Engelli raporu..

Ayol niye atarlandınız ki?
Alın raporu, uzmanlar da onay vermiş dedim.
Farklı bir şey mi dedim Allah Aşkına.
Kusura bakmayın n'olur az önceki hanımefendi sinirlerimi bozdu. Ben de size yüklendim, hakkınızı helal edin.

Yaygın anksiyete deniliyor. Ben çocukken epilepsi geçirdim. Sürekli düşüyordum işte hastaneye koştur dikiş atsınlar eve dön. Sonra da korkmuşum artık yürümeye, yürüyemedim.
Bakın engelli çalıştırdıklarında sizden bir şey beklemezler, herkes bilir durumunuzu ama siz onlara bir şey verirsiniz. Mesela benim kalkmamamı beklerler sizden ama iyi olduğumda kalkıp iş bile görebilirim kötü olduğum zamanlarda kalkamadığımda bir beklentiye girmezler.

şimdi biraz anladım.daha önce epilepsi rahatsızlığı geçirdiğinizi vs söyleyin zaten engelli olduğunuza dair bir durum varsa mutlaka rapor verirler.geçmiş olsun.

Psikolojik hastalıklarada rapor veriyolar diyebiliyorum ben hatta parayla engelli raporu alanı çok duydum

Helal olsun da az önceki arkadaş da kötü bir şey dememiş ki.
Hak yiyorsunuz dedi ben çok üzüldüm ve kızdım bu söylemine bu yaşıma kadar da sağlıktan başka bir şey istemedim ben. Artık yürüyüp insanlardan uzaklaşmak istiyorum. İyileşmeye adım adım giderken de bu basamağı kullanmak istiyorum sadece eğer hakkım değilse de, hayırlısı bu der başka çözüm ararım

Zannederim psikolojik rahatsızlığınız patolojik olmuş artık..

Ama anlayamadığım, epeydir psikolojik olduğunun farkındaymışsınız, bu kadar ileri bir durum söz konusuysa yatmanız gerekir hastanede..Orada rahatsızlığınızla ilgili bir dünya test ve buna uygun tedaviler uygulanacak..

Yaşamınızı bu kadar kalitesizleştiren bir rahatsızlığınızla ilgili neden hastaneye yatmadığınızı merak ettim ben de..

Görme sorunum astigmat demek istediğim diğer kontrollerde yani nörolojik, genel cerrahi vs. işte onlarda bir şey çıkmadı her şey temiz. Ben psikolojik olarak tek başıma yürüyemiyorım mesela sizin bir parmağınızı tutup koşabilirim bile ama hiç tutunmadan adım atamam tek başıma
Ilk defa duyuyorum. Lafin gelisi mi yanimda biri olsun diyorsunuz? Yoksa ciddi ciddi adim bile atamiyor musunuz? Cok gecmis olsun

hayırlısı olsun ınsallah verırler raporunu
neden yuruyemıyorsun sorunun nedır? omurılıkte bır sıkıntımı var? bunlar kontrolde cıkmadımı ortaya

Canım bizim burda kalp hastasina engelli maaşı bagladilar. Her ay bi suru para aliyolar. Kadini gör hasta diyemezsin her düğünde başta göbek atıyo giyim desen o biçim. Sen yürüyemiyorum diyosun destek almadan. Kesinlikle alirsin rapor. Vermezseler hakkini yemis olurlar. Kendini cok iyi savun hakkini birakma.
kalp hastalıgı bırıncı sırada yer alır buarada ıcı senı yakar dısı benı yakar
kımse kımsenın ne oldugunu bılemez cok ayıp yazdıgınız

Elbette psikolojik rahatsızlıklara da rapor verilir ama senin için zor bence.

Ama bence sen ciddi bir ruhsal tedavi görmelisin eğer psikolojik rahatsızlığın fiziksel bir soruna dönüşmüş ise bu sadece bir psikologun halledecegi bir sorun değil ki.

Sanırım is yerlerinin engelli kadrosundan yararlanmak için bu raporu istiyorsun değil mi?

Elbette psikolojik rahatsızlıklara da rapor verilir ama senin için zor bence.

Ama bence sen ciddi bir ruhsal tedavi görmelisin eğer psikolojik rahatsızlığın fiziksel bir soruna dönüşmüş ise bu sadece bir psikologun halledecegi bir sorun değil ki.

Sanırım is yerlerinin engelli kadrosundan yararlanmak için bu raporu istiyorsun değil mi?
Anladıgım kadarıyla evet
cunku ben bır fabrıkada calısıyorum ve ıyı konumdayım . benden bıle ben kadın olmama ragmen bıle bazen bıseyler tasımamı beklıyorlar oluyor yanı ne oalcagı bellı olmuyor.
kaldıkı kasıyerler bunu haydı haydı yaparlar olmadı gıdp yan kasadan sıgaraların oldugu bolumun anahtarını alırlar cogu kasıyer ayakta calısır ustelık.

bende ozel hastaneden bır rapor aldım 3 ay boyunca 1 kg agırlık bıle kaldırmayacagıma daır suanda ısyerımde buna ıstınaden calısıyorum

Yanlis anlamayin da diger konulariniza baktim gayet yuruyor geziyormussunuz. Sizin sorunuzun OKB. Engelli raporu vermezler ki vermemeleri de gerekiyor. Cunku siz engelli degilsiniz.
Daha once calistiginiz bir is varmis. Bu rapora ihtiyaciniz yokken neden almak istiyorsunuz?
Engelli olan vatandaslarimiz da sinava giriyorlar. Sadece engelli kontenjani var. Baskasinin yerine bu hakki almaniz hic etik degil..

sana tamamen hak veriyorum...

X