Kusura bakmayın n'olur az önceki hanımefendi sinirlerimi bozdu. Ben de size yüklendim, hakkınızı helal edin.Ayol niye atarlandınız ki?
Alın raporu, uzmanlar da onay vermiş dedim.
Farklı bir şey mi dedim Allah Aşkına.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kusura bakmayın n'olur az önceki hanımefendi sinirlerimi bozdu. Ben de size yüklendim, hakkınızı helal edin.Ayol niye atarlandınız ki?
Alın raporu, uzmanlar da onay vermiş dedim.
Farklı bir şey mi dedim Allah Aşkına.
Helal olsun da az önceki arkadaş da kötü bir şey dememiş ki.Kusura bakmayın n'olur az önceki hanımefendi sinirlerimi bozdu. Ben de size yüklendim, hakkınızı helal edin.
Yaygın anksiyete deniliyor. Ben çocukken epilepsi geçirdim. Sürekli düşüyordum işte hastaneye koştur dikiş atsınlar eve dön. Sonra da korkmuşum artık yürümeye, yürüyemedim.
Bakın engelli çalıştırdıklarında sizden bir şey beklemezler, herkes bilir durumunuzu ama siz onlara bir şey verirsiniz. Mesela benim kalkmamamı beklerler sizden ama iyi olduğumda kalkıp iş bile görebilirim kötü olduğum zamanlarda kalkamadığımda bir beklentiye girmezler.
Hak yiyorsunuz dedi ben çok üzüldüm ve kızdım bu söylemine bu yaşıma kadar da sağlıktan başka bir şey istemedim ben. Artık yürüyüp insanlardan uzaklaşmak istiyorum. İyileşmeye adım adım giderken de bu basamağı kullanmak istiyorum sadece eğer hakkım değilse de, hayırlısı bu der başka çözüm ararımHelal olsun da az önceki arkadaş da kötü bir şey dememiş ki.
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah öyle olurşimdi biraz anladım.daha önce epilepsi rahatsızlığı geçirdiğinizi vs söyleyin zaten engelli olduğunuza dair bir durum varsa mutlaka rapor verirler.geçmiş olsun.
Para mı vermeliyim yani?Psikolojik hastalıklarada rapor veriyolar diyebiliyorum ben hatta parayla engelli raporu alanı çok duydum
Hayır belli kişileri ayarlıyıp psikolojik rahatsızlıktan hikayeden rapor almak demek istedimPara mı vermeliyim yani?
Ben onu heyet raporu diye biliyorum...Psikolojik hastalıklarada rapor veriyolar diyebiliyorum ben hatta parayla engelli raporu alanı çok duydum
Hah işte heyet raporuBen onu heyet raporu diye biliyorum...
Yok ya yarın görecek zaten beni uygun görürlerse artıkHayır belli kişileri ayarlıyıp psikolojik rahatsızlıktan hikayeden rapor almak demek istedim
Ilk defa duyuyorum. Lafin gelisi mi yanimda biri olsun diyorsunuz? Yoksa ciddi ciddi adim bile atamiyor musunuz? Cok gecmis olsunGörme sorunum astigmat demek istediğim diğer kontrollerde yani nörolojik, genel cerrahi vs. işte onlarda bir şey çıkmadı her şey temiz. Ben psikolojik olarak tek başıma yürüyemiyorım mesela sizin bir parmağınızı tutup koşabilirim bile ama hiç tutunmadan adım atamam tek başıma
Ben engelli raporu diyebiliyorum canım heyet raporuyla maaş alınmıyorBen onu heyet raporu diye biliyorum...
kalp hastalıgı bırıncı sırada yer alır buarada ıcı senı yakar dısı benı yakarCanım bizim burda kalp hastasina engelli maaşı bagladilar. Her ay bi suru para aliyolar. Kadini gör hasta diyemezsin her düğünde başta göbek atıyo giyim desen o biçim. Sen yürüyemiyorum diyosun destek almadan. Kesinlikle alirsin rapor. Vermezseler hakkini yemis olurlar. Kendini cok iyi savun hakkini birakma.
Anladıgım kadarıyla evetElbette psikolojik rahatsızlıklara da rapor verilir ama senin için zor bence.
Ama bence sen ciddi bir ruhsal tedavi görmelisin eğer psikolojik rahatsızlığın fiziksel bir soruna dönüşmüş ise bu sadece bir psikologun halledecegi bir sorun değil ki.
Sanırım is yerlerinin engelli kadrosundan yararlanmak için bu raporu istiyorsun değil mi?
Yanlis anlamayin da diger konulariniza baktim gayet yuruyor geziyormussunuz. Sizin sorunuzun OKB. Engelli raporu vermezler ki vermemeleri de gerekiyor. Cunku siz engelli degilsiniz.
Daha once calistiginiz bir is varmis. Bu rapora ihtiyaciniz yokken neden almak istiyorsunuz?
Engelli olan vatandaslarimiz da sinava giriyorlar. Sadece engelli kontenjani var. Baskasinin yerine bu hakki almaniz hic etik degil..