- 6 Kasım 2014
- 339
- 190
- 43
- Konu Sahibi ince bilek
Benım tuhafıma gidende baba da engelliydi eli ağzı konuşması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bence bu tip insanlar normal değildirDert değilde içime dert oldu. Az önce haberlerde izledim. Bebekleri engelli doğdu diye yurda vermişler. Dna testi istemişler. Çocuk bizim çıksa bile yine vereceğiz istemiyoruz diyorlar. Bu nasıl vicdan. Çok kötü oldum. Ağlayacağım neredeyse. Annelik duygusunu tattım bende Rabbime şükürler olsun. Prensesimden nasıl vazgeçerim. Aklım almıyor engelli bile olsa insan evladını eliyle yurda verirmi. Düşünüyorum evladım sağlıklı diye benmi anlamıyorum acaba ama yok yok yok. Anne baba olmayı haketmiyor iste herkes. Bazı bebekler şanssız doğuyor.
Anne değilim ama anne olmayı çok istiyorum bunu tatmadim fakat bu duygunun böyle bir şeyi yaptıracagina asla inanmıyorum Allah akıl fikir vicdan nasip etsin
Dert değilde içime dert oldu. Az önce haberlerde izledim. Bebekleri engelli doğdu diye yurda vermişler. Dna testi istemişler. Çocuk bizim çıksa bile yine vereceğiz istemiyoruz diyorlar. Bu nasıl vicdan. Çok kötü oldum. Ağlayacağım neredeyse. Annelik duygusunu tattım bende Rabbime şükürler olsun. Prensesimden nasıl vazgeçerim. Aklım almıyor engelli bile olsa insan evladını eliyle yurda verirmi. Düşünüyorum evladım sağlıklı diye benmi anlamıyorum acaba ama yok yok yok. Anne baba olmayı haketmiyor iste herkes. Bazı bebekler şanssız doğuyor.
BideDert değilde içime dert oldu. Az önce haberlerde izledim. Bebekleri engelli doğdu diye yurda vermişler. Dna testi istemişler. Çocuk bizim çıksa bile yine vereceğiz istemiyoruz diyorlar. Bu nasıl vicdan. Çok kötü oldum. Ağlayacağım neredeyse. Annelik duygusunu tattım bende Rabbime şükürler olsun. Prensesimden nasıl vazgeçerim. Aklım almıyor engelli bile olsa insan evladını eliyle yurda verirmi. Düşünüyorum evladım sağlıklı diye benmi anlamıyorum acaba ama yok yok yok. Anne baba olmayı haketmiyor iste herkes. Bazı bebekler şanssız doğuyor.
Bide zırıldıyo pislikler sen yat kalk cocuk peydahla eeebu olmadı sorunlu oldu benbunu istemem devlet baksın sağlıklı olsa vermicektin ama 'allah oçocuğun ahını yerde bırakırmı neden Rabbimin sana layık gördüğünü kabullenmiyosun...insafsızlar..Dert değilde içime dert oldu. Az önce haberlerde izledim. Bebekleri engelli doğdu diye yurda vermişler. Dna testi istemişler. Çocuk bizim çıksa bile yine vereceğiz istemiyoruz diyorlar. Bu nasıl vicdan. Çok kötü oldum. Ağlayacağım neredeyse. Annelik duygusunu tattım bende Rabbime şükürler olsun. Prensesimden nasıl vazgeçerim. Aklım almıyor engelli bile olsa insan evladını eliyle yurda verirmi. Düşünüyorum evladım sağlıklı diye benmi anlamıyorum acaba ama yok yok yok. Anne baba olmayı haketmiyor iste herkes. Bazı bebekler şanssız doğuyor.
Doğurduğun zaman bambaşka biri oluvermek gibi geliyordu banaannelik öyle sanıldığı gibi her anne kutsaldır,çocuğunu çok sever durumu değil meryemcim.öyle bi dünya yok.
annelik,içinde bir bebeği,çocuğu koşulsuz sevip kabul etmektir ister o çocuğu doğurmuş istersen evlat edinmiş ol.
bu ne yaaaa bu manyak oğluna bişey yapmasaydıda kendine bişey yapsaydı oğlunu kurtarmış olurdu zaten, aynısını yapacaksın bunlara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dun kepce kulak ameliyati guzel olmadi diye 10 yasindaki oğlunu hastanenin tuvaletinde esarbiyla bogarak öldüren ve cok cirkindi, ameliyattan sonra daha da cirkin oldu diyen anneyi okuduktan sonra hicbir seye sasirmam artik...
http://www.milliyet.com.tr/oglunu-kulaklari-yuzunden-oldurdu-gundem-2011198/
Ama o haberin detayın başka bi yerde okudum ve uzmanlarından dediği şey şu yönde sanırım bu anne çocuğuna çok düşkün ve çocuk okulda arkadaşları tarafından kulakları yüzünden alay konusu olmuş ve çocuk sürekli bu yüzden ağlıyormus annesinin de anladigim kadariyla psikolojisi bozulmuş oğlu üzülüyor diye ameliyattan sonra doğal olarak kafası şişiyor çocuğun ve anneye daha çirkin görünüyo ve oda panik oluyo oğlum böyle kalacak ve herkes yine onunla alay edecek diye kendince ona iyilik yapmak için onu öldürüyor bu dediklerimi anneyi tabiki haklı çıkarmaz ama okudugumu paylaşayım dedimDun kepce kulak ameliyati guzel olmadi diye 10 yasindaki oğlunu hastanenin tuvaletinde esarbiyla bogarak öldüren ve cok cirkindi, ameliyattan sonra daha da cirkin oldu diyen anneyi okuduktan sonra hicbir seye sasirmam artik...
http://www.milliyet.com.tr/oglunu-kulaklari-yuzunden-oldurdu-gundem-2011198/
Doğurduğun zaman bambaşka biri oluvermek gibi geliyordu bana
ben bunun doğurmakla değil hissetmekle ilgili olduğunu düşünenlerdenim.yoksa etrafta çocuküllenı döven,hastanelik eden,yutrlara bırakan hatta öldüren anneler olmazdı.ya da sadece kendi çocuğu için melek olan başkalarının çocuğuna pislik muamelesi yapan varlıklar olmazdı.
Bence de doğurmakla ilgili değil.İnsan çok abartılıyor memeli hayvanlar bile belli bir olgunluğa gelene kadar sütle besliyor yavrularını,ülke doğan çocuğu çöpe atan,çocuğunu döven,dilendiren annelerle dolu.Ama lafa gelince insanlar daha uygar oluyor.