de de var English home ama henüz girip bakma fırsatım olmadı. Dışardan gördüm hep abartıdan uzak, sade şık modeller var showroomda.. Seçimin harika hiç düşnmee Benim yatak odama (düşündüğüm renkleri göz önünde bulundurursak :) uymayacak bi renk ama model duruş süpermişş..

benden de bi örnek ben de çeyizimde sermek için bunu alacağım fikirlerinizi bekliyorumm?? hertürlü cevabınıza açığım kızlar
Eki Görüntüle 301641

Nazzo bu modeli nerden buldun? Herkesin kendi zevki tabi ama ben buna bayıldıımmmmmmm.. :)) Nedir nerdedir markası nedir bi diyiver hele

Konuk icerik nedeniyle "Ev Tekstili ve Mefruşat" basligina tasinmistir.
Bilginize

canım çok ama çok güzel bana göre sade geldi abartı değil zaten hergün o yastıkları koyucağnı sanmıyorum bence güzel alma imkanının varsa al canım

ben bu rengini alabilirim mesela nilim bunu çok beğeniyorum beyaz yatak odasında çok hoş durur gibi geliyor yada taş rengini alırım bilemiyorum

Canım takımın çok sade, çok şık. Bende beyazından alıcaktım ama bulamadım kalmamıştı hiçbir şubesinde.
Yatak odam pembe olduğu için pembesini almadım. Ama bugün aynı bu set gibi hem gelin seti olarak hemde sonrasında günlük olarak kullanabileceğim bir yatak örtüsü takımı aldım Cevahir AVM'den. Nevresim tk + yatak örtüsü tk 490 tl idi.
Evet dantelliler çok şık duruyor ama günlük kullanıma uygun değil. Bir yatak örtüsüne 1000 tl verip 1 gün örtüp kaldırmak hiç akıllıca gelmiyor. Bence en iyisini yapmışsın, mutlulukla kullan! :)

canım kusuruma bakma geç cevaplıyorum pek girme fırsatı bulamıyorum.. zarahome.com spring summer 2011 kataloğunda var.. cevahir'deki zarahome da bulabilirsin canımm begendigine sevindim..

English Home'dan wedding set aldım ben de. Fotoğrafını bulabilsem koymak isterdim ama bulamadım. 600 TL'den 300 TL'ye düşmüştü, ihtiyacı olanlar bence bu fırsatı kaçırmasın. Palladium'daki English Home'dan aldım ben.

Ben illaki gelin yatağının beyaz olması mecburi taraftarı asla değilim benim pembe aldım mavi aldım yeşil aldım kime ne canım ben odamı nasıl görmek istiyorsam öyle alırım ki bende asla beyaz almayacağım pembe alıcam yada mor kısmetse o nedenle rengide modelide çok hoş canım bence al )::)

çok güzelmiş ama beyaz dahada güzel olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…