engelli bebek

Benım tuhafıma gidende baba da engelliydi eli ağzı konuşması

Ben gördüm bu aileyi dna testi istiyoruz şüpheleniyoruz derken çocuğu emaneten tutuyordu kadın,kesin de kendi çocuğu çıkacak.Kalpsizlik bu yani herkes anne olamıyor annelik en kutsal şey değil demekki.Bu kadıma vermesinler bebegi başka bir aile alır belki,duyuldu tvde.En azından mutlu büyür.

Vicdansizlar. Benim kizkardesim de bedensel engelli ama cok zeki ,konuşkan ve de çok güzel bebek gibi iyi ki de benim kardeşim hepimiz onun icin herseyi yapariz. Bu insanlar bu bebegi haketmiyor ne kadar sevap halbuki.

Dert değilde içime dert oldu. Az önce haberlerde izledim. Bebekleri engelli doğdu diye yurda vermişler. Dna testi istemişler. Çocuk bizim çıksa bile yine vereceğiz istemiyoruz diyorlar. Bu nasıl vicdan. Çok kötü oldum. Ağlayacağım neredeyse. Annelik duygusunu tattım bende Rabbime şükürler olsun. Prensesimden nasıl vazgeçerim. Aklım almıyor engelli bile olsa insan evladını eliyle yurda verirmi. Düşünüyorum evladım sağlıklı diye benmi anlamıyorum acaba ama yok yok yok. Anne baba olmayı haketmiyor iste herkes. Bazı bebekler şanssız doğuyor.
ya bence bu tip insanlar normal değildir

Anne değilim ama anne olmayı çok istiyorum bunu tatmadim fakat bu duygunun böyle bir şeyi yaptıracagina asla inanmıyorum Allah akıl fikir vicdan nasip etsin

O haberi bende izledim ve agladim inan cunku 10 gun once anne oldum oglum 10gunluk. Evt ilk bebegim cok zorlaniyorum agliyor gece uyumuyor ama ondan nasil vazgecerim dusunemiyorum bile Allah islah etsin ne diyeyim.

Anne değilim ama anne olmayı çok istiyorum bunu tatmadim fakat bu duygunun böyle bir şeyi yaptıracagina asla inanmıyorum Allah akıl fikir vicdan nasip etsin

annelik öyle sanıldığı gibi her anne kutsaldır,çocuğunu çok sever durumu değil meryemcim.öyle bi dünya yok.

annelik,içinde bir bebeği,çocuğu koşulsuz sevip kabul etmektir ister o çocuğu doğurmuş istersen evlat edinmiş ol.

Dert değilde içime dert oldu. Az önce haberlerde izledim. Bebekleri engelli doğdu diye yurda vermişler. Dna testi istemişler. Çocuk bizim çıksa bile yine vereceğiz istemiyoruz diyorlar. Bu nasıl vicdan. Çok kötü oldum. Ağlayacağım neredeyse. Annelik duygusunu tattım bende Rabbime şükürler olsun. Prensesimden nasıl vazgeçerim. Aklım almıyor engelli bile olsa insan evladını eliyle yurda verirmi. Düşünüyorum evladım sağlıklı diye benmi anlamıyorum acaba ama yok yok yok. Anne baba olmayı haketmiyor iste herkes. Bazı bebekler şanssız doğuyor.
Bide
Bide zırıldıyo pislikler sen yat kalk cocuk peydahla eeebu olmadı sorunlu oldu benbunu istemem devlet baksın sağlıklı olsa vermicektin ama 'allah oçocuğun ahını yerde bırakırmı neden Rabbimin sana layık gördüğünü kabullenmiyosun...insafsızlar..

annelik öyle sanıldığı gibi her anne kutsaldır,çocuğunu çok sever durumu değil meryemcim.öyle bi dünya yok.

annelik,içinde bir bebeği,çocuğu koşulsuz sevip kabul etmektir ister o çocuğu doğurmuş istersen evlat edinmiş ol.
Doğurduğun zaman bambaşka biri oluvermek gibi geliyordu bana :KK43:

Dun kepce kulak ameliyati guzel olmadi diye 10 yasindaki oğlunu hastanenin tuvaletinde esarbiyla bogarak öldüren ve cok cirkindi, ameliyattan sonra daha da cirkin oldu diyen anneyi okuduktan sonra hicbir seye sasirmam artik...

http://www.milliyet.com.tr/oglunu-kulaklari-yuzunden-oldurdu-gundem-2011198/
bu ne yaaaa bu manyak oğluna bişey yapmasaydıda kendine bişey yapsaydı oğlunu kurtarmış olurdu zaten, aynısını yapacaksın bunlara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bana biraz ikiyuzlu geliyor toplumumuz bu konuda.
Down sendromlu oldugu ogrenilen bebegi 5 aylikken dahi aldiran insanlara destek olurken, sendromla dogan bebegi istemeyen aile dunyanin en pisligi ilan edildi.
Bence de pislikler, ama herseyi olusmus tastamam bebegi nasilsa henuz dogmadi diye oldurmeye karar vermenin bir farki oldugunu sanmiyorum.

