Teşekkür ederim emin ol siz daha mükemmelsiniz :)Canım azminin, başarının devamını getir :) Mükemmel bir insansın :)
Ne demek rica ederim :) sizin gibi mutlu, umutlu insanlar olduktan sonra gerisi yalan. Hayat da neymiş, geliiipp geçici saçma birşey, hayat bana anlamsız geliyor.. Lütfen hiçbir neden için kendinizi üzmeyin kesinlikle ! :) 1 kapı kapanırsa 1 kapı açılır elbet :))Teşekkür ederim emin ol siz daha mükemmelsiniz :)
Aslında depresif takılırım belki okumuşsunuzdur konularımı ama bu rapor işi beni heyecanlandırdı belki bir başlangıç olabilir kim bilir :)Ne demek rica ederim :) sizin gibi mutlu, umutlu insanlar olduktan sonra gerisi yalan. Hayat da neymiş, geliiipp geçici saçma birşey, hayat bana anlamsız geliyor.. Lütfen hiçbir neden için kendinizi üzmeyin kesinlikle ! :) 1 kapı kapanırsa 1 kapı açılır elbet :))
Valla maaşında değilim sadece çalışmamı kolaylaştıracak bir rapor olması yeterli zaten iyileşince hemen iptal ettireceğim ama dediğiniz gibi yapacağım vermeseler bile peşine düşeceğim de psikolojik sorunluları çok umursamıyorlar işte, teşekkür ederim yorumunuz için :)Canım bizim burda kalp hastasina engelli maaşı bagladilar. Her ay bi suru para aliyolar. Kadini gör hasta diyemezsin her düğünde başta göbek atıyo giyim desen o biçim. Sen yürüyemiyorum diyosun destek almadan. Kesinlikle alirsin rapor. Vermezseler hakkini yemis olurlar. Kendini cok iyi savun hakkini birakma.
Görme sorunum astigmat demek istediğim diğer kontrollerde yani nörolojik, genel cerrahi vs. işte onlarda bir şey çıkmadı her şey temiz. Ben psikolojik olarak tek başıma yürüyemiyorım mesela sizin bir parmağınızı tutup koşabilirim bile ama hiç tutunmadan adım atamam tek başımaNeden yuruyemediginizi anlamadim kusura bakmayın lutfen. Gorme engelli misiniz acaba? Ve yuzde kac? Neden rapor vermiyorlar?
Psikolojik olarak tek başıma yürüyemiyorum. İşte veriyorlar mı psikolojik sorunlulara onu da merak ettim buraya yazdımyürüyememe probleminizi anlayamadım özel değilse?
Görme sorunum astigmat demek istediğim diğer kontrollerde yani nörolojik, genel cerrahi vs. işte onlarda bir şey çıkmadı her şey temiz. Ben psikolojik olarak tek başıma yürüyemiyorım mesela sizin bir parmağınızı tutup koşabilirim bile ama hiç tutunmadan adım atamam tek başıma
Psikolojik olarak tek başıma yürüyemiyorum. İşte veriyorlar mı psikolojik sorunlulara onu da merak ettim buraya yazdım
İşte yarın psikolog ve psikiyatri muayeneleri olacak da ben de yürüyemiyorum fiziksel olarak ama sebebi psikolojik. Yani neden vermesinler ki?Benim bildiğim sadece fiziksel engele rapor verilir.
Sorununuz psikolojik ise psikoloğa gitmelisiniz.
Allah razı olsun tedavi oluyorum biraz da bana bağlı işte özgüven kazanmak için çalışmak istiyorum dışarıya açılmam lazım. Allah razı olsun her hastalık zor valla cümlemize şifa versin RabbimOyle mi? Cok gecmis olsun. Peki bunun adi nedir? Tedavi imkani yok mu? Yani aslinda ayaklariniz falan saglam ama birine tutunmadan yuruyemiyorsunuz oyle mi?
Gercekten ilk defa duydum. Insallah Rabbim sifa verir cok zor olmali.
Tam bilmiyorum ben de.İşte yarın psikolog ve psikiyatri muayeneleri olacak da ben de yürüyemiyorum fiziksel olarak ama sebebi psikolojik. Yani neden vermesinler ki?
Ama şimdi şu var benim yürüyememe problemim var ve bunun sebebi psikolojik yani az önce arkadaşımız bir hanımın kalp hastası ama şıkır şıkır da oynadığını söylüyor bense affedersiniz ama bazen tek başıma tuvalete gidemiyorumpsikolojik rahatsızlıklar engele girmiyor diye biliyorum.engelli olmak için bedenen bir rahatsızlık olması gerekiyor.sizinkisi ruhsal bir problem anladığım kadarıyla.