- 29 Ekim 2017
- 921
- 1.132
- 28
- Konu Sahibi Kalbimmavi
-
Orak hücreliAnemi hastalığıAllah şifa versin, kan hastalığı dediğiniz nedir?
Teşekkür ederimAllah şifa versin, kan hastalığı dediğiniz nedir?
Ya olması iyi olur maddi manevi benim için çok iyi olurduEngelli oranınız %40 ise oluyor diye biliyorum ama eşiniz ssklı çalışanmış bu durumda alabilir misiniz bilemiyorum
Amin Çok teşekkür ederim canımAllah hayırlı kapılar açsın şifa versin inşallah.
Teşekkür ederimAile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne gidip bu konu hakkında bilgi alabilirsiniz hatta gelirle ilgili belge ve saglik raporu yanınızda olsun dilekçe yazarsıniz onlar gerekli görürse incelemeye gelirler. Ya da ilk önce 183 ü arayın ne yapmanız gerektiği söylenir ona göre hareket edersiniz .geçmiş olsun.
Amin teşekkür ederimAllah kalıcı şifa versin, hayırlı güzel kapılar açsın.
Sadece eşim ve ben evde yaşıyoruz çocuğumuz yokÇocuğunuz var mı evde kaç kişisiniz?
Engelli aylığı almak için şart çok hanede kişi başına düşen gelirin asgarinin üçte birinden az olması gerekiyo.
Eşiniz ve siz varsanız eşiniz asgari ücret bile alsa bağlanamaz
Sadece eşim ve ben evde yaşıyoruz çocuğumuz yok
Benim kan da problemim olduğundanGeliri olana 2022 maaşı bağlanmaz diye düşünüyorum
Ama engelli raporunuz varsa, sağlığınızı tehdit etmeyeceğini düşündüğünüz yerlerde çalışabilirsiniz. Engelli statüsünde eleman arayan kurumsal firmalar var
Bir de engelliler için EKPSS var ona hazırlanın girin, kamuda engelli çok, bizde de var. Kolu/gözü olmayan ama normal hayatına devam edip işini yapan çok insan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?