Engelliler ve Covid aşı kapsamı

Önce kontrollerinize gidin tabii sizin yerinize karar vermek icin demiyorum asidan önce sizin saglik durumunuzun son hali daha önemli
Bir de kanser öyle bir sey ki 1 ayla bile gidisat degisebiliyor, gerileme de oluyor metastaz da. doktorlar bile öngöremiyorlar o yuzden önceliğiniz rahatsızlığınızı aşmak olmali diye düşünüyorum. Allah korusun asi oldunuz diye diger tetkikleriniz aksarsa hayatınız riske girer ben biraz o acidan düşündüm yanlış anlamayın lütfen. Kanser zor bir süreç, Rabbim tum hastalara şifa versin, içinde size de inşallah.
Moralinizi yüksek tutun, sizi mutlu eden seylere odaklanin evde de yapılabilecek güzel ugraslar var. Yeter ki moral ve motivasyonunuz yüksek olsun

Evet gerçekten öyle bizim icin zaman o kadar önemli ki bende aşı randevumu aldıktan sonra kendimi bu virüsten korumak isterken olan hastalığım sıkıntıya girermi diye kafam karıştı. Kontrollerime öncelik vermem çok daha iyi olacak.
Amin inşallah Çok teşekkür ederim motive eden sozleriniz için

Hanımlar, tüm yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Cevabımızı aldık.

Umarım herkese aşı sırası çabucak gelir de bir an önce kurtuluruz şu illetten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…