Sana yemin ederim aynı konuyu ben açmayı düşündüm az önce...Haberleri izledim,ağladım, bu kadar olur inan ki içimden geçenleri yazmışsın...Çocuk bizim olsada yinede vereceğiz dedi kadın ya,şok oldum,kanım dondu..Bu nasıl bir vicdan böyle,nasıl bir insanlık..Allahım o kadar çocuk hasretiyle yanıp tutuşan insan varken nasıl çıkıpta böyle birşey diyebiliyor o kadın..Tamam kim ister ki evladı hasta olsun ama hasta diye de doğmuş çocuk nasıl verilir yetiştirme yurduna ya..Birde diyor bana söyleselerdi ben aldırırdım..Doğmuş artık yani ötesi var mı..Sinirlerim bozuldu resmen titredim izlerken ya..

Son düzenleme:
Dun kepce kulak ameliyati guzel olmadi diye 10 yasindaki oğlunu hastanenin tuvaletinde esarbiyla bogarak öldüren ve cok cirkindi, ameliyattan sonra daha da cirkin oldu diyen anneyi okuduktan sonra hicbir seye sasirmam artik...

http://www.milliyet.com.tr/oglunu-kulaklari-yuzunden-oldurdu-gundem-2011198/
Ama o haberin detayın başka bi yerde okudum ve uzmanlarından dediği şey şu yönde sanırım bu anne çocuğuna çok düşkün ve çocuk okulda arkadaşları tarafından kulakları yüzünden alay konusu olmuş ve çocuk sürekli bu yüzden ağlıyormus annesinin de anladigim kadariyla psikolojisi bozulmuş oğlu üzülüyor diye ameliyattan sonra doğal olarak kafası şişiyor çocuğun ve anneye daha çirkin görünüyo ve oda panik oluyo oğlum böyle kalacak ve herkes yine onunla alay edecek diye kendince ona iyilik yapmak için onu öldürüyor bu dediklerimi anneyi tabiki haklı çıkarmaz ama okudugumu paylaşayım dedim

Doğurduğun zaman bambaşka biri oluvermek gibi geliyordu bana :KK43:

ben bunun doğurmakla değil hissetmekle ilgili olduğunu düşünenlerdenim.yoksa etrafta çocuklarını döven,hastanelik eden,yutrlara bırakan hatta öldüren anneler olmazdı.ya da sadece kendi çocuğu için melek olan başkalarının çocuğuna pislik muamelesi yapan varlıklar olmazdı.

Kurtulmuş yavrum inş devlet iyi bakar ben biliyorum o aileyi daha öncende izlemiştim inş Rabbim bir daha evlat yüzü göstermez .

ben bunun doğurmakla değil hissetmekle ilgili olduğunu düşünenlerdenim.yoksa etrafta çocuküllenı döven,hastanelik eden,yutrlara bırakan hatta öldüren anneler olmazdı.ya da sadece kendi çocuğu için melek olan başkalarının çocuğuna pislik muamelesi yapan varlıklar olmazdı.

Bence de doğurmakla ilgili değil.İnsan çok abartılıyor memeli hayvanlar bile belli bir olgunluğa gelene kadar sütle besliyor yavrularını,ülke doğan çocuğu çöpe atan,çocuğunu döven,dilendiren annelerle dolu.Ama lafa gelince insanlar daha uygar oluyor.

Sunucununda dediği gibi insanların vicdanları engelli olmasın.. Ben de çok kötü oldum. Allah bebişin yardımcısı olsun.

Bence de doğurmakla ilgili değil.İnsan çok abartılıyor memeli hayvanlar bile belli bir olgunluğa gelene kadar sütle besliyor yavrularını,ülke doğan çocuğu çöpe atan,çocuğunu döven,dilendiren annelerle dolu.Ama lafa gelince insanlar daha uygar oluyor.

annelik rahimle değil kalple ilgili bi mevzu bence.bazen hayvanlar insanlardan daha merhametli oluyor hatta çoğu zaman.

ben çocuklar konusunda çok tepkili bi insanım,çocuk sahibi olmadan önce de öyleydim ama çocuklarım olunca dünyada ki her bebeğin annesi sanıyorum kendimi :KK51:

çocuga iyi bakamayacklarsa vermeleri daha mantikli deilmi?
INSALLAH devlet en iyi sekilde bakar o yavruacaga

X