- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.163
-
- Konu Sahibi ince bilek
Nasıl vicdan boğazlayasım geliyor bende anneyim sizi çok iyi anlıyorum rabbim bildiği gibi yapsınDert değilde içime dert oldu. Az önce haberlerde izledim. Bebekleri engelli doğdu diye yurda vermişler. Dna testi istemişler. Çocuk bizim çıksa bile yine vereceğiz istemiyoruz diyorlar. Bu nasıl vicdan. Çok kötü oldum. Ağlayacağım neredeyse. Annelik duygusunu tattım bende Rabbime şükürler olsun. Prensesimden nasıl vazgeçerim. Aklım almıyor engelli bile olsa insan evladını eliyle yurda verirmi. Düşünüyorum evladım sağlıklı diye benmi anlamıyorum acaba ama yok yok yok. Anne baba olmayı haketmiyor iste herkes. Bazı bebekler şanssız doğuyor.
beni gerende pişkinlikleri oldu zatenevet bende izledim onu biraz once sasırdım cocuk bizim cıksada vericez diyolar pişkin pişkin
aminnn bende dua ettim görünceAynen bende simdi izledim cok üzüldüm annemin bi lafi vardır her kadin çocuk doğurur ama her kadın anne olamaz diye rabbim o minigi korusun yardim etsin
tam anlayamadım orasını. Sanırım turner sendromu dedi emin değilimEngelli insanları dışlayan zavallı yaratıkları görünce kendi çocukları olsa böyle mi yaparlar derdim hep, kendi çocuğunu dışlayan bile varmış... Canım bebeğin engeli ne?
Beğenemedim,buton çalışmadı.engelli çocuğu olan ve onları hakkıyla yetiştiren anne babalar cennetle müjdelenmiştir diye bir hadis vardı sanırım.o çouklar melek,daha ötesi var mı.
çocuk yaparken güzel ama çocuk engelli çıkınca yurda veriliyor,insafsızlar.
özel çocukların ailelerinin yaşadığı şoku,travmayı kabullenememe duygusunu en iy bileinlerden biriyim belki de çünkü velilerimin hepsi hergün bu psikolojiyi yaşıyor.ancak bu nasıl anne-babalıktır ki en çok ihtiyacı olan bir bebeği yurda vermişler.
bir velim var çocuğu olmamış evlatlık bir bebek almış bebek büyüdükçe engellli olduğu anlaşılmış kadın diyor ki öyle olduğunu öğrenince daha da bağlandım yavruma daha da sahiplendim onu..ah ah her doğuran kadın anne olamıyor!!
o bebeği bana versinler yemin ederim gül gibi bakarım.
Beğenemedim,buton çalışmadı.
Ne güzel anlatmışın