english home perde?

sunny66

tipitip
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
1.907
4
683
58
İstanbul
merhaba kızlar. ben kızımın evi için english home dan perde yaptırmayı düşünüyorum. fiyatları diğer markalara oranla oldukça hesaplı. ama kalite konusunda kararsızım. perde modelleri güzel görünüyor aslında. aranızda ordan perde bakan var mı? fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

cnm perdeleri benimde hoşuma gidiyor ama ne kadar sormadım.
birde yatak odası için uygunmuş gibi gelio bana.
fiyatlarını öğrendin mi acaba?

cnm perdeleri benimde hoşuma gidiyor ama ne kadar sormadım.
birde yatak odası için uygunmuş gibi gelio bana.
fiyatlarını öğrendin mi acaba?

ben sadece yatak odası ve mutfak için fiyat aldım. yatak odasında fon ve tülperde ve mutfak için sadece tül olarak 350 civarı bişey tutar dediler. tüller gerçekten yatak odası için çok uygun görünüyor.

english homeun ürünleri çok güzel.renkler çok soft.beğeniyrm ben.bende yatak örtüsü yorgan fln aldm.ama her mağazanın önünden geçirşimde çekio bişiler beni oraya.perdelerde çok güzel görünüo :):)

english homeun ürünleri çok güzel.renkler çok soft.beğeniyrm ben.bende yatak örtüsü yorgan fln aldm.ama her mağazanın önünden geçirşimde çekio bişiler beni oraya.perdelerde çok güzel görünüo :):)

yatak örtülerinden ben de aldım. havlularından ve başka ürünlerini de aldım. hepsi çok güzel görünüyolar aslında ama perde konusunda kararsız kaldım. perdeler güzel görünüyo ama güzel dikiliyo mu onu bilmiyorum işte.

ben perdelerimi english home dan diktirdim kızlar. nisanda kısmetse düğünüm henüz takmadık ama rekleri çok hoşuma gittiği içn tercih ettim umarım kullanımıda güzeldir. 3 oda için 500 lira ödedik .

ben perdelerimi english home dan diktirdim kızlar. nisanda kısmetse düğünüm henüz takmadık ama rekleri çok hoşuma gittiği içn tercih ettim umarım kullanımıda güzeldir. 3 oda için 500 lira ödedik .

güle güle kullan inşallah:nazar: nasıldı sence dikişleri falan güzel mi? bi de bu fiyatın içinde fon var mı yoksa sadece tül mü?

Back
X